![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Son resimde Fenerbahçe Parkı'nın muhteşem manzarası var. Baraka Cafe'de yangın çıkmasına üzüldüm, görülmeğe değer bir mekandı. Elimizden geldiğince düzenlemeye yardımcı olalım bu kafeyi. Resimler burada bitti Sevgili Cemal.S'in resimlerine "deli, zırdeli, daha da deli, en deli" şeklinde yazacaktım ama ...![]() Sevgiler, en kısa zamanda tekrar toplanmak dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Eline sağlık Sevgili Nariel. İyi-kötü... Bendekileride yayınlayayım artık. Sevgili Güler Hanım' ın eşi Oğuz Bey. Çok harika bir insan. Allah onlara sağlık ve mutluluk içinde uzun ömür versin. 13-015.jpg Herzamanki gülen yüzüyle, günebakan geldi. 14-016.jpg Bension ve Sındırgılı. Masadaki eldiven ve budama makası Sındırgılı'nın. Sanırım toplantı sonrasında, parkta katliam olacak.. ![]() 19-022.jpg Sevgili münevver'in annesi. Korogakiler ondandı. Ellerine sağlık. 24-027.jpg CemalS, Adalet Hanım'a hararetli hararetli birşeyler anlatıyor. 23-026.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Herkes pastayı fotoğraflamaya çalışıyor. 31-034.jpg Bu arada Sevgili münevver, benim fotoğraf çektiğimi farketti. 33-037.jpg Sevgili Zafer İnandıklı geldi. 34-038.jpg Sevgili Zafer İnandıklı'nın eşi (ayakta olan), Dregeli, münevver, Pusarık, pomodoro ve Nrkrkmz. Adalet Yağcı.(Fotoğraf çekiyor.) 35-039.jpg Genel bir görüntü. 36-040.jpg |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili CemalS, tüm bayan arkadaşlarımıza ithafen ''Fatma'' şiirini okuyor. 37-041.jpg 38-042.jpg Son bir karede çok kaliteli olmasada, yayınlamadan geçemeyeceğim bir fotoğraf yer alıyor. Sevgili Nuri Mürvet... Çoğumuzun ''bitkilerin bakımı ve budanması'' konularında engin bilgi ve birikimine başvurduğu, değerli uzman arkadaşımız. 40-045.jpg Nice böylesine sıcak birlikteliklere. Çorbada tuzu olan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımla. |
|
|
|
![]() |
|
|