![]() |
|
![]() |
#153 |
agaclar.net
|
5 yılda bir kez sigarama katlanamayacaksınız, 10. yıl toplantısına telefonla katılırım... ![]() Ya da biz içenler ayrı yerde kutlarız... Not: Sigara hakkında yazışmak isteyenleri buraya alalım: Sigarayı Bırakabilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Nice yıllara... Agaclar.net'e emeği geçen herkese teşekkürler.Sevgiler ,selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Nice yıllara... Agaclar.net'e emeği geçen herkese teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç kez bilgisayar başına oturdum, biraz klavyeyi tuşladım, beğenmedim, nasıl anlatacağımı bilemedim, kalktım. Umarım bu kez yazabilirim. ![]() Huzur..Evet, huzur vardı daha çok.(lerdemir, bu huzur sözcüğünü bana hatırlattın, bir tanesin sen) Zaman zaman, kendimizi kalabalıklarda yalnız hissederiz, aynı dili konuşmayız bazen. Böyle bir toplantıda, aynı dili konuştuğunuz, aynı heyecanı paylaştığınız insanlar arasında kendinizi bulunca, aslında yalnız olmadığınızı anlıyorsunuz. Zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsunuz, azıcık daha diyorsunuz, azıcık daha bir arada olalım. Çok da sık yakalayamadığınız böyle zamanlarda, sigaraya falan da takmıyorsunuz, insan sevdiğini bir sigara için kırmak istemiyor doğrusu. (Bunu biliyorum, çünkü sevgili Güler hanım, bizim gibi deli tiryakiler için az fedakarlık yapmıyor.Siz de bir tanesiniz Güler hanım.) Sevgili Çekirdek ve sevgili Güler hanım, sanıyorum o harika pastaları siz aldınız? Son zamanlarda yediğim en lezzetli pastaydı. Aslında, dünyanın en acı biberini de koysalardı içine fark etmezdi, o ortamda, aynı zevkle yine yenilirdi. Sonuç olarak diyorum ki, böyle 5. yılları falan beklemeyip, azıcık daha sık yapsak bu toplantıları. ![]() Malina, iyi ki varsınız siz. Canınız nasıl, ne kadar istiyorsa öyle için sigarayı. Toplantılarda aramızda olun da. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
agaclar.net
|
Ama, deme şimdi böyle Sevgili Lerdemir, deme, zaten buruldum... ![]() Ah, o gemide ben de olsaydım... ( Bu şarkıyı hatırlayan kaldı mı orası da ayrı konu gerçi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıdaki en yeni üye bendim herhalde. Gerçekten çok güzel bir dostluk bağı oluşmuş ve hemen insanı sarıp sarmalıyor. Çok kısa bir süre kalmama rağmen çok keyif aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler, Güler hanıma paylaştığı çiçek tohumları ve sıcak misafirperverliği için ayrıca teşekkür ediyorum. Çok kısa süre kalmama rağmen saçsız bölgelerde kafamda yanıklar oluşmuş, cemboa' nın yakınmalarını anlıyorum. Bir kaç kelimede Sn. Malina' yı kızdırmak pahasına bir sigara mağduru olarak sigara için yazacağım. Günde 3 pakete yakın sigara içen biri olarak, birileri sigaramı kısıtlamaya çalıştığı zaman Sn. Malina' dan daha sert tepkiler verirdim. 4,5 yıl önce geçirdiğim operasyondan sonra anladım ki "Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi." özdeyişi tam sigara içenler için söylenmiş. 30 yıl rahatsız ettiğim herkesten özür diliyorum ve değer verdiğim herkese sigarayı bırakın demeyi görev biliyorum. Sigara sizi bırakmadan "Lütfen sigarayı bırakın" Yoksa ciğeri kediye bırakıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
Benim için yorucu, ama harika bir hafta sonu oldu. Tebdil-i mekandaki hayırın ötesinde bir hayıra gark oldum desem de, yalan olmaz. ![]() Güneşli bir günde, deniz kenarında, tekmili birden güzel insanların arasında geçirdiğim bu hafta sonu için, katılan herkese ben de çok teşekkür ediyorum. Düzenleyen Müjgan : 06-04-2009 saat 10:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
agaclar.net
|
Evine vardığını öğrenmek için telefon trafiğine gerek kalmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
uzak denizlere yol alsaydım kıskanırdı herkes inan bana yanımda sen de olsaydın |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet şifremi hatırlayıp Todor'un da yardımıyla forumda konu başlığını bulabildim. Eee ne demişler, "Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin" ![]() ... Efendim gittim gördüm, gerçekten güzel insanlarla, güzel sohbetlerle dolu güzel bir gündü. Gün boyu bir şeyleri hatırlamanın keyfini çıkardım. Masada öyle bir enerji vardı ki Güneş bile kıskanmıştır sanırım. ![]() Emeği geçen herkese ayrı ayrı ve çok çok teşekkürler. Ve tekrar görüşmek üzere sevgiler ![]() Not: Evden kaçmış çocuğunu şefkatle bağrına basan agaçlar.net ailesine ayrıca teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
agaclar.net
|
Böyle kaçmaya can kurban ![]() "Arazi olduğun" dönem, başka dünyaların kapılarını aralamayla geçmiş... Keyif veren fotoğraflarını arada çaktırmadan izliyordum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2008
|
Ben grubun en yeni üyelerinden biriyim. Cemboa ikna etmeseydi gelmeyecektim. Tanımadıgım bir sürü insan ve ben.. Siteyi de sadece okuyorum su günlerde , mesajlarımın sayısı 10 bile değilken , Onlar kocaman bir aile.. Sitedeki yazısmalardan anladıgım " herkes birbirini gercekte tanıyor , cok eski dostluklar var " Hic kimsenin tanımadıgı biri olarak gidip, ben geldim benimle tanısırmısınız nasıl diyebilirdim ? İyi ki de gelmişim... Hem de ilk gelenlerdenim, Hüseyin Bey in gülümseyen yüzü ve mis gibi bir deniz kokusu karsıladı bizi Baraka Cafe de .. Sohbetler hic kesilmeden devam etti. Bense ilgiyle ve merakla bir cok sohbeti dinledim, arada katıldım ![]() ( Sohbetimden daralanlar olduysa özür diliyorum ![]() Araba anahtarlarımı ve hesabı ödemeyi unuttugum icin geri döndüm .. Bir ara lerdemir sen gitmiyormusun diye sordugunu hatırlıyorum..Evde bekleyen bebekler olmasaydı hic ayrılırmıydım oradan ![]() Hersey muhtesem di .. Agaclar net ailesi, sohbet , denizin kokusu , pasta nın tadı, Cok tesekkurler Gülümseyen yüzleriniz, sıcak sohbetleriniz, ictenliğiniz ve pastanız icin .. Yakın zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle .. Nice mutlu yıllara agaclar net ailesi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Kimse kusura bakmasın, önce Güler Hanım'ın o bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinden, coşkusundan söz etmeden duramayacağım... Gelen konuklarının çevresinde fır dolandı desem yeridir... Hangi gruba takıldıysa orada sohbet koyulaştı, oradan kahkahalar yükseldi. İnsan hiç mi yorulmaz, hiç mi yüzünde gülücük donmaz... Gıpta etmemek elde değil... Sonra sevgili Ferda Ülkümen'in ve Çekirdek'in o içten yakınlığı ne kadar sevecen ve hoştu... Yani ev sahipliği olursa bu kadar olurdu. İstanbul'un baharını bilen bilir. Valla adamın yaşına, başına bakmıyor... Bahar bir yandan, deniz bir yandan, güneş bir yandan; bir de o güzel dostların sevgisi, ilgisi yok mu; vallahi çarpıldım... Sağolsunlar, varolsunlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Moderatör
|
Yazılanları okuyunca çok mutlu oluyorum. Sizleri, yakışır şekilde ağarlayamayacağımızı düşünerek panikliyordum. Emin olun siz dostlar, çok daha iyilerine lâyıksınız. Sevgili Malina sayesinde bu güzel sitede buluştuk. Ara sıra bir araya gelerek yüzyüze sohbet etmenin de tadına doyum olmuyor. Gönül isterki bu toplantıları daha sık yapalım, tanımadığız dostlarla da tanışalım, sohbetlerimiz sadece başlıklar altında kalmasın. Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Vız gelirdi herşey inan bana, yeterki ben sana varsaydım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2008
|
aranızda olmayı çok istememe rağmen( nedenini malinaya söylemiştim )oldurtamadım. nice senelere,sevgi ve saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|