![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Gitmesek de gelmesek de orda bir orkide seramız var uzakta sayenizde. Demek ki sadece uzakdoğuda olmuyormuş bu iş. Nur hanım hayırlı olsun, ellerinize sağlık. Bu güzellikleri bize sundukları için gidenlerin de ayağına sağlık. Ama gören herkesin hayranlıkları yüzlerinden çok belli. Rüya gibi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Cattleya cenneti
Benim yorumlarım hanım efendilerin ki kadar çarpıcı ve yoğun duygusal olmayacak ama daha çok ilgileneceğinizi tahmin ettiğim fotoğraflarla sizleri de güzelliklere ortak etmek istiyorum. Öncelikle Sayın Nur hanım ve kızına teşekkürlerle başlamak istiyorum. Düzenleyen OSMAN45 : 27-01-2011 saat 20:41 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
|
Ben hemen araya girerek toplu fotoğraftaki arkadaşları yazayım: Güldostu, OSMAN45, Eser İlhan ve eşi, hozat, cemal.S., Benol Hazaroğlu, Ankstel, Nur, Güler. Diğer arkadaşlar henüz aramıza katılmamışlardı. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Osman Bey, Sizi yakından tanıdıkça, mizah yönünüz ortaya çıkıyor, bu tarafınızı bazı mesajlarınızdan algılamıştım. Üçüncü fotğraf karesi de bunu doğruluyor, yanılmamışım. Orda ne yapmaya çalışıyorum? Poz vereyim derken, poz olmuşum zaten. Olsa olsa, güzellikler karşısıda gözlerim kamaşınca,onları korumaya almış olabilirim. Bu şaşkın halimi çok beğendim, elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
muhtesemdi
Gercekten muhtesem bir gundu. Sirapinar'da oturmama ve cevre koylerin hepsini gezmeme ragmen Ishakli'ya neden daha once hic gitmedigime hayiflandim. Nur hanima ve kizina sonsuz tesekkur ederim. İkisi de cok cana yakin davrandilar. Orkideleri de sanat saheri gibiydi. Resmi yuklemeyi becerebilirsem yagliboya tablosunu yapmak istedigim bir tanesi varki, harika bence. Herkesle tanistigima cok memnun oldum. Hepiniz gercekten cok icten ve samimiydiniz. Ayrica Guler Hanim ve CemalS'ye de birer tesekkurum var. CemalS; hem budamayla ilgili cok guzel bilgiler verdi hem de benim icin Calomondin arastiracagini soyledi. Guler Hanim'da her zamanki inceligiyle bizleri gullerinden mahrum etmedi. Guler Hanim gulleri gelir gelmez dediginiz yerlerden keserek bahcedeki yerlerine diktim. Tekrar tesekkurler agaclar.net |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
pembe ve sari ruya :)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Emin misiniz Sayın Betito. Bir tek siz mi yoktunuz? ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayşe Hanım, gidebilecekken gidememek daha kötü, siz mesela İstanbul dışındasınız sanırım. İstanbul'da olup da gidememek var mı? Bir de iş günü olması engeldi. İnşallah başka zaman. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Çok güzel bakmaya doyamadım .Yok mu başka resimler ? Sevgili Nur arkadaşımızı kutluyorum .Başarılarının bol kazanç getirmesini diliyorum . Kıskanmadım canım neden kıskanayım . )Bu güzel görüntüleri gördük ya nasılsa yine gideriz. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel bir gündü, heimiz çok mutlu olduk. Ama, katılamayıp ta gönlü bizimle olan dotlarımıza diyorum ki, "Dostlar, gökteki yıldızlar gibidir. Her zaman görmesek te, orada olduklarını biliriz. Siz orada bizimleydiniz, kulaklarınızı çınlattık ve sizi yanımızda hissettik. Bu fotoğraflar da kamaşan gözlerimi açtıktan sonraki mutluluğumu belgeliyor. IMG_5089.jpg IMG_5105.jpg Not: alıntı yapamadım, mesaj 89 daki 3 numaralı fotğrafa bakmanız gerekiyor. . Düzenleyen hozat : 28-01-2011 saat 02:14 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=hozat;748447]Güzel bir gündü, heimiz çok mutlu olduk. Ama, katılamayıp ta gönlü bizimle olan dotlarımıza diyorum ki, "Dostlar, gökteki yıldızlar gibidir. Her zaman görmesek te, orada olduklarını biliriz. Siz orada bizimleydiniz, kulaklarınızı çınlattık ve sizi yanımızda hissettik. Bu fotoğraflar da kamaşan gözlerimi açtıktan sonraki mutluluğumu belgeliyor. Sayin Hozat biz gelemeyen , yaninizda olmak isteyipte ,olamayanlar icin ne guzel yazmissiniz. keske aranizda olabilseydim diyorum. Mutlulugunuz her resimde belli oluyor.Insallah bahar gunlerinde gezmek kismet olur bize de, ![]() Guzel resimleinizi seyrediyoruz. Sayenizde. Nur hanimi kutluyor ,bol kazanc diliyorum. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Çektiğiniz fotoğraflarla bizlere görsel bir şölen yaşattınız. Sağolun. Nur Hanım'da çok zor ama keyifli bir işe imza atmış. Bol kazançlar diliyorum. İstanbul zor bir kent...Birçok arkadaşımız belkide birkaç saatte ancak ulaşabilmişlerdir. Galiba sizleri oraya çeken sadece orkide aşkı değil.! Zira ben, tüm bitkileri severim. Ama yaşam koşullarım nedeniyle, salon ve balkon bitkilerine bakmak benim için çok zor. Yinede, fotoğraflara bakıp geçmek yetmedi. İçimden; ''Keşke bende orada olsaydım.'' Dedim. Demekki; bu birlikteliğin tılsımı sadece bitkiler değil.! O sadece katalizör. Bahanesi ne olursa olsun, o fotoğraf karelerinede yansıyan, sizlerin o yapmacıksız dost yüzleriniz ve sıcaklığınız insanı çekiyor.![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Bir yandan hozat, bir yandan cemal.S, bir yandan Orhan Özbilgiç..... Acaba diyorum, agaclar.net adı altında bir edebiyat köşesi mi kurmalıyız? |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
Güzel bir gün geçirmiş olmanın keyfiyle eve geldim.Nur hanım büyük emekle uğraşmış didinmiş ve sonucuçta harika seraya kavuşmuş.Bize de orkide şöleni sundu,emeğine yüreğine sağlık.Ayrıca ev sahipliği için de kızına ve kendisine teşekkürler... Öncelikle uzun köy yollarında yalnız gitmemi önleyen Sn Osman 45 e,bana eşlik ettiği için sayın Cemal s. ye ve her zaman sorularımızı cevaplayan sayın Nuri Mürvet'e ve katılan tüm arkadaşlarıma başta bu seraya gitme fikrini oluşturan ve olgunlaştıran Sn Güler hanıma çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Ben resimlerimi 15 gün sonra ekleyebileceğim. Bu bilgisayardan ekleyemiyorum. Nur hanıma göstermiş olduğu misafirperlikten ve bu görsel şölenden dolayı çok teşekkür ederim. Güler hanıma ayrıca teşekkür ediyorum. İstanbul da kalacağım bu kısa süre içinde böyle bir toplantı düzenleyip bana bu güzellikleri yaşatıp güzel insanları tanıma fırsatı verdiği için. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Buğün harika bir havada, harika arkadaşlarımızla, harika bir serada, harika bir ev sahibi ile, harika sohbetlerle, harika kekler, böreklerle anlatmam imkansız, harika bir gün geçirdik... İlk başta sayın Güler hanıma, bu geziyi organize eden ve emeği geçen herkese, katılan tüm dostlara bu güzel günü bize yaşattılar çok çok teşekkür ederim... Sayın Nur hanım ve kızınızın göstermiş olduğu misafirperverlik karşısında diyecek kelimeleri bulamıyorum, çok teşekkür ederim. Seranıza çok emek vererek, harika bir iş başarmışsınız kutlarım, benim için görsel bir şölendi, daha hala orkidelerin etkisi altındayım, bu kadar emeğin ve çabanın gerçek değerinde kazançlar getirmesini temenni ediyorum.. Bu yüreğin bunu da başaracağına eminim... Her şey gönlünüzce olsun.. Fotoğrafları düzenliyorum paylaşıma devam edeceğim... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşem bir yer görmüş muhteşem bir gün geçirmişsiniz aklım da gönlüm de hep sizinleydi ama hafta içi olduğu için gelememekte vardı. Ne yapalım kısmet bahara artık ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Ah Günebakancım sorma bende resimlere baktıkça sanki gördüm ,kokularını hissettim .Bahara ne kaldı şunun şurasında sabredelim .Resimlerle idare edelim . |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Sayın Nuri Murvet ; Her şey harika anladığım kadarıyla... Fotoğrafların hepsi süper. Buradan ben bile kayıtsız kalamadım. Orada olsaydım kendimi kaybederdim kesin. Kesin çok gülerdiniz bana. Hayranlıklar karşısında duygularımı gizleyemem. Çocuk tarafım ortaya çıkar. Güler hanıma ise bayılıyorum. Lider vasfı olan süper bir organizatör. Güler hanım gerçekten siz de orkideler kadar harikasınız. İltifat değil samimi düşüncem... Ekip te süper olmuş. Fotoğraflardan hepsini daha bir tanımış oluyoruz. Tam da tahmin ettiğim gibi. Yazılarınızdan sizleri tahmin ettiğim gibiymişsiniz. Ruhunuzn güzelliği yüzünüze yansımış. Hepinizin gülen yüzleri hiç solmasın. Nice toplantılar görünüz inşallah. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderatör
|
Bahara mı? O zamana kadar cattleyaların sadece yeşil yapraklarını görürsünüz. Bizler bile gitmekte biraz geç kalmışız. Açan cattleyaların üzerine Nur tarih atmış, neredeyse bir ay, hatta bir buçuk ay olmuş çiçeğe döneli. Düşünsenize bir aydan fazla olmuş saksıdaki çiçeğin açışı. Ama halâ diri ve mis kokulu. Gitmeyi düşünen arkadaşlar bir an evvel harekete geçmeli bence. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaşananları katılan arkadaşlar çok güzel anlattılar. Bana da özeti kaldı. Azmin,sevginin, emeğin kahramanı, sevgili ev sahibimiz. Sonsuz teşekkürler.. IMG_5091.JPG günün şanslılarından bir gurup IMG_5084.JPG Hayranlık turları başlıyor IMG_5093.jpg IMG_5087.jpg |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
devam hızını alamayıp kucaklaşanlar IMG_5109.JPG IMG_5100.jpg IMG_5001.jpg Ziyafet IMG_5004.jpg Centilmenlik IMG_5095.JPG Filanin güzeli Ve mutlu son Gezdik gördük beğendik, yedik içtik eğlendik. Bir kere yetmez bize, Yine geliriz dedik. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|