Merhabalar !
Fuarın ikinci gününde yine hareketli bir gün yaşadık. 18 Mart Üniversitesi öğrencilerinden bir gurubu ağırladık. Başlarında ismini sonradan öğrendiğim Serap hocaları ile. Sanırım bir çok ağaçlar net üyemiz olabilir. Ağaçlar neti gençlik bilmiyor sanırdım yanılmışım bizden iyi biliyorlar durumumuzu. Anladığım kadarı ile takipteler bizleri. Üye olanları olmayanları öyle neşe verdilerki bizlere bizi gerçekten gençlerimizde ağaçlar netin üyeleri Selahattin bey ve sevgili Mermaid kadar onurlandırlar. Bir ara Yalova Meslek Yüksek okulunu ağırladık. Sonra Rehabilitasyon merkezi öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladık. Merakla fotoğraf çekeninden tutun biz öğrenciyiz bize indirim yaparmısınız diyenine kadar hepsi bitki meraklısı geldi bana. ****** hiç birisi kırılmadılar ve en güzel şekilde ağırlamaya çalışıldı. Çok güzel ve özel sohbetlerimiz oldu kendileri ile. Diğer müşteri ve meraklılarımızda bizlere katılınca fuarda en hareketli stanttık diyebilirim. Bir ara beni oldukça terlettiler. Burdan hepsine ama hepsine Selahattin bey ve Mermaid başta olmak üzere sonsuz teşekkürler. Akşam Selahattin beyle birlikte seralardaki turda çok güzeldi. Birlikte Mehtap Gürbüz hamfendiye baş sağlığı için uğradık on dakiykada olsa görüşme şansımız oldu. İşin doğrusu beni bağışlayın ağaçlar net ailesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu sizlerin adına gibi oldu ama ifade ettim kendilerine. İnanın yine çok duygulu anlar yaşadık. Neler yapabilirizi daha sonra sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Neyse her şeyin bir sırası var. Kendilerinin de tüm aileye ayrı ayrı selamları var. Üzerimizde kalmasın derler bizde.
Yarın çok güzel bir gün olacak ağaçlar net İstanbuldan kalabalık bir grubun fuarı ziyaret edeceğini ve diğer şehirlerden bizlere süpriz yapacak arkadaşlar olduğunu bilmek bizleri oldukça heyecanlandırmaya yetiyor inanın.
Celal Sungur beyle akşam telefonla görüştüm yarın bizlerin belirleyeceği bir saatte kendi toplantı odasını bizlere tahsis edebileceğini ve bundan mutlu olacağını iletmemi istedi. Tüm ağaçlar net ailesine selamları var. Böylece ağaçlar net Yalova fuar toplantısınıda yapmış olacağız. Yerimiz hazır burdan kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum.
Gelecek gelemiyecek tüm arkadaşlarımızı burdan sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Saygıyla.
Cemal Sansar/ Yalova.
Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:00
|