![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Sayın CemalS, Alakanıza teşekkür ederim. Davetiyem hazır. :-) Yalovayı biliyorum diyemiyorum. Ama İdo sayesinde devamlı geçtiğim bir güzergah. Fuar alanı nerde tabii bilmiyorum ![]() Ps: İnternetten yerini buldum. Çınarcık yolu üzerinde.. Yanılmıyorum değil mi? Düzenleyen nrkrkmz : 29-09-2009 saat 22:39 Neden: İlave cümle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Evet doğru Termal Çınarcık yolu üzeri. Orman işlt yanındaki TİGEM arazisinde kuruluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu.
|
Ağaçlar net üyelerine davet
Değerli ağaçlar net üyesi arkadaşlarım., Yalova fuarı görmek vesilesiyle bir toplantı olacak. Ben fuarda Korkmaz çiçekçilik standında bulunacağım. İzin verirseniz şöyle bir program düşünüyorum: 1. Saat 11 oo de fuarda buluşulsun, 2. 12 3o a kadar fuar gezilsin, 3. 12 30 benim bahçeme hareket, (Fuar alanına 3km.) ve ; a) komşumdaki Orkide (Cymbidium) serasını gezmek, (20dakika) b)Yine komşularımda Serada yetişen ağaçları (Oya,ıhlamur, erguvan vb.) görmek (20dakika) c) yine komşudaki Lisianthus serasında lisianthusları ve gerberaları, karanfilleri göstermek, (20 dakika) Olmak üzere 1 saat seraları gezmek, 4. Bahçemde 13 30 da öğlen yemeği aperatif !! (Izgara Köfte, pilav, salata vs.) Not: Köfteler hazır pişmiş getirilebilir veya kendimiz pişirebiliriz, Herkes içeceğini (kola,şarap, bira vs.) kendisi getirir, Salatayı bahçemiz ürünlerinden yapabiliriz, çay neskafe var. Ve Benim için 10-20 kişi davetli sorun olmaz. 5. Saat 16 oo gibi dağılma, herkes yoluna. Sizleri bahçemde ağırlamaktan zevk duyacağım. Ayrıca sizler için de gırgırla karışık değişik bir ortam olacağına inanıyorum. 9 Ekim Cuma günü kaç kişi bu programa katılacak ise belirleyip hazırlığımı yapacağım. Ne dersiniz arkadaşlar, sizler için uygunmu?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Moderatör
|
Sevgili kgursan, bu ne güzel bir organizasyon. Benim için olumlu. Tek düşüncem size yük olmak hoşuma gitmiyor. Yiyececek ve içeceklerimizi getiririz. Hatta ben kâğıt tabak ve bardak da getiririm. Haydi arkadaşlar, kgursan cevap bekliyor. Fikrinizi bildirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
'' E o zaman cumartesi günü buluşuyor değilmi arkadaşlar '' '' 9 Ekim Cuma günü kaç kişi bu programa katılacak ise belirleyip hazırlığımı yapacağım '' İzmir' den, cuma veya cumartesi günü Yalova' ya gitmeyi düşünen arkadaşlarımız var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2008
|
Ben toplantıya katılacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-12-2007
|
1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12)hyanik İzmit tarafından gelecek olanlar haber versin.cumartesı bende gidiyorum.kendı racımla geleceğim.Ne zamandır sıteye uye arkadaslarla tanısmak ıstemıstım.Umarım güzel geçer.aracta ıkı kısılık yer var.Herkese selamlar 0 505 752 56 48 hasan yanık hyanik@hotmail.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-11-2008
|
acaba fuarın son günü yani pazar günü gidsem tadı olurmu fuarın son olduğundan teredüdde kaldım ogun de çok müsaitim fikri olan varmı??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-11-2008
|
birde tam adresi biri yazabilirmi neresinde kalıyo bu fuar alanı???otogara yakınmı az buçuk biliyorum yalovayı ama fuar alanı neresinde bi fikrim yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Bildiğim kadarıyla Çınarcık-Termal yolu sapağında. Düzenleyen Hasan : 01-10-2009 saat 16:17 Neden: resim ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu.
|
Fuar alanı ile İDO iskelesi arasında 2-3km. civarında bir yol var. Çınarcık, termal, kadıköy vs. giden araçlar önünden geçer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Burada 8-12 kişiye yetecek tabak-çanak vs. bulunur ama yine de plastik de getirilebilir. Anladığım kadarıyla şimdiden 3-5 kişi oldu. Fuarda buluşalım, isteğe bağlı olarak arzu eden benim programıma katılır. Benim kuralım şu: TEKLİF VAR, ama İSRAR YOK. Kimseyi istemediği bir şeye zorlamamak gerekir (İllaki ye! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Acil durumda gerekirse benim telefonum: 0532 502 56 44. Bahçem terminale yakın. Size yardımcı olurum. Aracım Reno STW, Beyaz, 77 AS 164 .Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu.
|
İsterseniz, katılırsanız sevinirin. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Güzel davetiniz için teşekkürler. Bende katılmak isterim doğrusu. Ancak bir şartla her şey Güler hanımın dediği gibi Alman usulümü derler ne? Olursa iyi olur. İşler iyidir umarım. Herkese selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|