![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Meğer sevgili ASİYENİN pastalarıymış kutudaki. ![]() Saygıyla.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Cemal abi aslında eşlerle 50 yi bile geçmişiz baksana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderatör
|
İstanbul için 50 kişi ne demek, çok daha fazla olmalıydık. Neyse... yakında inşallah agaclar.net'in doğum gününü partisini de yapacağız. İstanbul'lu olup da bu toplantıya gelmeyenlerin o gün benden çekecekleri var, bilsinler... dermişim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2012
|
Alıntı:
![]() İki kıtanın bir araya geldiği yerde yapılacak toplantının 50 değil, 100 kişi olması gerekir ![]() ![]() Aklıma bir şey takıldı, [lafım meclisten dışarıdır ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Tüm katılımcılara bol eğlenceli dakikalar diliyorum , her ne kadar içim hasetlikle dolsa da ; dilim iyi dilekler diyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili betito; Sevgili Adalet Yağcı, orada ilan etmişti. Aslında, içlerinde bugünlerde bile benden tohum isteyeninin olduğu birçok arkadaşımızın, İstanbul'da oturduklarını biliyorum. Bunlardan küçük çocukları olanları ayrı tutuyorum. Diğerlerinin bu toplantıyı öğrenmemeleri olanaksız. Hatta, İstanbul'da bahçeleri olup, nerdeyse hergün, aktif olarak bu sayfalarından yazışan, ama toplantıya katılmak isteyenlerin listesinde adlarını göremediğim üyelerimiz bile var! ![]() Onlarlada tanışmayı isterdim doğrusu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat sizinle aynı gökyüzünde olmaktan ötürü bahtiyarım. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum. <3 ( Anladınız siz onu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgiyle.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Ama baştan beri belki katılırız diye düşünüp duruyordum ki nasıl atladım bilmiyorum küçük detayı (cumartesi çalışma günümüz), gönlüm elvermedi herhalde katılmama ihtimaline. Kıskanarak söylüyorum, katılan tüm agaç, bitki,hayvan sever güzel insanlara güzel bir gün diliyorum. Keşke Cumartesi günü çalışanlarla online bağlantı kurulabilse. ![]() İyi eğlenceler efendim, canı gönülden güzel dileklerimi gönderiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Fenerbahçe parkına gidiş için kolay bir yol tarifi rica ediyorum. Bulunduğum yer; Halkalı Atakent mh. Avrupa konutları(Arenapark avm. bitişiği). Toplu taşıma araçlarını kullanmayınca İstanbul'u öğrenmek zor oluyor. Nereden nasıl ne ile gidilir bilmiyorum. Cumartesi günkü toplantıya katılabilmek için yardımlarınıza ihtiyacım var. Ya da, bu taraftan toplantıya katılacak arkadaşlarla belli bir yerde buluşup birlikte gele biliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
45-** ![]() Ne oldu kimsenin klavyesinde 4 ve 5 yok mu? Hadi doldurun 50 ye kadar olanları, belki 50 numero yu bekleyenler vardır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanımcığım, bence en uygunu bir şekilde Eminönü'ne gelip, ordan vapurla Kadıköy'e geçmek. Tabii bunu derken o günkü hava durumunu göz önüne almak lazım. Aksiliktir hava muhalefeti nedeniyle seferler iptal edilmez inşallah ![]() Neden birileri bu organizasyonu iki yakada planlamıyorlar? Burda olsaydı ben size mutlaka yol arkadaşı olurdum ![]() Hadi İstanbul canlanın ayol, sakinliğiniz bana daral getiriyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Adalet Yağcı; ben de 1. Etap ta oturuyorum. Çok yakınız yani. Kandırabilir isem Rus komşumu beni götürmesini istiyorum. Eğer öyle olur ise sizi de alırız. Daha önce Sayın Orhan Özbilgiç e rica etmiş idim beraber gidebiliriz demiş idi kendileri sağolsunlar. Yani Rus komşuyu kandıramazsam da Orhan Bey ile de buluşup gidebiliriz. Siz telefon numaranızı yazın bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar, arkadaşlar kısmet olursa katılmayı çok istiyorum. Bugüne kadar yazmadığımın sebebi de 50 numarayı almak istediğimdendir ![]() ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana hava şartları ne olacak, son ana kadar beklemem ve toplantının pazar günü olacağı aklıma nereden yerleştirdiysem beni düşündürmüştü. Ilk defa ağaçlar.net in toplantısına katılacağım. Hastalık olmazsa ve hava şartlarıda elverirse katılacağım. 46 yı atlayıp 50 ye geçsem olur mu? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Olmazzzzzzzz. 50 nin rezervasyonu çoktan yapıldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Baştan beri takip ediyorum. 50. sırada kim olursa onundur 50 numero. Bu kadar yakınken yazdımki benim olsun 50 numero Ama siz Ankaradan gelecekseniz size devredelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün Orhan bey ile görüştüm. Yeni Gine ile ben ve Orhan bey buluşup metrobüs ile gelmeye karar verdik. Bir değişiklik olursa haberdar ederim seni. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Osman45 Kardeşim; Öncelikle size ve eşinize, bu duyarlı davranışınız için teşekkür ederim. Adalet Hanım; SayınYeniGine; Gelin biz Osman Bey'i özgür bırakalım. Zira Osman Bey'in belirttiği gibi Zincirlikuyu'da, araba ile, bir dakikadan fazla bile beklemek imkansız. Çünkü o olayı bir kez yaşadım. Çok zor oldu. Adalet Hanım; Sizin için geriye iki alternatif kalıyor. YeniGine' nin arkadaşının arabası ile direkt gitmek. Veya; İncirli'de buluşup hep birlikte gitmek. Sayın YeniGine cuma günü herşeyin belli olacağını söylüyor. Bence; O gün gelsin, haberleşiriz. Sonuçta hedef aynı. Değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu gün Orhan bey ile yeniden görüşüp sizi ararım. Sevgili Güzin Çakar, görüyorsunuz buradaki dostluk öyle güçlü ki, yeniden bir araya gelebilmek için her türlü fedakarlığa değer. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Kar yağıyorrrr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |