agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni3653Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-04-2013, 20:38   #331
Ağaç Dostu

aybala's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2004
Galeri: 574
Alıntı:
lütfen o kısmı kesebilir misiniz
Hayır, kesmem. En güzel yeri orası.
Harikasın!

aybala Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 20:57   #332
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Öylesine güzel, içten , sıcak bir günde sıcacık bir buluşmaydı. Tanışdık ama daha önceden de tanışıyorduk sanki. Kocaman bir aileydik orada.

Sevgili Güler Hanım'a ne kadar teşekkür etsek azdır ve üye olmayan ama en aktif üyelerimizden biri olan Güler Hanım'ın eşi sevgili Oğuz Bey böylesi güzel bir organizasyon için.

Ve tabii agaclar.net'e, malina'ya, Mine Pakkaner'e ve isimli, isimsiz sitemizi bu günlere getiren güzel insanlara binlerce teşekkür....

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 21:06   #333
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Şimdi çok kıskandım işte, kısa ara kaçırdım bu muhteşem toplantıyı
Biliyorum şimdi sevgili Güler kızacak bana, muhtemelen şöyle diyecek, "sana o kadar söyledik toplatıyı bekle diye, ne vardı gidecek, Mersin kaçıyo muydu"

Ah..ah.. siz orada Dünyayı unutmuş gülüp oynayıp, çalıp söyleyip, yiyip içerken ben bahçede debelenip duruyordum.
Cumartesi gittim, az önce döndüm, eve gelir gelmez toplantı başlığını açtım, Tanrım!!! neler kaçırmışım
Bitkiler, tohumlar, meyve tabakları, pastalar, kurabiyeler ve kim bilir daha daha neler.

Hepiniz ne kadar güzelsiniz, neşeli, coşkulu, çocuklar kadar şensiniz.
Harika paylaşımlar olmuş yine, hepiniz evinize mutlu dönmüşsünüzdür, hava da günlük güneşlikmiş, Yalova gezisinde yaptığını affettirmeye çalışmış anlaşılan

Bundan sonra tüm toplantılarda sevgili Müjgan ve Narilel'i dinlemek kısmet olsun inşallah, ne güzel bir de fasıl yaparız.

Fotoğraflarınıza bakıp bakıp ah...çekeceğim, sevgili Müjgan(Yılmaz)sakın bana "oh..." deme
Ben en iyisi 10. yıl dönümü toplantısı için plân program yapmaya başlayayım

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 21:16   #334
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Merhabalar Orhan abim de dediği gibi galiba yalancı bahar çarptı bizi ancak kendimize geldik Çok güzel bir gündü gerçekten nası geldi geçti anlamadık emeği geçen herkese çok çok teşekkürler

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 21:19   #335
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili Adalet Yağcı, Müjgan Yılmaz ile kulaklarını çınlattık, hakikaten olmalıydın, inan çok şey kaçırdın.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 21:22   #336
Ağaç Dostu

FatihBahce's Avatar

Giriş Tarihi: 24-10-2011
Keyifli sohbetlerin, güzel paylaşımların olduğunu güzel bir gündü. Gelemeyenler gerçekten çok şey kaçırdı. Müjgan hanımın bağlama dinletisi, Nariel'in keman konseri, birbirinden ilginç bitki ve hediye paylaşımları görülmeye değerdi. Değerli üyeleriyle Agaclar.net 'li olmak gerçekten bir ayrıcalık. Başta malina, Güler, Müjgan, aybala ve Mine Pakkaner olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Çektiğim videonun şimdilik özet bölümünü yükledim.
Gece veya yarın daha ayrıntılı çekim de yüklenmiş olur.

Agaclar.Net 9.Yıldönümü Kutlaması (Özet) - YouTube

DSC01223.jpg
Gece, ben, malina

00026.MTS_000021454.jpg
Meyvelitepe

00035.MTS_000168701.jpg

FatihBahce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 21:23   #337
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili katmer siz gençlerle oturup da konuşmaya zaman bulamadığım için üzülüyorum.
Bir dahaki sefere lütfen beni kolumdan çekiştirerek de olsa aranıza çekin.
Fatih taaa nereden gelmiş, sadece bir merhabalaştık ne fena, çok üzüldüm şimdi. Ama telâfi edeceğim inşallah.

Eski 07-04-2013, 21:35   #338
Ağaç Dostu

adacık's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2011
Ada hanım ilk toplantısına 3 yaşında katılmış oldu. Ağaşlar.net ile umarın ömrümüzün yettiğince birlikte oluruz. Büyüyüp de genç bir kız olduğunda bayrağı devir alır.

Sitenin kurulmasında, yaşatılmasında emeği geçenlere, derin sevgi ve paylaşımlarını esirgemeyen sevgili dostlara binlerce kez teşekkürler. Sevgili loveforlife'ın güzel kareleri ve kendisi kadar sevgi dolu cümlelerine minnettarız.

adacık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 21:53   #339
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili FatihBahçe, ellerinize sağlık.

Eski 07-04-2013, 22:20   #340
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-10-2008
Galeri: 1
Bu toplantıya emeği geçen herkese sonsuz teşekküreder, herkese sağlık ve huzur dolu günler geçirmesi dileği ile...

Başbahcivan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 22:35   #341
Ağaç Dostu

FatihBahce's Avatar

Daha önce yayınladığım videonun daha uzun çekilmiş hali;
Agaclar.Net 9.Yıldönümü Kutlaması - YouTube

Eski 07-04-2013, 23:22   #342
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Teşekkürler...

Home sweet home...
Güzel ve yorucu bir hafta sonuydu. İstanbul'un Ankara'ya dönüşü güzel olsa da, dönüş yolunda, otobüste onca yorgunluğa değdiğini düşündüm)

Kısacık bir hafta sonu tatilinde, uzun bir tatil yapmış hissi uyandıran sevgili kardeşlerime ve ağaçlar net üyesi "kardeşlerime" sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 23:40   #343
Moderatör

Güler's Avatar

Aramızda olman hepimizi çok mutlu etti sevgili Müjgan. Haklısın yorucu oldu siz ve sizin gibi uzaktan gelenler için, ama sizler olmasaydınız bu toplantı bu kadar güzel olmazdı.
Hepinize teşekkür ederiz.

Eski 07-04-2013, 23:50   #344
Ağaç Dostu.

katmer's Avatar

Giriş Tarihi: 16-09-2008
Galeri: 167
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili katmer siz gençlerle oturup da konuşmaya zaman bulamadığım için üzülüyorum.
Bir dahaki sefere lütfen beni kolumdan çekiştirerek de olsa aranıza çekin.
Fatih taaa nereden gelmiş, sadece bir merhabalaştık ne fena, çok üzüldüm şimdi. Ama telâfi edeceğim inşallah.
Sevgili Güler hanım (Güler ablacım), o kadar kalabalıktık ki tek tek bizlerle oturmanız mümkün değildi. Lütfen kendinizi rahat hissedin. Kendi aramızda bile bir kaçımız ilk defa karşılaştığımız için masada oturup kaldık. Sadece merhabalaşıp kısa sohbet edebildik.

Çok güzel bir ailenin fertleri olarak kendi evimizdeydik. Bizlere annelik, ablalık, arkadaşlık yaptığınız ve toplantılarda öncü olduğunuz için tüm kalbimle teşekkür ediyorum

Tabii en büyük teşekkür sayın Malina'ya... İyi ki varsınız ve iyi ki bu çatı altında buluşmamıza sebep oldunuz. Sizi seviyorum

katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 00:08   #345
Ağaç Dostu

ayazkentli's Avatar

Giriş Tarihi: 10-04-2009
Galeri: 1
9. yılımız kutlu olsun arkadaşlar.

Yönetim kadrosuna ne kadar teşekkür etsek az'dır. Koskoca bir aileyi yönetmek kolay değil.

Toplantı çok güzel olmuş. Ne mutlu bir araya gelen sizlere.

(Arkadaşlarımızın çoğunu önce ki yıllarda yapılan toplantı fotoğraflarından, az da olsa tanıyordum ama Mine Hanım ve Gece'yi ben daha farklı biliyordum).

"Aaa, ne kadar değişmişler" dedim. Meğer'se, önce ki yıllarda ki toplantılar'da ki fotoğraflar, başka arkadaşlara ait'miş. Ben o zaman yalnış anlamışım).

Güler abla her zaman ki gibi yine çok şık ve çok faal'siniz. Bu arada "yandan çarklı" göndermesini de es geçmiyorum. )

ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 02:40   #346
Ağaç Dostu

Fatih's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2008
Galeri: 66
Bu mesajın bu kısmı sadece Malina'ya

Bizleri bir çatı altında topladığınız için çok teşekkürler. Sizler olduğu surece bizlerde olacağız. İyi ki bu siteyi kurup bizide bu sayede tanıştırdınız.

Ne bileyim bir an aklımdan geçeni soyledim "Ama ben korkuyorum"
Boyle bi sizi görünce çekiduzen veresi geliyor insanın kendine ne bileyim nasıl kodladıysam beynime artık sizi görünce hazır ola geçiyorum

Halbuki ne kadar tatlı ne kadar candan birisiniz ki.
Sizi tanıdığıma çok mutluyum.

Bu kısımda büyük aileme:

Eğlenceli bir o kadarda harika bir yolculukla geldiğim İstanbulda harika bir hafta sonu geçirdim. Yolculukta sıkıntım sadece gelirken pilotun sakasıydı yolcular uyuyor mu uyumuyor mu bir bakayım dedi herhalde bir boşluk yaptı bize. Neyseki snlik ama etkili bir yoklma herkes burda diye bağırdı.

Sevgili Katmer Ablam bana evini açtı-ekrar burdan sonsuzzzz teşekkürler- üç gün boyunca. 6 yıllık özlemim sona erdi bu toplantıyla tanııp konuştuğum kişilerdik ama canlı canlı bir sohbet daha bir harikaydı.

Güler Ablacım,
Hiç kendini üzme. Ben seninle tanıştığım merhabalaştığım hatta giderkende güle güleleştiğim için mutluyum. Denizliden sırf bu toplantı için geldim ve iyiki gelmişim. Asıl dostluk,paylaşım ve aynı duygularla bestelenen sarkılar gibiydik biz. Biz bir aileydik, gurbete dağılan çocuklardık bir bayram oldu geldik ve sonra yine dağıldık. bitti mi yok bitmedi. Şimdiden gelecek toplantıyı iple çekiyorum yine cumartesi olursa diye de dualar ediyorum. Hani pazardır olmaz falan der bir gun öncede kutlarız diye düşünüyorum. Şimdiden kıyıya bilet parası biriktirmeye başladım.

Sevgili Müjgan Ablamın ve Nariel Ablamın katkılarınıda unutmamak lazım. Kemanın sesi ve bağlamanın sesi hala kulaklarımda-Nariel Abla inan o utangaçlıkla ben çıksaydım hiç çalamazdım. Ama heyecan da biraz fazlaydı. biz bakmıyor gibi yaptık sen çalarken-.Orhan Abim çok mutlu oldum tanıştığımıza. Hele o mum çiçeğini unutmayışınız inanın çok etkilendim. Mine Ablam ve Züleyha Ablam, inan hiç beklediğim gibi değildiniz. Resmi bir abla beklerken candan,harika bir abla görmek inananın çok şaşırdım. Ve tanışıp sayamadığım birçok abilerim ve ablalarım yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.
Özellikle toplantı başında Güler Ablamın konuşmasına başlama çabaları ve Mine Ablamın neden oyle durduğunu açıklaması toplantının bomba taraflarıydı. Unutulduğunu sanmıyorum bu anların.

En çok beni etkileyen bir şeyde ayrılıklardı. Dağıldıktan sonra Maki Ablamı,Züleyha Ablamı ve Emre'yi uğurlarken fena oldum. Sanki yıllardır aynı yerde yaşadık ve ayıldık gibi hala aklıma geldikçe içim sıcak sıcak oluyor. En çokta Maki'm taksiye binerken son bir bakış attı ki off off nasıl zor durdum anlatamam.AEmel ablamla ayrılırkende hatta en kötüsüde Taksimde Katmer Ablamla ayrılışımız. Arkamı dönemedim dönsem tutamazdım kendimi çok iyi biliyorum. Ama Son sarılmalar ve son vedalaşmalarda çok zor tuttum kendimi.

Birdahaki toplantıyada tekrar gelmek istiyorum.

Eve geleli daha birkaç saat oldu. Yorucu bir yolculuk ama eğlenceliydi.
Eskişehir semalarında kahve keyfide bir başka oluyormuş. Bir görseniz ateşböcekleri toplantıları çok güzel gözüküyordu uçak penceresinden.

Bu harika organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

İstanbul benim hayallerimi yaşadığım şehir,"Agaclar.net" ise benim büyük ailem...

Hayalim elbet birgün o güzel insanlarla tanışmak, Malina'nın karşısına geçip korktuğumu söylemek ve en önemliside altı yıllık menekşe grubumla yakından sarmaş dolaş hasret gidermek.

Fatih -Denizli'nin kaçık üyesi - (Sn Gece'ye özenmişlik gibi oldu ama idare edelim.)

Not:Yazım-İmla hatalarım şimdilik varsa mazur görün. Uykum bastı ama yazmadanda uyumak istemedim. Yarın düzenlemeler yapılacaksada kontrol edip yaparım.

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 06:27   #347
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2006
Galeri: 29
Her şey pek güzeldi. Nicedir tanışmak istediklerimle tanıştım, görüşmek istediklerimle görüştüm. Şansımıza hava da güzeldi. Organizatörlerin ellerine, gelenlerin ayaklarına sağlık.

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 07:03   #348
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili Fatih, bu güzel ve içten mesajını okuyunca şimdi sizlerle sohbet edip, daha çok bir arada olamadığım için daha da çok üzüldüm.
Sen ne kadar ince düşünüşlü, kibar, duygulu bir arkadaşımızmışsın. Zaten bitki, çiçek ve müzik, resimle uğraşanlardan başka türlüsü olmaz derim kendi kendime.
O kadar genç ve pırıl pırılsın ki. İnşallah bir dahaki sefere daha çok beraber olabiliriz.
Sahi, okullar tatil olunca Manyas'a gelsene. Yerimiz müsait, bizde kalırsın.
Sana söz; sizin ekibi de davet edeceğim. Maki01, katmer, Züleyha, AEmel....
Öyle bir kaynatırız ki geceli gündüzlü.....Oğuz'u uyutur uyutmaz dalarım sizin odalara. Sabahlarız valla.
Duydunuz değil mi Züleyha, Maki01, katmer, Emel....

Eski 08-04-2013, 07:07   #349
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-06-2008
Galeri: 2
Ağaçlar net ailesinin 9. doğum gününü, kutluyorum.

Yüzlerden dökülen gülücüklere bakılırsa, güzel bir toplantı olmuş.
Gerçekte orda olmak vardı...

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 07:09   #350
Moderatör

Güler's Avatar

Ya arkadaşlar, mesajları ile daima bilgilerimizi arttıran, zaman zaman da mesaj yazarken çekindiğimiz moderatörümüz MeyveliTepe'nin şöyle anlı şanlı bir fotoğrafını çekeniniz yok mu? Bir tane kıyıdan köşeden bir fotoğrafını gördüm sadece.

Eski 08-04-2013, 07:11   #351
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tura Mesajı Göster
Gerçekte orda olmak vardı...
Eeeee, neden yoktun peki? diyen forum kişisi de ben olayım.

Eski 08-04-2013, 07:25   #352
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-12-2009
Galeri: 4
Teşekkür ederim

Kurucumuz MALİNA YA teşekkür ederim, faal moderatörümüz Güler hanıma teşekkür ederim, bana yardım eden pırıl pırıl genç arkadaşım Emre İlhan a teşekkür ederim, bütün arkadaşlara teşekkür ederim eşim ve bana güzel bir gün bahşettikleri için. Her şey çok güzeldi.

Bu arada iki konuyu hatırlatmam gerektiğini düşünüyorum. Çok büyük ihtimalle çoğunluğunuz biliyorsunuz ama:

Aldığınız perlitleri yavaş akan bir su ile ıslatmanızda yarar var. Gerçi inert bir maddedir ama, solunum yoluna tozunun kaçmaması daha iyi olur.

pH kağıtları ile toprak ve su pH sını ölçme skalası ve konusunu ilgili başlıkta açıklayacağım.

Her şey gönlünüzce olsun.

OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 07:30   #353
Moderatör

Güler's Avatar

Bundan önceki toplantılarda hep ellerim boş dönerdim. Bu toplantıda 3 paket tohum, 2 güzel saksı bitkisi ve 4 tane de sardunya ile 2 dilim kurabiye ve bir kutu incir tatlısı ile dönmüşüm eve.
Bundan böyle toplantılarda koşuşturma yerine ben de bitki dağıtılırken payıma düşenleri kapmaya çalışacağım.... dermişim.

(Sevgili Müjgan Yılmaz, sen olmasaydın onları da alamayacaktım. )

Eski 08-04-2013, 07:38   #354
Ağaç Dostu

FatihBahce's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi güler Mesajı Göster
ya arkadaşlar, mesajları ile daima bilgilerimizi arttıran, zaman zaman da mesaj yazarken çekindiğimiz moderatörümüz meyvelitepe'nin şöyle anlı şanlı bir fotoğrafını çekeniniz yok mu? Bir tane kıyıdan köşeden bir fotoğrafını gördüm sadece.
. { Buradayım Güler hanım }
00035.MTS_000293459.jpg
a2.mp4_000348314.jpg

Eski 08-04-2013, 08:49   #355
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Galeri: 73
Harika insanlarla harika bir gündü. Tüm emeği geçenlere teşekkürler. Kulaklarımızda sohbetin ve müziğin sesi, kucağımızda çiçekler ve tadı damağımızda ikramlarla eve döndük.

Nice senelere...

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 09:19   #356
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Tek kelime ile özetlemek gerekirse,

Harika İnsanlar, harika bir yer, harika bir toplantı. Gülen yüzler, ışıldayan gözler, sıcak bir atmosfer.

Sayın loveforlife'de gayet sıcak,, samimi ve kısa bir şekilde özetlemiş.

agaclar.net iyi sitedir vesselam.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 09:21   #357
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 26-04-2012
Herşey çok güzeldi... Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sanal ortamdan takip ettiğim ve merak ettiğim birçok kişiyi canlı olarak görmek, tanışmak çok güzeldi... Üstelik bir de canlı müzik, kulaklarımızın pası silindi... Hatta iyice pas gitsin diye sazın yanına kadar gittim
Tabi benim bu tanışma faslımda büyük payı olan bana öncülük eden Sn.YeniGine' ye özellikle teşekkür ediyorum. Sn. Başbahçıvan'a da güzel sohbeti ve samimi paylaşımı için çok teşekkür ediyorum.

Nice senelere...

Düzenleyen semastr : 08-04-2013 saat 09:51
semastr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 09:37   #358
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Her ne kadar katılamasam da kalbim, gönlüm oradaydı.

Çok güzel bir toplantı, güler yüzlü ağaç dostlarını bir arada görmek güzeldi.

Bu vesileyle bir kez daha teşekkürler, sayın malina, agaclar.net için.

Nice 9. senelere olsun dileklerimle... Sevgiler... Saygılar...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 09:53   #359
Ağaç Dostu

zebra's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2013
Ne kadar gelme firsatim olmasada, fotograflar ve videolar sayesinde guzel bir paylasimin oldugunu gormek, beni mutlu etti. Zaten forum paylasilan alan demek, sizlerde cok guzel paylasimcilarsiniz. Onumuzdeki yillarda, belki bir defada olsa boyle guzel bir toplantiya katilmak nasip olur bana. Hersey icin tesekkurler.

zebra Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-04-2013, 10:10   #360
Ağaç Dostu

Lunlun's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2011
Sırf bu güzel toplantılara katılabilmek için cumartesi günleri çalışılmayan bir iş bulmam lazım. Güzel bir organizasyon ve güzel bir gün olmuş.
Sevgiler saygılar efendim

Lunlun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025