![]() |
|
![]() |
#361 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Nasılsınız...sizi mutlu gördüm...ne güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Sevgili Tura, bu cici avukatla bir süre sohbet şansım oldu. Gerçekten çok hoş, gözlerinin içi gülüyor. Allah sevdiğine bağışlasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Tura çok teşekkür ederim, eksik olmayın dünkü toplantıda bulunmak mutluluğuma mutluluk kattı. Keşke siz de olsaydınız. Siz nasılsınız? Ankara toplantısına katılan arkadaşlara sordum sizi, aldım haberlerinizi. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
ben de sizi tanıdığıma çok mutlu oldum, güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim. Güzel temenniniz için amin ![]() Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
herkese selamlar dünkü toplantının etkisiyle herkes kendini çok mutlu hissediyor çok güzel aynı şeylerle uğraşıp aynı şeylerden zevk alan ve mutlu olan insanların buluşması ne kadar güzel resimlere baktığımda herkesin çok mutlu olduğu anlaşılıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaçsever
|
üyelerin bahçeleri kısmından kendime sayfa açmam gerekiyor galiba oraya resimleri ekleyene kadar buraya biraz resim yüklemeye çalışıcam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatdem, buraya sadece toplantı ile ilgili fotoğrafları yüklüyoruz. Lütfen üyelerin balkon ve bahçeleri kısmına konu açın ve güzel çiçelerinizi orada sergileyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlarım; Toplantıda çektiğim fotoğrafların pek güzel çıkmadığını belirterek yayınlayamayacağımı yazmıştım. Ancak; İçlerinden bir kısmının izlenebilir nitelikte olduklarını farkettim. Onlarıda ben yükleyeyim. Saygılarımla. egülnur toplantının başlangıç saatlerinde tanıtım konuşması yaparken. 01-001.jpg Adacık ve sevgili eşi. 05-005.jpg Ankstel, herzamanki dost canlısı haliyle yer almış objektifimde. 07-007.jpg pomodoro. 08-008.jpg CemalS ve benfakir. 12-014.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Moderatör
|
Üzülme, her şeyin başı sağlık. Bundan sonrakilere inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
Son resimde Fenerbahçe Parkı'nın muhteşem manzarası var. Baraka Cafe'de yangın çıkmasına üzüldüm, görülmeğe değer bir mekandı. Elimizden geldiğince düzenlemeye yardımcı olalım bu kafeyi. Resimler burada bitti ![]() ![]() Sevgiler, en kısa zamanda tekrar toplanmak dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Fotoğraflar, gülen yüzler... sizleri biraz daha yakından görmek çok güzel...sanki tanışmış gibi oldum. sevgili Güler hanım, bütün toplantıyı gözlükleriylemi geçirdi....acaba? bütün resimlerde gözlükleriyle çıkmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaçsever
|
evet gerçekte yanlış yere göndermişim ben sizin sayfanıza gönderdim zannediyorum öğrenene kadar sizi rahasız edicem galiba ben yüklediğim resimleri nasıl silicem şimdi göstediğiniz yerleri okudum ama çözemedim eniyisi sadece size bakmak bende aranızda olmak istemiştim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|