View Single Post
Eski 07-04-2013, 08:52   #294
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili arkadaşlar, sitemizin 9. yaş gününü pek çok yöreden gelen üyelerimizin katılımı ile kutladık, bu seferki toplantının bir başka özelliği de muhtelif şehirlerden gelen moderatör arkadaşların çoğunun katılmış olmasıydı.

Yönetim Kurulu önce aralarında mini bir toplantı yaptı, daha sonra da üyeler arasına karıştı. Kaynaşmamız harika oldu. Hepimiz sade üyeydik ve kırk yıllık dosttuk adeta, abla-abi olduk, sarmaş dolaş fotoğraflar çektirdik.

agaclar.net'e yakışır bir toplantı yapmak düşüncesi ile yola çıkmıştım. İstanbul dışından katılımlar da beni daha çok teşvik etti. Gerçi toplantımız bir doğum günü partisiydi, bir eğitim seminerinin ağırlığı olmayacaktı ama yine de özel bir şeyler olsun istedim.

Bu isteğimde sevgili Müjgan ve Nariel beni kırmadılar, müzikleri ile eşlik ettiler.
Hazır kuvvetlerim; sevgili Nur, sevgili drhegeli, Müjgan Yılmaz ve çiroza da teşekkür ederim.

Havanın güzel olması, salaş bir mekanda ama deniz kenarında rahatça hareket edebileceğimiz bir alanda toplantımızı gerçekleştirmek hepimizin hoşuna gitti.
Getirdiğimiz koli koli bitkileri rahat rahat yayıp, paylaşabildik.

Ben tek tek dolaşamadım ama, bir ara gözüm takıldı, sevgili Zafer İnandıklı'nın valiz taşımaya mahsus arabalar ile getirdikleri görülmesi, fotoğraflanması gerekirdi. Daha onun şokunu atlamamıştım ki arkasından Başbahçıvan göründü. Aman Allahım bunlarda ne dedim?
Eller-kollar dolu dolu. Koca koca viyoller sardunyalarla dolu. Yüzlerce çeşit bitki..... dağıtım için getirilmişti.

İşte dedim, agaclar.netli olmanın farkı, paylaşımcılık ruhu, paylaşmayı sevmek... hiçbir kazanç, menfaat beklemeden, dağıtmak ve bundan da mutluluk duymak.
Ama bu kadar da değildi tabii, biraz sonra OSMAN45 belirdi yanımda. " Güler Hanım arabanın bagajı perlit dolu, yanıma birisini verirseniz taşırız"

Daha sonra başka bir arkadaş geldi yanıma " Güler abla...... getirmiştik ama poşeti bulamıyoruz, aman Allah şişelerdekini sakın içilecek bir şey sanıp da içmesinler onlar..... (şuydu)" dediler ama inanın aklımda kalmadı.

Bir ara LavantaSe, nefis bir sepeti gösterdi, " Güler abla bunları ne zaman dağıtayım?" dedi pırıl pırıl gülüşü ile.

Zeki Yağlı Bey de getirmişti özel şeyler..... kim getirmemişti ki, herkes paylaşmak için birşeyler bulmuştu.

İzmir'den gelen nefis İncirleri yedik de yedik, çok teşekkür ederiz sevgili FatihBahçe, ama tadı halâ damağımızda, ya bunları İstanbul'da bulamazsak ne olacak halimiz? FatihBahçeeeeee yetiş dersek de sakın kızma bak.

Sevgili arkadaşlar, gerek bitki gerek ikram faslındaki paylaşımlarınız için hepinize çoook teşekkür ederim.

Toplantımızı saat 13.30 gibi açılış konuşması ile açtım. Daha sonra yönetim kurulunu üyelerimize tanıttık.
Sayın MeyveliTepe, FatihBahçe ve Sakaki ile bizler de tanışmamıştık, tanışmak çok hoştu. Elleri kolları dolu dolu gelmişler, bizleri mutlu ettiler teşekkür ederiz.

Sonra doğum günü pastamız kesildi, meyve sepetlerindeki meyvelerimiz ikrama açıldı, Müjgan'nın sazına eşlik eden sevgili Kiraz ve bir grup arkadaşı dinledik.

Zarif güzelimiz Nariel önce biraz fotoğraf çekti, sonra kemanı ile bizleri duygulandırdı-neşelendirdi.

Her iki müzisyenimize de binlerce kez teşekkür ederim. Sayelerinde ayrı bir güzellik kattık toplantımıza.

Arkadaşlarımız bol bol sohbet ettiler, fotoğraf çektiler.
Ben ne yaptım valla bilmiyorum, bir o masa senin bir bu masa benim diye dolaştım. Ancak 3-5 kare fotoğraf çekmişim.
Eve döndüğümde hayli yorgun, karnım aç ama bir o kadar da mutluydum.
Heyecanım şimdilik bitmişti ama agaclar.net'te olduğum müddetçe bu heyecan bende hep olacak, bana enerji mi aşılıyor ne?

Sevgili patronice-malina, agaclar.net'i kurup, bizleri bu güzel çatı altında buluşturduğunuz için,
Sevgili Mine Pakkaner, yapıcı yaklaşımınız, değerli hocalığınız ve yardımlarınız için,
Sevgili aybala, bana önderlik ettiğiniz için,
Sevgili MeyveliTepe, öğretici ve bilgi hazinemizi genişletici mesajlarınız için, ve diğer bütün moderatör arkadaşlarıma yardımları için...... velhasıl bütün üyelerimize çok teşekkür ederim vesselam.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön