![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Selamlar, arkadaşlar kısmet olursa katılmayı çok istiyorum. Bugüne kadar yazmadığımın sebebi de 50 numarayı almak istediğimdendir ![]() ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana hava şartları ne olacak, son ana kadar beklemem ve toplantının pazar günü olacağı aklıma nereden yerleştirdiysem beni düşündürmüştü. Ilk defa ağaçlar.net in toplantısına katılacağım. Hastalık olmazsa ve hava şartlarıda elverirse katılacağım. 46 yı atlayıp 50 ye geçsem olur mu? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2012
|
![]() ![]() ![]() Olmazzzzzzzz. 50 nin rezervasyonu çoktan yapıldı ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Baştan beri takip ediyorum. 50. sırada kim olursa onundur 50 numero. Bu kadar yakınken yazdımki benim olsun 50 numero Ama siz Ankaradan gelecekseniz size devredelim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() İlahi Sevgi Hn. ben İstanbul'lu üyeleri şevke getirmek için yazıyordum. Sn. Güler Hn. o kadar çağrı yaptı ki [sağır sultan duydu da üyelerden kimileri duyamadılar ] en azından o güzel çağrı için bir cevap veren olsun istedim.Bu arada kendimi de aşka şevke mi getirdim ne ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün Orhan bey ile görüştüm. Yeni Gine ile ben ve Orhan bey buluşup metrobüs ile gelmeye karar verdik. Bir değişiklik olursa haberdar ederim seni. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Osman45 Kardeşim; Öncelikle size ve eşinize, bu duyarlı davranışınız için teşekkür ederim. Adalet Hanım; SayınYeniGine; Gelin biz Osman Bey'i özgür bırakalım. Zira Osman Bey'in belirttiği gibi Zincirlikuyu'da, araba ile, bir dakikadan fazla bile beklemek imkansız. Çünkü o olayı bir kez yaşadım. Çok zor oldu. Adalet Hanım; Sizin için geriye iki alternatif kalıyor. YeniGine' nin arkadaşının arabası ile direkt gitmek. Veya; İncirli'de buluşup hep birlikte gitmek. Sayın YeniGine cuma günü herşeyin belli olacağını söylüyor. Bence; O gün gelsin, haberleşiriz. Sonuçta hedef aynı. Değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu gün Orhan bey ile yeniden görüşüp sizi ararım. Sevgili Güzin Çakar, görüyorsunuz buradaki dostluk öyle güçlü ki, yeniden bir araya gelebilmek için her türlü fedakarlığa değer. |
|
|
|
|
![]() |
|
|