![]() |
|
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu.
|
Arkadaşlar Olay netleşiyor. 1. At etinden sucuklar sevgili güler hanımdan, 2 Barbunyalar NRKRMZı dan, 3.Kolalar hyanik den, Bu gidişle bana birşey kalmayacak!!!. Köfte- pilav- Salata sanırım sizi doyurur. Ama sadece 1 şişe "BUZBAĞ" şarabım var. İsteyen olursa ancak yarısını verebilirim. Ben KORKMAZ SERACILIK standında olacağım. Pazar gelecek arkadaşlar la da birlikte hareket edelim, Pazar kaç kişi olursa bilmek isterim. Şu anda birkaç kişi saydım. 1. Zelish, 2. Zeplin, Geliş saatinizi bilirsem Cumartesi programı pazar günü de devam edebilir. Yani Pazar Öğlen yemeğine davetlimsiniz. Umduğunuzu değil bulduğunuzu yersiniz!!! Sorun değil. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Karar vermem için yardımcı olursanız sevinirim. Mangal işi hoş olur, ama biraz sabır ve bekleme gerekebilir. Saat 13oo-14 oo , acıkmış insanların tepkilerini elbette ki bilemem. Karizmayı çizdirmeyeyim!!!, başka ihsan istemem. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Tamam o zaman ben de bu programa katılıyorum.. Kardeşim de benimle birlikte gelecek. Kişi sayısı çoğalıyor, size yük olacak.. Tahminimce bu davetiniz, oraya gelip üyelerle tanışmak ve fuarı gezmek isteyen birçok kişiyi çekingenleştirecektir; çünkü yük olmaktan kaçınılıyor. Başka bir çözüm bulunamaz mı acaba? Yiyecek değil de sadece içecek olsa mesela? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-07-2009
|
Merhabalar, Bir aksilik çıkmazsa ben de gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Pendik-Yalova İdo feribot tarifesi
10.10.2009 Tarihindeki seferler aşağıda listelenmiştir. Dış Hatlar Sefer Sorgulama Sonuçları Kalkış Yeri Kalkış Saati PENDİK/YALOVA 7:00 PENDİK/YALOVA 8:15 PENDİK/YALOVA 9:30 PENDİK/YALOVA 10:45 PENDİK/YALOVA 12:00 PENDİK/YALOVA 14:00 PENDİK/YALOVA 15:15 PENDİK/YALOVA 16:30 PENDİK/YALOVA 17:45 PENDİK/YALOVA 19:00 PENDİK/YALOVA 20:15 PENDİK/YALOVA 21:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Doğrusu benim için hiç farketmez. Böylece kümes kümes dolaşıp tavuk aramaktan kurtulurum. E nede olsa SANSAR sülalesinin temsilcisiyim. Ben ne getireceğimi çok iyi biliyorum. Yoksa sucuklar.....m...... Şükran Hanım! Bence iyi düşünün. Zamanınız uyarsa gelin derim. Kamil beyin mekanı gerçekten güzel. Görmenizi isterim doğrusu. Bir süpriz hatta iki olabilir. Yarın netleşecek. İzmirliler koptu geliyor desenize şuna. Hoş geldiler safa geldiler. Haber bekliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, Görülen o ki 30-35 kişi civarı olunacak. Kimse yanlış anlamasın ,İstanbul Fenerbahçe de buluştuğumuz gibi Yalova da yemek yenebilecek bir yerde herkes canının istediğini yese ve yediğini kendi ödese acaba daha rahat olmaz mı,ha ne dersiniz? Bu sadece bir öneri olur olmaz karar sizlerin. Ben, her karara uyar ve üstüme düşeni yapmaya hazırım. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Sucuk ekmeği 5 yıldızlı otelin restoran menüsüne değişmem zor olacağını sanmıyorum. Gerekirse mangal takviyesini ve diğerlerini önceden hazırlarız. Hava nasıl olacak acaba bilgisi olan varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Kısaca problemler çözülür, burada Misafir yok. herkes ev sahibi olacak. Diğer taraftan; Gerekli değil ama Herkes KÜÇÜK ÖLÇÜDE birşeyler getirebilir, böylece YÜK OLMA düşüncesini atabilir. Örneğin Güler hanım (At etinden ![]() Biriniz de plastik tabaklar getirebilir. Bir arkadaş 2-3 litre meyve suyu getirebilir, Şarap sevenler varsa Tadımlık 1-2 şişe getirebilir, Cemal bey Kömür getirebilir vs. vs. Bunlar benim düşüncelerim. Sizleri bilemem. Ama dert etmeyin yeter. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Ben "Teklif var israr yok" diyorum. Burada sadece sıcak bir ortamı yaratma çabasındayım. Arzu eden yemeğini yer toplantıya katılır, isteyen burada atıştırır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu.
|
Sn.lilyum., "Hazırlayıp getirmek " pişirmek ise gerekmez derim. Burada pişirilirse herkes kokusundan doyar !! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Plastik çatal ve bıçakları ben alırım yetmezse diye tabak ve bardakta alırım yedekte bulunsun. İçecekde eklerim yanına... Biz el birliği ile çalıştıktan sonra sorunu aşarız... Ben de yük olacağımızı düşünmüştüm ama Kamil Beyi kırmayalım işin ucunda soğanlı bitkiler dersi var tamda soğanlı bitkilerin ekim zamanı gelmişken ![]() Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera 19) Turco 20] idris şenol 21) Çiğdem Güngör 22) Yolac 23) kuyucu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-12-2007
|
Merhaba arkadaşlar,hatta abilerim ablalarım. içecek konusunu ben üstlenıyorum.Hiç birinizi tanımasamda çiçek ve doğa sever olmanız yeterli.Şimdiden sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.Kola ve fanta yeterı kadar alırım.İzmit tarafından gelmeyi düşünen olursa getırırım.arac su anda bos. sevgıyle kalın .cumartesıye kadar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili arkadaşlar., "Yalova çiçek fuarı" bahanesiyle yapacağımız toplantı ve Mangal Partisine katılan ve yüküme destek veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. Özetlersem: 1. Sn. Nariel., içecek, bardak-çanak , 2. Sn.Yolaç., Çay için bisküvi, 3.sn.hyanik., Cola-fanta vs., 4. Sn.Sabahattin sargın., Plastik tabak-çatal,bardak vs., 5. Sn Lilyum., Sucuk, 6. Sn.NRKRMZI, Barbunya , 7. Güler hanım., Sucuk, hazır köfte, 8.cemalS., Kömür, Benim izleyebildiklerim bunlar. Yüküm azaldı bana ne kaldı? a) Hazır köfte , b) Kırmızı et sevmeyen olabilir tavuk pirzola, c) Tereyağlı iç pilav, d) Bahçe malzemesi ile çoban salata, e) Turşu, f) Bulabilirsem LAVAŞ ekmek + Susamlı uzun ekmek, g) Çay,neskafe, şarap vs., Katılacak kişi sayısı Cuma günü belli olunca Miktarları ayarlarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|