Merhabalar !
Oldukça yoğun ve yorgun geçen bir dört günün ardından bakın neler yazacağım. Aslında yorgun kelimesini yazmakta biraz tereddüt dahi ettim. İnsan arkadaşlarını ağırlarda yorulurmu. En çok tedirgin olduğum şey şu sanal ortamda yanlış anlaşılmak. Neyse; Bu yılki Yalova Fuaranı eksiği ile fazlası ıle geride bıraktık. Benim gibi çiçeği burnunda bir emekli için (Yarın dilekçeyi vermeyi planlıyorum kısmetse) iyi bir tecrübe oldu. Süs bitkileri sektörünü yakınen tanıma şansım oldu. Doğrusu mesleğimi devam ettirmessem ikinci tercihim olabilir. Aslında tam göbeğinde yer aldık dört gün. 19. 10. 2008 itibarı ile stantta yaşananları anlatmaya kalksam beni burdan kovarsınız. Günün olayı Ülkemizin yetiştirdiği ve benim seyretmekten ve basından olsun takip etmekten büyük keyif aldığım EDİZ HUN beyefendinin standımızı ziyaret etmesiydi diyebilirim. Kendilerini yakınen görmek ve bir iki kelime olsun etmek çok güzeldi çok. Düşünsenize tam bir asalet abidesi gibi Ediz Hun karşınızda. Bir o kadarda beyefendi, nazik ve hoş sohbet.
Ağaçlar netten BESENKAR beyi ve arkadaşını, TURKO yu SNOVMAN 77 yi ağırladık. Ağaçlar net üyelerinin diğerleri gibi hepsi birbirinden ağır ve inanın kırk yıllık dost gibiler. Besenkar bey ile çok tanışmak ve bambular hakkında sohbet etmekte bir başka güzeldi benim için. Çok keyif aldığım mini bir toplantı gibi oldu fuarın kafesindeki oturmamız. Kısacası yine AĞAÇLAR NET farkını fuara gelip kafeye uğrayanlar şaşkın şaşkın izlediler. Akşam toplanırken fuarda kafede çalışan bayanın söylediklerini aynen aktarıyorum. "Abi ne çok akraban varmış" kendilerine ve sizlere hepinize çok teşekkür ediyorum. Kafede çalışan arkadaş en sonunda şaşkınlığını bir cumle ile ifade etti. Ve ben çok mutlu oldum. Bana telefonla ulaşan ancak bir iş görüşmesinde olduğum için tanışamadığım bir bayan arkadaşımız ismini bile hatırlamakta zorlanıyorum. Telefonda Saniye veya Safiye olabilir ne olur kusura bakmasın onada saygılarımı özel olarak iletiyorum.
Bizleri aramıza katılarak onurlandıran yüreği ile bizlerle olan ve yakınlarda bir yerlerde olduğunu hissettiğimiz tüm AĞAÇLAR NET üyelerine sonsuz teşekkürler.
Saygıyla.
Cemal Sansar/ Yalova.
Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:03
Neden: Küçük bir imla hatası
|