![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Sayın Cemal.S Ali Samiyen az önce son konuklarını uğurladı ışıklarını kapatarak tarih oludu, Saraçoğluna ne dersiniz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sizi tanımak benim için de mutluluk sebebi oldu. Beni toplantılarınızdan haberdar ederseniz size seve seve eşlik ederim. Görüşmek üzere. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Moderatör
|
Sevgili cemal.S, sayın Mine Hanımla İstanbul'da bir eğitim toplantısı yapılması hususunda birkaç defa konuştuk. Bu aralar hocamızın iş yoğunluğu çok fazla. Biraz da bel ağrısı şikâyetleri var. Eminim ki uygun olan en kısa zamanda İstanbul'da güzel bir eğitim toplantısı yapacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben İzmirdeyken birkaç kere Mine hanımın eğitim seminerine katılmıştım bilmediğim birçok şey öğrendim bence de bir eğitim semineri olsa çok faydası olacağı kanaatindeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her zamanki tezcanlılığınızla suçüstü yaptınız bana. Ben de ironik mesajı yazarken, ilk tepki kimden gelecek diye merak ettim aslında. Ama o kadar hızlı bir yanıtla enselenmek hem de sizin dilinize düşmek... aman aman istemem. Siz her ne kadar, o bildik güzel fıkrayla durumu idare etmiş olsanızda; ben yine de yanlış anlamaya mahal vermekten(eğer verdiysem) öncelikle Cumhur Bey'den ve tüm Ağaçlar'dan özür dilerim. Yeryüzündeki bütün ağaçlara ve çiçeklere ayan olsun ki; böyle bir toplantıda tanışmak ve sohbet etmek isteyeceğim ilk sıralarda Cumhur Tonba gelir. Bu toplantıda da hepsi birbirinden değerli ve güzel insanların çoğuyla sohbet etmeye zaman yetmedi.Dilerim başka toplantılarda daha geniş zaman ve daha fazla simalarla güzellikleri paylaşma şansımız olur. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Bize düşen bir şey olursa canımız başımız üstüne. Saygıyla. Düzenleyen cemal.S : 13-01-2011 saat 08:51 Neden: Bir küçük imla hatası. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Malina'nın toplantıya gönderdiği şişen tabletlerden biraz almıştım, evdekilerle birleşince bir sınıfa yetecek kadar oldular. Kızım, kurduğu "Bitkiler ve Temiz Çevre" grubu için tüm sınıf arkadaşlarına dağıtacak. Yarı yıl tatilinin bitmesini bekliyor, bu arada uygun tohum bulmaya çalışıyorum, öğretmenlerinin de izni olursa cam önünde her biri bir tohum çimlendirecek. Kızım şimdiden çok heyecanlı, planlar yapıyor, yazıyor ama öğretmeninden izin almayı unutuyor ![]() Teşekkürler Sn. Malina. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
"Bitkiler ve Temiz Çevre" Grubu Mesajını çoğaltıp yeni başlık açtım... Şişen tabletler yetmezse haber ver ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|