![]() |
|
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Başınız sağolsun. 01. Güler 02. Hhatice 03. betito 04. Dudi ve eşi 05. Hozat ve arkadaşı 06. Suna 07. Bettyycim ve oğlu 08. aygün 09. zenfree 10. Günebakan ve eşi 11. nrkrkmz 12. sariefe 13. Kiraz 14. Limon 15. Serkan İstanbul 16. ykolko ve (belki eşi) 17. Vildan Sönmez ve eşi 18. filiz 19. SELEHATTİN 67 20. selenn 21. katmer 22. Cemal.S ve kızlarımın annesi 23. ağaç sevdalısı 24. a.çiçek 25. yaprak 92 ve eşi. 26. oeozdemir Özcan 27. Orhan Özbilgiç 28. ankstel ve arkadaşlar 29. Epsody 30. Zafer İnandıklı ve Eşi 31. Serilaaa ve eşi 32. Nuri Murvet ve eşi 33. Minem 34. fatma sunay 35. turkuaz 61 36. Eser İlhan 37. OSMAN45 ve eşi 38. tturt ve eşi ve de Ege bey 54 kişi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2008
|
Eşim, oğlum ve ben de geliyoruz... görüşmek üzere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Aaa, toplantı varmış! İsmimi ekleyemiyorum şimdi ama belli olmaz, bir kuş, bakarsınız, pır-pır eder konuverir masalarınıza. Özlemiştim sizleri çok der. Ayrılırken de bir teleğini bırakıverir anılarınıza.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
38. tturt ve eşi ve de Ege bey 39. Çekirdek ( İşleri sebebi ile aramızda olamayacak. Bir dahaki toplantıya diyelim.) İsminizi buraya yazmak inanın benim için onurdu. Sizi tekrar görüp hasret gidererek bir fincan kahveyi paylaşmak eminim bütün arkadaşlarımızı mutlu edecek. İnanın akşam ÇAY OCAĞI sayfamıza sizi merak ettiğimi yazmıştım. Güler hanıma hitaben. Sanırım aramıza katılacağınızdan onunda haberi yok. SÜPRİZ DİYE BUNA DERLERRRRRR. İnşaat çalışmalarınızda ustayım diye geçinenlere ve üçkağıtçılara karşı verdiğiniz mücadelenizi zaman zaman zevkle okuyorum sayfanızdan. Helal olsun size..... Saygılar. Düzenleyen cemal.S : 08-01-2011 saat 19:27 Neden: Küçük bir ilave. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemal, ismimi silmen gerekecek listeden, biletimi iptal ettirmek zorunda kaldım. Çünkü pazartesi öğleyin burada Kobilerin destek ve kredi alımı ile ilgili bir panel vereceklermiş, ve bu benim uzun süredir beklediğim şeydi. Ekonomik açıdan tümünü kendim yapmaya çalıştığım için oldukça zorlanıyorddum. Bakalım bu toplantıdan olumlu sonuçlar çıkartabilir miyim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Yarın için, beş çeşit tohumdan oluşan 5 paket hazırladım,doğa dostu arkadaşlar için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Atalarımız ne demişler önce iş güç. Panelden faydalı bilgiler edinip azimle her türlü zorluğu aşacağınızdan şüphem yok. Başarılar diliyorum. En kısa zamanda görüşmek dileği ile. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Yarın, birbiriyle çakışan yoğun bir gün oldu. Yine de gelmeye çalışacağım. Eşimle birlikte gelecektik. Onun şansı azaldı. Saygılar. 01. Güler 02. Hhatice 03. betito 04. Dudi ve eşi 05. Hozat ve arkadaşı 06. Suna 07. Bettyycim ve oğlu 08. aygün 09. zenfree 10. Günebakan ve eşi 11. nrkrkmz 12. sariefe 13. Kiraz 14. Limon 15. Serkan İstanbul 16. ykolko ve (belki eşi) 17. Vildan Sönmez ve eşi 18. filiz 19. SELEHATTİN 67 20. selenn 21. katmer 22. Cemal.S ve kızlarımın annesi 23. ağaç sevdalısı 24. a.çiçek 25. yaprak 92 ve eşi. 26. oeozdemir Özcan 27. Orhan Özbilgiç 28. ankstel ve arkadaşlar 29. Epsody 30. Zafer İnandıklı ve Eşi 31. Serilaaa ve eşi 32. Nuri Murvet ve eşi 33. Minem 34. fatma sunay 35. turkuaz 61 36. Eser İlhan 37. OSMAN45 ve eşi 38. tturt ve eşi ve de Ege bey 39. Çekirdek ( İşleri sebebi ile aramızda olamayacak. Bir dahaki toplantıya diyelim.) 40. İsmail Seyrek Düzenleyen ismail seyrek : 08-01-2011 saat 20:59 Neden: Liste eklemek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bu kadar yazdıktan sonra bence ağzınızdaki baklayı çıkarın lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
01. Güler 02. Hhatice 03. betito 04. Dudi ve eşi 05. Hozat ve arkadaşı 06. Suna 07. Bettyycim ve oğlu 08. aygün 09. zenfree 10. Günebakan ve eşi 11. nrkrkmz 12. sariefe 13. Kiraz 14. Limon 15. Serkan İstanbul 16. ykolko ve (belki eşi) 17. Vildan Sönmez ve eşi 18. filiz 19. SELEHATTİN 67 20. selenn 21. katmer 22. Cemal.S ve kızlarımın annesi 23. ağaç sevdalısı 24. a.çiçek 25. yaprak 92 ve eşi. 26. oeozdemir Özcan 27. Orhan Özbilgiç 28. ankstel ve arkadaşlar 29. Epsody 30. Zafer İnandıklı ve Eşi 31. Serilaaa ve eşi 32. Nuri Murvet ve eşi 33. Minem 34. fatma sunay 35. turkuaz 61 36. Eser İlhan 37. OSMAN45 ve eşi 38. tturt ve eşi ve de Ege bey 39. ozbekgokhan, eşi ve oğlu 40. İsmail Seyrek 58 kişi. Düzenleyen sariefe : 09-01-2011 saat 02:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
|
01. Güler 02. Hhatice 03. betito 04. Dudi ve eşi 05. Hozat ve arkadaşı 06. Suna 07. Bettyycim ve oğlu 08. aygün 09. zenfree 10. Günebakan ve eşi 11. nrkrkmz 12. sariefe 13. Kiraz 14. Limon 15. Serkan İstanbul 16. ykolko ve (belki eşi) 17. Vildan Sönmez ve eşi 18. filiz 19. SELEHATTİN 67 20. selenn 21. katmer 22. Cemal.S ve kızlarımın annesi 23. ağaç sevdalısı 24. a.çiçek 25. yaprak 92 ve eşi. 26. oeozdemir Özcan 27. Orhan Özbilgiç 28. ankstel ve arkadaşlar 29. Epsody 30. Zafer İnandıklı ve Eşi 31. Serilaaa ve eşi 32. Nuri Murvet ve eşi 33. Minem 34. fatma sunay 35. turkuaz 61 36. Eser İlhan 37. OSMAN45 ve eşi 38. tturt ve eşi ve de Ege bey 39. ozbekgokhan, eşi ve oğlu 40. İsmail Seyrek 41.huzunperest Listenin kapanışını ben yapıyorum ![]() Misafirlerimin gelemeyişine hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba ![]() Istanbul toplantısı biteli daha bir saat bile olmadı, ben evde bilgisayar başına oturdum ve agaclar.net'e yazıyorum. Böyle bir tiryakilik işte bu ![]() ![]() ![]() Bugün çok güzel bir gün oldu benim için. Yeni tanışıklıklar, sürprizler, Güler Hanım'ın muhteşem Korogakileri (bu arada Trabzon Hurması denen meyveyi ilk kez tatmış oldum ) üç saat üç saniye gibi geçti. Benim için artık çok daha fazla agaclar.net kullanıcısının bir yüzü var. Bu çok hoş birşey. Herkese çok teşekkürler ve sevgiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
agaclar.net
|
Hep birlikte güzel zaman geçirdiğinizi bilmek insanın içini ısıtıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Moderatör
|
Bu gün bir daha agaclar.net'li olmanın gururunu yaşadım. Harika arkadaşlarla, dostlarla güzel bir toplantı yaptık. Gönül isterdi ki uzaktaki arkadaşlarımız da gelebilseydiler. Kalabalık bir grup oluşturduk, sağ olsunlar üyelerimizin eşleri, çocukları hatta arkadaşları da katıldı aramıza ve onlar da agaclar.net'li olmanın ne kadar hoş olduğuna şahit oldular. Toplantımıza katılan bütün dostlara teşekkür ederim. Hediye çekilişlerimize bitki getirenlere, tohum getirenlere, Bettycim'e sütlü Nuriye için, ac/dc ye gönderdiği toprak için, epsody'e solucan gübresi için ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Sevgili zenfree'ye mekânı ayarlamasından dolayı teşekkür ederim. Toplantı listesine adını yazan üyelerimizin büyük çoğunluğu katıldı, bir iki kişi gelemediler. Her gelenin sanki uzun zamandır birbirlerini tanıyormuş gibi karşılaşmasını seyretmek çok büyük keyifti. Hemen çelik, tohum, fide takası başladı. Ağaçlar.net'in araba kokuları, Doğa İçin Çal'ın CD.leri, şişen tabletlerin ve toprakların dağıtımı yapıldı. Korogakiler ve sütlü Nuriyeler yenildi. Fatma Sunay'ın bahçesinin dutları poşet poşet dağıtıldı. Hediye çekilişleri yapıldı ki bu sene çoktu. Tam yirmi parça ürünümüz vardı. Mutfağımızdan İnciler adı altında, ayva marmelatı, nar reçeli, bergamut reçeli vardı. Doğa İçin Çal T shirtleri, CD. ve araba kokuları vardı. Pek çok çiçeğimiz vardı; Afrika menekşeleri, kaktüsler, sukulentler ve çeşitli bitkiler. Sellukalar, bir gecelik gelin çiçekleri ve daha pek çok çeşit. Sohbet ettik, yedik içtik. Daha sonra her üye kısaca kendini tanıttı, agaclar.net'i nasıl bulduğunu anlattı. Son olarak da sevgili hozat'ın dile getirdiği : agaclar.net deyince aklıma, bahçelerden yasemin, dağlardan kekik kokusu gelir. Sevgi, dostluk, paylaşım, gökkuşağından renkler, bir de malina gelir. dörtlüğü ile toplantımızı kapattık. Toplantıdan foroğraflar. Lilium usulü korogakiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Çok keyifli bir birlikteliği geride bıraktık. Zaman su gibi aktı, gerçekten. Ortak tutkuları bitkiler olan, bunca güzel insan bir araya gelirse, demekki bu tür toplantıların tadına doyum olmuyor. ![]() Toplantıya ilişkin izlenimlerini arkadaşlarımız mutlaka aktaracaklardır. Bu nedenle ben de, katılamayanların fikir edinmeleri için, çektiğim fotoğraflardan, bir bölümünü yükleyeyim. Öncelikle armağanlar. Herkes Çam sakızı çoban armağanı birşeyler getirmiş. Herkes arzu ettiği, çelik, tohum ve meyveden aldı. 001.jpg 002.jpg 005.jpg 006.jpg Bu arada agaclar.net' in armağanlarından olan çiçek toprakları.. 007.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Moderatör
|
tturt ve Orhan Özbilgiç. P1090237 (600 x 450).jpg Önde Katmer, Aysel. Arkada Nuri Murvet, ankstel ve epsody. P1090238 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Moderatör
|
Alt resim : Selenn ve hüzünperest ... beyfendinin ismini unuttum lütfen kusura bakmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Moderatör