View Single Post
Eski 05-10-2009, 23:39   #105
kgursan
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 17-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nariel Mesajı Göster
Tamam o zaman ben de bu programa katılıyorum.. Kardeşim de benimle birlikte gelecek. Kişi sayısı çoğalıyor, size yük olacak.. Tahminimce bu davetiniz, oraya gelip üyelerle tanışmak ve fuarı gezmek isteyen birçok kişiyi çekingenleştirecektir; çünkü yük olmaktan kaçınılıyor. Başka bir çözüm bulunamaz mı acaba? Yiyecek değil de sadece içecek olsa mesela?
Sevgili arkadaşlarım., Yük olma düşüncesini silin aklınızdan. Ha şu olabilir; Çok titizlenirseniz rahat edemiyebilirsiniz, Ama boş verin. Bu bir KIR Yemeği davetidir.Bir iki serada çiçek üretimi göreceğiz, . Hocalık damarım tutarsa ve istenirse soğanlılar konusunda birkaç bilgi veririz, Ayak üstü birşeyler atıştıracağız Köfte, sucuk, Pilav değişik içecekler vs. Oturma yeri sorun olursa yer sofrası da kurarız.

Kısaca problemler çözülür, burada Misafir yok. herkes ev sahibi olacak.

Diğer taraftan; Gerekli değil ama Herkes KÜÇÜK ÖLÇÜDE birşeyler getirebilir, böylece YÜK OLMA düşüncesini atabilir. Örneğin Güler hanım (At etindenSucuk getirecek miş!! Arkadaşın birisi Kolalar dedi, Biriniz Plastik bardaklar
Biriniz de plastik tabaklar getirebilir. Bir arkadaş 2-3 litre meyve suyu getirebilir, Şarap sevenler varsa Tadımlık 1-2 şişe getirebilir, Cemal bey Kömür getirebilir vs. vs.

Bunlar benim düşüncelerim. Sizleri bilemem. Ama dert etmeyin yeter.

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön