![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Fuarı bu gün gezme şansını yakaladım. Gerçekten çok güzeldi. Cemal Bey ve sevgili eşi Aysel hanım bizi çok güzel ağırladılar. Öylesi sıcak karşıladılar ki kendimi hiç yabancı hissetmedim. Oysa ben çok tutuk olurum ilk karşılaşmalarda. Cemal bey ve Selahattin bey kardeş gibiler zaten. Kendilerine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsunlar varolsunlar. Ağaçlar net.in kocaman yürekli insanları Bu arada satış yapıyorlar ben birkaç sardunya (bodur ponpon çiçekli ) begonya ve harika bir kaktüs aldım. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Sevgili Cemal Bey... Güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin iyiliğiniz, neşeniz, yaşam enerjiniz bize de yansıyor. Sağolun, hep varolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar ! Fuarın ikinci gününde yine hareketli bir gün yaşadık. 18 Mart Üniversitesi öğrencilerinden bir gurubu ağırladık. Başlarında ismini sonradan öğrendiğim Serap hocaları ile. Sanırım bir çok ağaçlar net üyemiz olabilir. Ağaçlar neti gençlik bilmiyor sanırdım yanılmışım bizden iyi biliyorlar durumumuzu. Anladığım kadarı ile takipteler bizleri. Üye olanları olmayanları öyle neşe verdilerki bizlere bizi gerçekten gençlerimizde ağaçlar netin üyeleri Selahattin bey ve sevgili Mermaid kadar onurlandırlar. Bir ara Yalova Meslek Yüksek okulunu ağırladık. Sonra Rehabilitasyon merkezi öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladık. Merakla fotoğraf çekeninden tutun biz öğrenciyiz bize indirim yaparmısınız diyenine kadar hepsi bitki meraklısı geldi bana. ****** hiç birisi kırılmadılar ve en güzel şekilde ağırlamaya çalışıldı. Çok güzel ve özel sohbetlerimiz oldu kendileri ile. Diğer müşteri ve meraklılarımızda bizlere katılınca fuarda en hareketli stanttık diyebilirim. Bir ara beni oldukça terlettiler. Burdan hepsine ama hepsine Selahattin bey ve Mermaid başta olmak üzere sonsuz teşekkürler. Akşam Selahattin beyle birlikte seralardaki turda çok güzeldi. Birlikte Mehtap Gürbüz hamfendiye baş sağlığı için uğradık on dakiykada olsa görüşme şansımız oldu. İşin doğrusu beni bağışlayın ağaçlar net ailesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu sizlerin adına gibi oldu ama ifade ettim kendilerine. İnanın yine çok duygulu anlar yaşadık. Neler yapabilirizi daha sonra sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Neyse her şeyin bir sırası var. Kendilerinin de tüm aileye ayrı ayrı selamları var. Üzerimizde kalmasın derler bizde. Yarın çok güzel bir gün olacak ağaçlar net İstanbuldan kalabalık bir grubun fuarı ziyaret edeceğini ve diğer şehirlerden bizlere süpriz yapacak arkadaşlar olduğunu bilmek bizleri oldukça heyecanlandırmaya yetiyor inanın. Celal Sungur beyle akşam telefonla görüştüm yarın bizlerin belirleyeceği bir saatte kendi toplantı odasını bizlere tahsis edebileceğini ve bundan mutlu olacağını iletmemi istedi. Tüm ağaçlar net ailesine selamları var. Böylece ağaçlar net Yalova fuar toplantısınıda yapmış olacağız. Yerimiz hazır burdan kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Gelecek gelemiyecek tüm arkadaşlarımızı burdan sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Saygıyla. Cemal Sansar/ Yalova. Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Eşimi kandırabilirsem pazar günü gelebileceğim bende. Cumartesi- pazar baro seçimleri var. Ancak pazar gelebiliriz. Eğer gelemezsek giden arkadaşlardan bol bol fotoğraf bekliyeoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Bugün ayağımı iyileştirebilirsem yarın bende oralarda olacağım .Aklım hep orada ama işte şanssızlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Sayın M Saygın; Yalova'da satan Lezgi Çiçekçilik. Ama ellerinde 2-3 tane varmış. Arkadaşınızı buraya kadar yormayalım dediler. Esas kaynağı Mersin Alata Bahçe Kültürleri Araştırma merkezi imiş. Gerekli durumda orayla iritbat kurabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar! 17 Ekim 2008 tarihinde saat 14 :30 itibarı ile yapılan ve yaklaşık 2 süren Ağaçlar net toplantısı inanın buralara sığmayacak güzellikte geçti. Burdan huzurlarınızda toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Celal Sungur bey sağ olsun bizleri kendi iş yerindeki( Kipanın )toplantı salonunda öyle bir ağırladıki nasıl anlatacağımı gerçekten şaşırdım. Bu karadarıda olmazki be Abi diyesi geliyor insanın. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız oldukça fazla resim çektiler sanırım bizlerle burdan paylaşırlar. Dünkü fuarda geçen zamana gelince. İnanın fuara katılan en kalabalık guruptuk diyebilirim. Altını üstüne getirdik hep beraber fuarın. Tabii buna Üniversitelerimizden gelen gençlik guruplarını saymıyorum. Bir şeyi sizlerle paylaşmak isterim. Ağaçlar net Yalova fuarında popiler bir muzik gurubu gibi ortalarda bir yerlerdeydi. Hatta bir ara fuarın kafesini kapattı desem abartmış olurmuyum bilmiyorum. Onuda ben hiç sevmem. Neyse arkadaşlar her şeyi eminim birer birer anlatacaklardır. Gece 00: 30 da BATI KARADENİZ AĞAÇLAR NET TOPLANTISINA GİDECEK arkadaşları yolcu ettik ayrılmak oldukça zor oldu. Dağa detaylı anlatmak isterdim ancak daha sonra diyelim. Saygıyla. Cemal Sansar / Yalova |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Sayın Cemal bey öyle güzel anlatıyorsunuzki gözümün önünde canlanıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu.
|
Turunçgillerle ilgilenip bakıştıran, bilgi veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum, gitmiş kadar oldum bu durumda ![]() Bahsettiğiniz limon, alacalı pembe limon.Hem yaprakları hem meyvesi alacalı.Yalnız meyvesinin renk farklılıkları meyve olgunlaştıkça kayboluyor.Ben de yere dikilmiş 20 kadar ağaç var.En iyisi ben bununla ilgili yeni bir başlık açayım meyveler bölümüne çünkü bir başka ilginç özelliği daha var ![]() İlginiz için tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar ! Oldukça yoğun ve yorgun geçen bir dört günün ardından bakın neler yazacağım. Aslında yorgun kelimesini yazmakta biraz tereddüt dahi ettim. İnsan arkadaşlarını ağırlarda yorulurmu. En çok tedirgin olduğum şey şu sanal ortamda yanlış anlaşılmak. Neyse; Bu yılki Yalova Fuaranı eksiği ile fazlası ıle geride bıraktık. Benim gibi çiçeği burnunda bir emekli için (Yarın dilekçeyi vermeyi planlıyorum kısmetse) iyi bir tecrübe oldu. Süs bitkileri sektörünü yakınen tanıma şansım oldu. Doğrusu mesleğimi devam ettirmessem ikinci tercihim olabilir. Aslında tam göbeğinde yer aldık dört gün. 19. 10. 2008 itibarı ile stantta yaşananları anlatmaya kalksam beni burdan kovarsınız. Günün olayı Ülkemizin yetiştirdiği ve benim seyretmekten ve basından olsun takip etmekten büyük keyif aldığım EDİZ HUN beyefendinin standımızı ziyaret etmesiydi diyebilirim. Kendilerini yakınen görmek ve bir iki kelime olsun etmek çok güzeldi çok. Düşünsenize tam bir asalet abidesi gibi Ediz Hun karşınızda. Bir o kadarda beyefendi, nazik ve hoş sohbet. Ağaçlar netten BESENKAR beyi ve arkadaşını, TURKO yu SNOVMAN 77 yi ağırladık. Ağaçlar net üyelerinin diğerleri gibi hepsi birbirinden ağır ve inanın kırk yıllık dost gibiler. Besenkar bey ile çok tanışmak ve bambular hakkında sohbet etmekte bir başka güzeldi benim için. Çok keyif aldığım mini bir toplantı gibi oldu fuarın kafesindeki oturmamız. Kısacası yine AĞAÇLAR NET farkını fuara gelip kafeye uğrayanlar şaşkın şaşkın izlediler. Akşam toplanırken fuarda kafede çalışan bayanın söylediklerini aynen aktarıyorum. "Abi ne çok akraban varmış" kendilerine ve sizlere hepinize çok teşekkür ediyorum. Kafede çalışan arkadaş en sonunda şaşkınlığını bir cumle ile ifade etti. Ve ben çok mutlu oldum. Bana telefonla ulaşan ancak bir iş görüşmesinde olduğum için tanışamadığım bir bayan arkadaşımız ismini bile hatırlamakta zorlanıyorum. Telefonda Saniye veya Safiye olabilir ne olur kusura bakmasın onada saygılarımı özel olarak iletiyorum. Bizleri aramıza katılarak onurlandıran yüreği ile bizlerle olan ve yakınlarda bir yerlerde olduğunu hissettiğimiz tüm AĞAÇLAR NET üyelerine sonsuz teşekkürler. Saygıyla. Cemal Sansar/ Yalova. Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:03 Neden: Küçük bir imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-01-2008
|
Tüm Ağaçlar.net üyelerine Doğa Peyzaj ve Andre Briant standlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı şahsım ve firmam adına teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Fuar izlenimlerim
Arkadaşlar fuara ilk olarak ayın 15'inde gittim cemal beyle telefon ile görüşerek buluştuk cemal bey ve eşi ile sanki yıllardır tanışıyormuş gibi hiç yabancılık çekmedik oturup çaylarımızı içerken sohbetimize devam ettik Orhan bey (orjin) ile tanışma ve sohbet etme imkanı buldum.Cemal bey ve orhan bey ile birlikte standtları gezme imkanımız oldu.Eşimin ameliyatı nedeni ile ayın 16ve 17'sinde fuara gelemiyeceğim için tohum siparişlerini veren ve fuara gelicek arkadaşlara verilmek üzere tohum paketlerini cemal bey'e teslim ettim (sağolsun gösterdiği anlayış ve yakınlık için kendisine ve ailesine çok teşekkür ederim).Fuardan ayrılmak üzere iken Todor , Sinan ve Kudret ile tanışıp görüşme şansı buldum.Aradından fuardan ayrıldım. Ayın 19 pazar günü biraz rahatsızdım önce bir ağrı kesici ateş düşürücü iğne yaptırıp ardından doğru fuara attım kendimi sürekli terliyorum halim yok ayakta zor duruyorum(fena üşütmüşüm) ancak günüm hanımın bahsettiği termal standındaki mum çiçeğini arıyorum bu arada mum çiçeğini ararken 1'er tane ardıç,nandina,turuncu erica ve atatürk çiçeği aldım.Nihayet termal serasını buldum hoya çiçeği var mı? Oya mı Hoya mı derken mum çiçeği demek aklıma gelmedi tabi neyse ki stantta bulunan ziraat mühendisi bayan mum çiçeğini gösterdi 1 tane kalmış dibindekinin de ot olmadığını mercan olduğunu belirttti.Onuda aldım doğru cemal beyin yanına standa baktım cemal bey yok orda yoksa ilk aklıma gelen yer fuar cafesi ****** orda ve yanında suha bey(Turco) besenkar ve arkadaşı ile tanışma şansım oldu biraz sohbet ettikten sonra işim nedeni ile yanlarından ayrılmak zorunda kaldım.Ancak arkadaşlar şöyle bir iki gün daha fuar olsaydı hergün giderdim diyebilirim. ![]() Düzenleyen snowman77 : 20-10-2008 saat 23:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim
Güler hanım teşekkür ederim yalova'dan istediğiniz bitkiler varsa bulup size göndermeye çalışırım.İyi günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Biraz geç olacak ama fuarın son günü ziyaret imkanı bulabildim.İlk işim Sevgili Cemal beyi bulmak oldu onun eşsiz sohbeti ve misfirperliği ile cafede Besenkar ve Snowman77 ile tanışmak kısmet oldu.Kendilerine güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.Uzun zamandır aradığım Gojiberry tohumunada sevgili Snowman sayesinde kavuştum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Fuara katılımım Kudreti'n serasında diğer arkadaşlarla buluşup rahmetli Mucip Bey'in eşine başsağlığı ziyareti ile başladı. Ziyaret esnasında Mucip Bey'in geride bıraktığı kaktüs seralarını da gezdik. Bu kadar kaktüsü bir arada hiç görmemiştim. Akabinde soluğu fuarda aldık. Cemal.S eşliğinde fuarı kaç kez turladık hatırlamıyorum. Satışın yapılmaması üzücüydü ama Cemal.S ve eşinin ilgileri sayesinde çok eğlenceli bir gün geçirdim. Cemal.S bizi bırakmadı evinde ağırladı edilen sohbetlerden çok bilgiler edindim (Selahattin Yılmaz hocamız aşı yapmayı öğretti). Hele Hüseyin Ovak'ın anılarını anlatışını hatırladıkça gülümsüyorum. Sağolsun Cemal.S gecenin o vaktinde projektörlerle aydınlatarak kendi seralarını da gezdirdi burada ibreli türlerin çelikle üretildiğini öğrenince çok şaşırdım. (Aşırı ilgimden dolayı mutlaka çelik denemesi yapacağım.) Hediye edilen çam fidelerimizle yine soluğu Cemal Sungur Bey'in evinde aldık. İçilen çaylar eşliğinde sanki kırk yıllık dost misali edilen sohbetlerle, gezimizi Safranbolu'ya ulaşmak için bindiğimiz otobüste tamamladım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyikide fuara katılıp sizlerle o günü yaşamışım. Düzenleyen eylems : 21-10-2008 saat 16:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2008
|
Fuarın son günü bende gidip gezme ve satın alma imkanı bulan şanslılardanım.Cemal Bey' in eşiyle tanıştım fakat kendisi fuarın son günü olması dolayısıyla olsa gerek çok meşguldü tanışma fırsatı bulamadık.Fuar harikaydı akşam saatlerine doğru fiyatlar iyice düşmekle kalmayıp standlardan birsürü hediye fidelerle ellerimiz kollarımız dolu olarak ayrıldık oradan. Sanırım üreticiler getirdikleri herşeyi geri götürmek istemediler. Cemal Bey' in bahsettiği seraları gezmeyi çok isterdim fakat kısmet değilmiş. İnşallah bir sonraki fuara diyorum. Bütün katılımcıları tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Bende pazar günü fuarı gezebildim. Ama evden alel acele çıkınca Cemal beyin telefonlarını almayı unuttum. Nasıl olsa fuarda bulurum diye de eve dönmedim. Daha önceki İzmir fuarında ağaçlar netin de standı vardı, öyle olur diye düşündüm. Fuar çok güzeldi. Ama maalesef cemal beyi bulamadım. Her stand da belki bir afiş falan görürüm diye oyalandım, ama nafile kısmet değilmiş. Artık bir dahaki sefere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Hepinizin ayaklarına yüreklerine sağlık. Seneye kimbilir belkide Ağaçlar net olarak katılırız diye düşündüm bir an. En azından belki bizim ailece kendi standımız olursa sizleri daha iyi ağırlarız. Eylem ve diğer arkadaşlarımın sera görmelerini çok istiyordum. Celal Sungur beyin şantiyesinden Sebahattin beyle birlikte aldığımız projöktörler çok işimize yaradı doğrusu. Burdan Celal beye teşekkürler. İyiki varsın abi ve bizlerlesin. Tam bir renk cümbüşü yaşadık gecenin o saatinde diyebilirim. Yer kendimizin olunca istediğimiz gibi hareket ettik. Birer küçücük fıstık çamını eşimle zorla hediye edebildik arkadaşlara. Sevgili Güler hanımın Manyastaki bahçesi için dediği gibi orası bizim hemde hepimizin Ağaçlar netin. Sizlerden öğrendiğim bir çok şeyi uyguladığım bir labaratuvar gibi zaten. Bu sabah fıstık çamlarının bizde saksı değişikliğini yaptık eşimle. Birde fuardan aldığım ithal leylandi fidelerini bir güzel saksıladık. Hepinizi teker teker anarak ve güle oynaya haberiniz olsun. İlknur ve Selime için üzüldüm keske tanışsaydık. Neyse fuarı beklemeyin buyrun Yalovaya her zaman bekleriz yolunuz düşerse. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|