agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni3653Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-04-2013, 23:32   #271
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Merhabalar; yine herşey o kadar güzeldi ki; zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor hiç anlamıyorum, tekrar tüm dostları gördüğüm için, o güzel yerde toplandığımız için çok mutluyum çok.
Sayın malina'ya, sevgili Güler Hanım'a, beni mahallemden alıp toplantıya lüks bir şekilde getiren Sevgili semastr ye, aldığım sardunyalarım ve amarallis soğanım için Sayın Başbahçıvan'a, verdiği fideler için sevgili loveforlife'ye ve tekrar beni oradan alıp lüks bir şekilde dönüşüme yardımcı olan Sevgili Orhan Özbilgiç ve eşine teşekkür ediyorum.
İyi ki varsın Ağaçlar.Net; inşallah hep birlikte daha nice nice doğum günlerine...
Sevgiler...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2013, 23:57   #272
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Birkaç gündür heyecandan pırpır ediyordu kalbim. Erkenden kalkıp (hoş çocuklar misali uyuyamamıştım ya) düştüm İstanbul yoluna. Enfes bir hava, karşımızda mis gibi denizde mükemmel bir manzara...
IMG_9447.JPG
Erkenden varınca buluşma yerine, güzel havadan istifade edenlerle dolup taşan Fenerbahçe parkını şöyle bir gezip Baraka Cafe'ye geldiğimde Zonguldak'tan Gelen Adem Keskin'in benden de erkenci olduğunu öğrendim. Onunla bir süre sohbet ettikten sonra ailemizin diğer üyeleri birer birer gelmeye başladı. Yönetimden bu kadar çok üyenin bir arada bulunması çok anlamlıydı bence.
IMG_9448.JPG
IMG_9449.JPG
Sayı çoğaldıkça, gülümseyen yüzlerin oluşturduğu sinerji büyüleyici bir keyif sunuyordu adeta.
IMG_9482.jpg
IMG_9496.JPG

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 00:09   #273
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Güler Abla'nın yaptığı açılış konuşması muhteşemdi. "Agaclar.net iyi sitedir vesselam!"
IMG_9453.jpg
IMG_9454.jpg
Sonra derin tatlı sohbetlere dalınıverdi....
IMG_9469.jpg
IMG_9464.JPG

Eski 07-04-2013, 00:21   #274
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Adam olacak çocuklarımız vardı yine. Onlar doğa sevgisiyle büyütülen azınlık olma ayrıcalığına sahip şanslı çocuklar...

"Ada"cık, şirine mi şirine!
IMG_9467.JPG

Pekiyi, ne demeli bu yakışıklı minik beyefendiye?
IMG_9501.JPG

Nedense her çocuk bayılır, denizde taş sektirmeye...
IMG_9498.jpg
IMG_9499.jpg

Ve elbette pasta yemeye...
IMG_9486.jpg

Eski 07-04-2013, 00:30   #275
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Doğum günü pastasız olur mu hiç? Gerçi öyle çoktu ki ağız tatlarımız, bolca tatlı yedik, tatlı tatlı sohbetler ettik biz...
IMG_9490.JPG
Mine Hocamız bir nefeste üflerken mumları, yüzünden okunuyordu o içten duyguları...
IMG_9492.jpg
Meyvelerimiz öyle şıktı ki, çocukları da cezbetti; içindeki çocuğu hiç büyütemeyen bizleri de...
IMG_9488.jpg
IMG_9493.jpg

Eski 07-04-2013, 00:48   #276
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

LavantaSE'nin leziz Selanik gevrekleri öylesine şıktı ki, paketini açmaya kıyamadık önce... Sonraysa tadına doyamadık! Bu arada inanması güç ama LavantaSE, 17 yaşında kızı olan bir anne
IMG_9485.jpg
IMG_9484.jpg
Gizlibahçe'nin hazırladığı saksılar öylesine şirindi ki!
IMG_9502.jpg
Güler Abla'nın kalbi gibi tertemiz ve çiçeklerle bezeli bu güzel vazo benim için çok değerli...
IMG_9451.jpg

Eski 07-04-2013, 00:52   #277
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili loveforlife (artık bakmadan yazıyorum) ellerine sağlık, teşekkürler. Sanırım herkes bu güzel bahar havasının, güneşin, denizin, yol yorgunluklarının (İstanbul trafiği malum), heyecanın, mutluluğun, tüm güzelliklerin sayesinde yorgun düştüler ve uyudular.

Eski 07-04-2013, 00:58   #278
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Müziğimiz de eksik olmasın deyince, Sevgili Nariel kendisine çok yakışan kemanı aldı eline.
IMG_9504.jpg
Kemanın tellerinden çıkan büyülü nağmeler alıp gütürdü her birimizi farklı yerlere...
IMG_9506.jpg
"Salınsın türküler, bir uçtan bir uca...
Evelallah hepsinde varız" deyince Sevgili Müjgan aldı bağlamayı eline...
IMG_9462.jpg

Eski 07-04-2013, 01:01   #279
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Evet; ayrıca Sevgili Müjgân, Sevgili Nariel sazı, kemanı ile günün güzelliğine güzellik kattılar... Çok da güzeldi, zevkle dinledik. Ellerine, gönüllerine sağlık... Teşekkürler.

Eski 07-04-2013, 01:26   #280
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Tabii ki olmazsa olmazımız, o kalplerden kopup gelen paylaşımlarımızdı...
Egülnur arkadaşımızın kohleraları,
IMG_9470.jpg
Sevgili Başbahçıvan'ın sardunyaları,
IMG_9472.jpg
Sevgili Tika'nın telgraf çiçeği çelikleri, Zafer İnandıklı'nın brugmansia ve bir gecelik gelin çelikleri, Osman45'in perlitleri, Güler Abla'nın farekulakları, zıpçıktıları ve ismini anımsayamadığım bir arkadaşımızın ona gönderip dağıtmasını rica ettiği antep biberi tohumları, Sevgili Nevin Marangoz'un potos sarmaşıkları,Orhan Özbilgiç'in selluka tohumları, kimin getirdiğini bilmediğim datura, akşam-sabah sefası gibi pek çok tohum ve kimin getirdiğini bilmediğim ama paylaşımlarla mutlulukları katlayan diğer tüm çiçek-çelik-tohum (her şey) için siz sevgili dostlara teşekkürü borç bilirim...
IMG_9471.jpg

Eski 07-04-2013, 01:42   #281
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Bu kadar güzel an yaşanıyorken, bu enstanteneleri ölümsüzleştirmek şarttı elbette...
IMG_9494.jpg
Güler Hanım paparazzilikte
IMG_9461.jpg
Kameramanımız FatihBahce...
IMG_9476.jpg

Eski 07-04-2013, 01:46   #282
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili loveforlife; maşallah ve tebrikler gerçekten, şimdiye kadar ki fotoğraflarını gayet güzel izledim... Amaa Başbaşçivan fotoğrafını görünce şaşırdım; nasıl çalıştın, bu nasıl dikkat, bu nasıl takip böyle. Ben orada olduğum halde görmediğim kareler var, Sayın Başbahçivan ile birlikte geldik ama sen nasıl yakaladın o pozu öyle. Tebrik ediyorum, harikasın...

Eski 07-04-2013, 01:57   #283
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Ve ayrıca; Sayın Başbahçıvan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu sayfada; lütfen yardım çağrısından beri kendisini takip ediyorum. Neyseki hem kendisinin hem de benim yardımıma sağolsun Sevgili semastr yetişti. Toplantı sabahı saat 09.00 ya da daha önce beni sevgili günebakan arada ki Başbahçivan sizi bekliyor telefon numarasını vereyim siz irtibat kurun dedi. Ben kendisini 09.30 - 10.00 gibi aradım ve sevgili semastr nin beni 12.00 de alacağını ilettim kendisine ve tamam ben sizi bekliyorum dedi. Yani o saatlerden nerede ise 13.00 e kadar bizi bekledi. Sağolsun, teşekkürler hepimiz adına. Kendisine ulaştığımız an; ilk sözü bunları satsa idim, hep sormuşlar kaça kaça diye. Demiş satılık değil. Ve çok şükür muradına erdi toplantıya ulaştırabildi sardunyalarını. Ve hep birlikte bir anda kapıverdik sardunyaları. Dönüşte ellerini yüzüne kavuşturarak çok şükür sardunyaları paylaştım, mutluyum dedi. Ve gerçekten paylaşabildiği için çok mutlu idi. Sağolsun.
Tekrar kendisine teşekkürler...

Eski 07-04-2013, 02:04   #284
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Hiç bitmesin istediğim bu güzel gün bitti ama onca yolun ardından hala bilgisayarın karşısında, aldığım o dopingin etkisindeyim adeta. Gün boyu keyifli sohbetler etme şansını yakaladığım; başta Sevgili Ciroz, Gece, Fatihbahçe, Güler ve eşi Oğuz, Tika, Cemal.S ve eşi, Kiraz, Gizli Bahçe, Ankstel, LavantaSE, Tourkana, Sakaki, Yeni Gine, Değerli Hocamız Mine Pakkaner, sitemizin mimarı Sayın Malina ve ismini saymayı unuttuğum tüm gülümseyen yüzlerin sahiplerine tüm güzel dileklerimi bir kez daha sunmak istiyorum. BİZ olabilmek öyle önemli ki; iyi ki biziz, iyi ki agaclar.net'iz!

Eski 07-04-2013, 02:09   #285
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili loveforlife teşekkürler... Evet iyiki BİZ, iyi ki ağaçlar.nette'yiz...
(Çok şükür, maşallah da diyeyim. Nazar olmasın...)

Eski 07-04-2013, 04:20   #286
Ağaç Dostu

ağaçperver's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2011
mükemmel bir toplantıydı, çok keyif aldım ve güzel vakit geçirdim. Emeği geçen herkese ve çiçek, tohum paylaşanlara çok teşekkür ediyorum.

ağaçperver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 06:23   #287
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sevgili loveforlife,
Çok güzel kareler yakalamışsın.Günün kısa bir özetini geçmişsin adeta.
Benim de toplantı sırasında fark etmediğim görüntüleri yakalamışsın.
Bu arada senin yaramaza söyle,telgraf çiçeğini yemesin;mamalarını yesin.

Bu arada ben Sevgili YeniGine'ye de tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Yılan kaktüs yavrusu istemiştim kendisinden,saksıyı almış gelmiş.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 06:36   #288
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Bu yıl agaclar.net'imizin toplantısı, havanında güzelliğinden olsa gerek çok daha güzel geldi bana. İstanbul dışındanda çok sayıda arkadaşımız günü renklendirdiler.
Katılımcıların büyük bir bölümüyle, yüz yüze görüşebilme şansı yakaladım. Keşke zaman daha bol olabilseydide, hepsini tanısaydım.

Özetle, güzel insanların oluşturduğu sımsıcak, yapmacıksız, samimi ve düzeyli insanlar grubuyduk.

Bu hazzı bize tattırdığı için, bir kez daha ''iyiki agaclar.net var'' diyor, kuruluşuna emek veren herkese teşekkür ediyorum.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 06:51   #289
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Bende toplantıda çektiğim bazı fotoğrafları, isimlerini aklımda tutabildiklerimide belirterek yayınlıyorum. Yanlışlıklarımı düzeltirseniz sevinirim.

Toplantıya geldiğimizde, bizi bulundukları masaya davet eden, Sevgili Cemal S ve Sevgili eşi Aysel Hanım'la hep birlikteydik.

02-002.jpg

Sevgili Nariel, mutlaka güzel kareler yakalamıştır.

04-004.jpg

Yan tarafımızda, Nevzat Bey, ankstel, pomodoro, Adacık, eşi ve çocukları vardı.

06-006.jpg

Doğum günü pastası kesilmek için hazırlanıyor.

10-010.jpg

11-011.jpg

Eski 07-04-2013, 07:05   #290
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Aysel Hanım, YeniGine, günebakan, perhan, Cemal S. Bu karenin yorumunu Sevgili Lilium'a bırakıyorum. Ben marş söylüyorlar zanettim.

12-012.jpg

Sevgili Remzi Sarıoğlu' da oradaydı.

16-016.jpg

Sevgili lavanta S' nin Selanik gevreklerini çok beğendim. Sağolsun Oğuz Bey önerdi. Oturulucak yeri biliyor vesselam.

18-018.jpg

23-023.jpg

Bitmeden Sevgili Malina' da yetişti.

25-025.jpg

Eski 07-04-2013, 07:08   #291
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Daha yayınlayacağım fotoğraflar var. Ama bir süre ara vermek durumundayım. İzninizle...

Eski 07-04-2013, 07:18   #292
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Bekliyoruz sevgili Orhan Özbilgiç, bekliyoruz.

Fotoğrafları bekliyoruz, toplantı için yorumlarınızı bekliyoruz......seslenişim bütün dostlara.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 08:05   #293
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 11
Anlaşılan katılımıyla, muhabbetiyle ve paylaşımıyla güzel bir kutlama olmuş.

10. Yıl Kutlamasının -belki de kutlamalarının- daha büyük ve daha güzel olması gerek, değil mi?

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 08:52   #294
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili arkadaşlar, sitemizin 9. yaş gününü pek çok yöreden gelen üyelerimizin katılımı ile kutladık, bu seferki toplantının bir başka özelliği de muhtelif şehirlerden gelen moderatör arkadaşların çoğunun katılmış olmasıydı.

Yönetim Kurulu önce aralarında mini bir toplantı yaptı, daha sonra da üyeler arasına karıştı. Kaynaşmamız harika oldu. Hepimiz sade üyeydik ve kırk yıllık dosttuk adeta, abla-abi olduk, sarmaş dolaş fotoğraflar çektirdik.

agaclar.net'e yakışır bir toplantı yapmak düşüncesi ile yola çıkmıştım. İstanbul dışından katılımlar da beni daha çok teşvik etti. Gerçi toplantımız bir doğum günü partisiydi, bir eğitim seminerinin ağırlığı olmayacaktı ama yine de özel bir şeyler olsun istedim.

Bu isteğimde sevgili Müjgan ve Nariel beni kırmadılar, müzikleri ile eşlik ettiler.
Hazır kuvvetlerim; sevgili Nur, sevgili drhegeli, Müjgan Yılmaz ve çiroza da teşekkür ederim.

Havanın güzel olması, salaş bir mekanda ama deniz kenarında rahatça hareket edebileceğimiz bir alanda toplantımızı gerçekleştirmek hepimizin hoşuna gitti.
Getirdiğimiz koli koli bitkileri rahat rahat yayıp, paylaşabildik.

Ben tek tek dolaşamadım ama, bir ara gözüm takıldı, sevgili Zafer İnandıklı'nın valiz taşımaya mahsus arabalar ile getirdikleri görülmesi, fotoğraflanması gerekirdi. Daha onun şokunu atlamamıştım ki arkasından Başbahçıvan göründü. Aman Allahım bunlarda ne dedim?
Eller-kollar dolu dolu. Koca koca viyoller sardunyalarla dolu. Yüzlerce çeşit bitki..... dağıtım için getirilmişti.

İşte dedim, agaclar.netli olmanın farkı, paylaşımcılık ruhu, paylaşmayı sevmek... hiçbir kazanç, menfaat beklemeden, dağıtmak ve bundan da mutluluk duymak.
Ama bu kadar da değildi tabii, biraz sonra OSMAN45 belirdi yanımda. " Güler Hanım arabanın bagajı perlit dolu, yanıma birisini verirseniz taşırız"

Daha sonra başka bir arkadaş geldi yanıma " Güler abla...... getirmiştik ama poşeti bulamıyoruz, aman Allah şişelerdekini sakın içilecek bir şey sanıp da içmesinler onlar..... (şuydu)" dediler ama inanın aklımda kalmadı.

Bir ara LavantaSe, nefis bir sepeti gösterdi, " Güler abla bunları ne zaman dağıtayım?" dedi pırıl pırıl gülüşü ile.

Zeki Yağlı Bey de getirmişti özel şeyler..... kim getirmemişti ki, herkes paylaşmak için birşeyler bulmuştu.

İzmir'den gelen nefis İncirleri yedik de yedik, çok teşekkür ederiz sevgili FatihBahçe, ama tadı halâ damağımızda, ya bunları İstanbul'da bulamazsak ne olacak halimiz? FatihBahçeeeeee yetiş dersek de sakın kızma bak.

Sevgili arkadaşlar, gerek bitki gerek ikram faslındaki paylaşımlarınız için hepinize çoook teşekkür ederim.

Toplantımızı saat 13.30 gibi açılış konuşması ile açtım. Daha sonra yönetim kurulunu üyelerimize tanıttık.
Sayın MeyveliTepe, FatihBahçe ve Sakaki ile bizler de tanışmamıştık, tanışmak çok hoştu. Elleri kolları dolu dolu gelmişler, bizleri mutlu ettiler teşekkür ederiz.

Sonra doğum günü pastamız kesildi, meyve sepetlerindeki meyvelerimiz ikrama açıldı, Müjgan'nın sazına eşlik eden sevgili Kiraz ve bir grup arkadaşı dinledik.

Zarif güzelimiz Nariel önce biraz fotoğraf çekti, sonra kemanı ile bizleri duygulandırdı-neşelendirdi.

Her iki müzisyenimize de binlerce kez teşekkür ederim. Sayelerinde ayrı bir güzellik kattık toplantımıza.

Arkadaşlarımız bol bol sohbet ettiler, fotoğraf çektiler.
Ben ne yaptım valla bilmiyorum, bir o masa senin bir bu masa benim diye dolaştım. Ancak 3-5 kare fotoğraf çekmişim.
Eve döndüğümde hayli yorgun, karnım aç ama bir o kadar da mutluydum.
Heyecanım şimdilik bitmişti ama agaclar.net'te olduğum müddetçe bu heyecan bende hep olacak, bana enerji mi aşılıyor ne?

Sevgili patronice-malina, agaclar.net'i kurup, bizleri bu güzel çatı altında buluşturduğunuz için,
Sevgili Mine Pakkaner, yapıcı yaklaşımınız, değerli hocalığınız ve yardımlarınız için,
Sevgili aybala, bana önderlik ettiğiniz için,
Sevgili MeyveliTepe, öğretici ve bilgi hazinemizi genişletici mesajlarınız için, ve diğer bütün moderatör arkadaşlarıma yardımları için...... velhasıl bütün üyelerimize çok teşekkür ederim vesselam.

Eski 07-04-2013, 08:54   #295
Ağaç Dostu

Fagus Sylvatica's Avatar

Giriş Tarihi: 31-08-2012
Vallahi ne diyeyim, fotoğrafları gördükçe o kadar çok kıskandım ki, 10. yıl oraya mutlaka geleceğim, şimdiden planlarımı yapıyorum

Fagus Sylvatica Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2013, 09:08   #296
Moderatör

Güler's Avatar

Toplantımız bitmişti ve bizler yavaş yavaş ayrılmaya başlamıştık ki Tekirdağ'dan toplantıya ancak yetişen arıcı arkadaşlar geldiler.... ellerinde arı polenleri ve propolis (galiba)ler.

Kendilerine de teşekkür ederim.

Bu arada benim çekebildiğim fotoğraflardan bazıları.

Müjgan " aldım sazı elime" diyor ve Kiraz eşlik ediyor.

Eski 07-04-2013, 09:11   #297
Moderatör

Güler's Avatar

Nuran ve lavantaSe.
Oğuz, yandan çarklı neye gülüyorsa.... Orhan Özbilgiç-cemal.S - Aysel ve Nevzat.

Eski 07-04-2013, 09:15   #298
Moderatör

Güler's Avatar

Mutluluğun başka bir karesi....

Tika, ve esprili, güzel cana yakın Karadenizli kızmız Fatma Acar ve eşi.

Eski 07-04-2013, 09:18   #299
Moderatör

Güler's Avatar

yakışıklı moderatörümüz gece. (forum kişisi tabirini dilimize dolayan)

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg IMG_1187 (600 x 450).jpg (53.8 KB, 334 views)
Eski 07-04-2013, 09:20   #300
Moderatör

Güler's Avatar

Zarif, kibar paylaşmayı seven dostlarımız. drhegeli ve Zeki Yağlı.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025