Bu mesajın bu kısmı sadece Malina'ya
Bizleri bir çatı altında topladığınız için çok teşekkürler.

Sizler olduğu surece bizlerde olacağız. İyi ki bu siteyi kurup bizide bu sayede tanıştırdınız.
Ne bileyim bir an aklımdan geçeni soyledim "Ama ben korkuyorum"
Boyle bi sizi görünce çekiduzen veresi geliyor insanın kendine ne bileyim nasıl kodladıysam beynime artık sizi görünce hazır ola geçiyorum
Halbuki ne kadar tatlı ne kadar candan birisiniz ki.
Sizi tanıdığıma çok mutluyum.
Bu kısımda büyük aileme:
Eğlenceli bir o kadarda harika bir yolculukla geldiğim İstanbulda harika bir hafta sonu geçirdim. Yolculukta sıkıntım sadece gelirken pilotun sakasıydı yolcular uyuyor mu uyumuyor mu bir bakayım dedi herhalde bir boşluk yaptı bize. Neyseki snlik ama etkili bir yoklma herkes burda diye bağırdı.
Sevgili Katmer Ablam bana evini açtı-ekrar burdan sonsuzzzz teşekkürler- üç gün boyunca. 6 yıllık özlemim sona erdi bu toplantıyla tanııp konuştuğum kişilerdik ama canlı canlı bir sohbet daha bir harikaydı.
Güler Ablacım,
Hiç kendini üzme. Ben seninle tanıştığım merhabalaştığım hatta giderkende güle güleleştiğim için mutluyum. Denizliden sırf bu toplantı için geldim ve iyiki gelmişim. Asıl dostluk,paylaşım ve aynı duygularla bestelenen sarkılar gibiydik biz. Biz bir aileydik, gurbete dağılan çocuklardık bir bayram oldu geldik ve sonra yine dağıldık. bitti mi yok bitmedi. Şimdiden gelecek toplantıyı iple çekiyorum yine cumartesi olursa diye de dualar ediyorum. Hani pazardır olmaz falan der bir gun öncede kutlarız diye düşünüyorum. Şimdiden kıyıya bilet parası biriktirmeye başladım.
Sevgili Müjgan Ablamın ve Nariel Ablamın katkılarınıda unutmamak lazım. Kemanın sesi ve bağlamanın sesi hala kulaklarımda-Nariel Abla inan o utangaçlıkla ben çıksaydım hiç çalamazdım. Ama heyecan da biraz fazlaydı. biz bakmıyor gibi yaptık sen çalarken-.Orhan Abim çok mutlu oldum tanıştığımıza. Hele o mum çiçeğini unutmayışınız inanın çok etkilendim. Mine Ablam ve Züleyha Ablam, inan hiç beklediğim gibi değildiniz. Resmi bir abla beklerken candan,harika bir abla görmek inananın çok şaşırdım. Ve tanışıp sayamadığım birçok abilerim ve ablalarım yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.
Özellikle toplantı başında Güler Ablamın konuşmasına başlama çabaları ve Mine Ablamın neden oyle durduğunu açıklaması toplantının bomba taraflarıydı. Unutulduğunu sanmıyorum bu anların.
En çok beni etkileyen bir şeyde ayrılıklardı. Dağıldıktan sonra Maki Ablamı,Züleyha Ablamı ve Emre'yi uğurlarken fena oldum. Sanki yıllardır aynı yerde yaşadık ve ayıldık gibi hala aklıma geldikçe içim sıcak sıcak oluyor. En çokta Maki'm taksiye binerken son bir bakış attı ki off off nasıl zor durdum anlatamam.AEmel ablamla ayrılırkende hatta en kötüsüde Taksimde Katmer Ablamla ayrılışımız. Arkamı dönemedim dönsem tutamazdım kendimi çok iyi biliyorum. Ama Son sarılmalar ve son vedalaşmalarda çok zor tuttum kendimi.
Birdahaki toplantıyada tekrar gelmek istiyorum.
Eve geleli daha birkaç saat oldu. Yorucu bir yolculuk ama eğlenceliydi.
Eskişehir semalarında kahve keyfide bir başka oluyormuş. Bir görseniz ateşböcekleri toplantıları çok güzel gözüküyordu uçak penceresinden.
Bu harika organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
İstanbul benim hayallerimi yaşadığım şehir,"Agaclar.net" ise benim büyük ailem...
Hayalim elbet birgün o güzel insanlarla tanışmak, Malina'nın karşısına geçip korktuğumu söylemek ve en önemliside altı yıllık menekşe grubumla yakından sarmaş dolaş hasret gidermek.
Fatih -Denizli'nin kaçık üyesi

-
(Sn Gece'ye özenmişlik gibi oldu ama idare edelim.)
Not:Yazım-İmla hatalarım şimdilik varsa mazur görün. Uykum bastı ama yazmadanda uyumak istemedim. Yarın düzenlemeler yapılacaksada kontrol edip yaparım.