![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Betito habersiz fotoğraflar daha güzel oluyor. Benim de toplantıya gelirken amacım buydu, çaktırmadan bol bol fotoğraf çekecektim ama sohbet tatlı geldi, unuttum gitti ![]() Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Bu ilk katıldığım agaçlar.net toplantısı idi. Çok güzel geçti, agaçlar.net'e,bu kadar değerli ve sıcak insanla tanışmama vesile olduğu için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Kıskananların başında ben varım. Gölgem masaların arasında dolaştı durdu. İnşallah bir gün ben de aranızda olurum. Hepinize kucak dolusu sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Yine tebessüm, paylaşım ve içtenlik dolu bir toplantı... Emeği geçen, paylaşımda bulunan ve katılan tüm dostlara teşekkür ederim. 3 saat, 3 dakika hızıyla bitiverdi diyebilirim. Sonrasın da mı? Sürpriz bir sera gezisi... Bettyycim, sarıefe, ankstel, ismail seyrek, Hhatice, ismini hatırlayamadığım bir kaktüs dostu ve ben ünal kaktüse küçük bir ziyarette bulunduk. Bu ziyaretimizde ulaşım sorunumuzu ortadan kaldıran sarıefe ve bettyycim'e çok çok teşekkür ederim. Toplantımız ve sera gezisinden kareler: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Sayın Orhan bey sizi tanımaktan ve sohbet etmekten çok mutluluk duydum Allah sağlık içinde uzun ömürler versin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ne kadar güzel özetlemiş arkadaşlarım.Sevgili Kiraz ,Sevgili hozat ve diğer yorumlar elbetteki resimler .. Sevgi Güler Hanım ne iyi yaptınız da baharı beklemediniz .Her şey için emekleriniz için çok teşekkür ederim . Uzaklarda olanlar, katılamayanlar ne kadar haklılar .Gerçi biz pek çok arkadaşımızın kulağını çınlattık .Özellikle sütlü Nuriyeleri yerken . Üç saat üç dakika kadar kısa geldi. Buradan tanıdığım ama görmediğim sevgili selenn ,katmer ve diğer arkadaşlarım .Ne kadar da tam düşündüğüm gibiymişler ![]() Burada bulunan üyelerin seçilmiş insanlar olduğunu düşünüyorum .Ben kendimi şanslı hissediyorum.İyiki varsınız değerli arkadaşlarım . Düzenleyen Hhatice : 09-01-2011 saat 21:05 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sitede tanıdığım, en mütevazı insanlardan birisisiniz. Siz ve sizin gibilerle tanışmakta geç kalmamış olmak beni sevindiriyor. Zira ülkemin geleceğine şimdi daha çok güveniyorum. Bende size, sağlık, hedeflerinize ulaşmakta kolaylık ve buna dayalı olarak mutluluk diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Ben bilgisayar başına oturana kadar sevgili arkadaşlarımız düşüncelerini ve bu keyifli günü çok güzel ifade etmişler. Yorumlarınızı okurken tekrar bu güzel günü yaşadım. Öncelikle toplantıda emeği geçen, katkı sağlayan ve en önemlisi de güleryüzleri ve içten sohbetleriyle toplantıya katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Saatlerin nasıl geçtiğini anlayamadım. Sanal ortamda sık sık yazışıp yüzyüze tanımayı çok arzu ettiğim siz değerli dostlarım, büyüklerimle birarada olmak benim için bu İstanbul tatilinin unutulmaz günlerinden biri olacak. Ayrıca en küçük üyemiz (yanılmıyorsam 2,5 yaşındaydı) sayın tturt'un şirin oğlu Ege Bey'i tanımak çok güzeldi. Teyzeciğim herşey çok güzeldi sana ayrıca teşekkür ederim. İyi ki varsınız ve bilmiyorum bu kaçıncı söyleyişim ama yine söylüyorum; İyi ki bu siteye üye olmuşum!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Bu gün en özel ve güzel günlerden biriydi. Mevsimin soğuk havasına rağmen cafeyi sıcak dostluklar, sohbetler, paylaşımlar ısıttı. Sevgili Güler abla satırlarıyla, sevgili Hozat hocam dizeleriyle ne güzel anlatmışlar. Eminim ki bu güne kadar Match Cafenin masaları, sandalyeleri, çalışanları böyle bir güzel güne tanık olmamışlardır. İyi ki varsınız iyi ki sizlerden biriyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Ayrıca Ünal Sera gezisiyle günü sonlandırmak çok da güzel olurmuş inşallah bir sonraki sefere... Resimler çok güzel. Bir de hoş birşey oldu bu arada unuttum yazmayı. Match Cafe çalışanlarından biri bir ara bana bu ne çieği diye sordu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende sizi tanımaktan büyük onur duydum beyfendi her şey gönlünüzce olsun |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
![]() ![]() Bu kadar güzel insan bir yerde toplanmış ve ben yokum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
sayın selenn hanımefendi sizi tanımaktan ve sohbet etmekten büyük onur duydum saygıdeğer eşiniz ve minik evladınızla sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim aaaa çekilişte bize çıkmayan sukkulentler aynısın sera gezimizde buldum ve aldım .. sizin içinde bir dal aldım ekeçegim görüşürse bir gün taktim ederim Düzenleyen ankstel : 09-01-2011 saat 21:03 Neden: imla hatası düzeltildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Bilmukabele sayın ankstel, benim içinde onurdu, siz ve tüm arkadaşlarla tanışmak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
İş olsa hastayım kalkamıyorum 100 derece ateşim çıktı kaynıyorum derdim gitmezdim vallahi abim benim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili selenn iyi ki hatırlattın minik Ege'yi. Zira toplantımızın en minik katılımcısının fotoğrafını eklemediğimi fark ettim. Sayın tturt, eşi ve minik Ege... IMG_0950.jpg Güler Hanım bu kareyi de unutmuşum ![]() IMG_0963.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Ailedeki sağlık sorunu nedeniyle uzayan telefon trafiği nedeniyle geç de olsa katıldığım toplantıda ağaçlar üyesi olmanın keyfini bir kez daha yaşadım. Bu dördüncü toplantım her seferinde de dönüşte diyorum ki keşke herkesle tek tek görüşebilseydim. Örneğin Zafer bey'e teşekkür etmek istiyordum bana gönderdiği çiçekler için, olmadı bir baktım dağilıyoruz. Bir grup sera gezisi yaparken bir grup da Match kafede sohbete devam ettik. Tohumlar, çelikler havada uçuştu. Tatlılari reçeller, dut kuruları.. Şimdi bir sonraki toplantıyı bekliyeceğiz, belki de Güler Hanım'ın öncülük edeceği bir ağaçlar gezisini. Bir de küçük grup sohbetlerinin yanı sıra, Cemal Bey'in fikri çok isabetliydi, herkesin kendini tanıtması çok iyi oldu. Başta Güler Hanım olmak üzere, emeği geçen, katılan herkese teşekkürler. (Bir de sevgili Limon'a teşekkür ediyorum, Sevgili Fahri Kardeşimi andığı için...) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
Birisi diyetteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar Net İstanbul Gurubu Toplantısını bahardan kalma bir günde dostlarla birlikte samimi, güler yüzlü ve içten paylaşımlarla keyifli, çok özel bir gündü. Başta Güler Hanım olmak üzere, emeği geçen ve katılan herkese, bu güzel günü bizlere yaşattıkları için tekrar çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|