![]() |
|
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Dergi için neler yapabilirsiniz? | |||
| Dergi için yazı yazabilirim |
|
143 | 55.43% |
| Deneyimli tanıdığım var, o anlatır ben yazarım |
|
21 | 8.14% |
| Okulumdaki hocalarla iletişim kurabilirim |
|
36 | 13.95% |
| Röportaj yapabilirim |
|
55 | 21.32% |
| Ağaç kullanılan alanlarda yazı yazabilirim |
|
26 | 10.08% |
| Önemli konuları araştırıp, çeviri yapabilirim |
|
51 | 19.77% |
| Kanunları örnek olaylarla anlatabilirim |
|
22 | 8.53% |
| İllustrasyon çizebilirim |
|
20 | 7.75% |
| Reklamveren bulabilirim |
|
3 | 1.16% |
| Dergi için katkıda bulunamam, sadece okumak istiyorum |
|
50 | 19.38% |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 258. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
üyelerin kısa hikayeler paylaştığı bölümdeki hikayeleri sahiplerinden izin alarak toparlayıp dergide sayfa ayırmayı öneriyorum. Ayrıca delilik öylüleri adlı bir başlığa ne dersiniz peki? o da içimizden zaten ![]() sıcak bakılırsa hikayeleri toparlayıp editöring işini üstlenebilirim. bir de gezelim görelim bölümü yapılabilirse birşeyler çıkabilir Düzenleyen ilksenozturk : 03-01-2013 saat 11:25 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Çok güzel olmaz mı? Agaclar.net bizce ne ise dergisi de öyle olmamalı mı? Sadece yazı paylaşımları değil de asıl tecrübe paylaşımı önemli değil mi? Bırakın bölgeleri şehirden şehire bile fark ediyor bakım özellikleri. İstanbul'dan bakıp anlatılan bakım önerileri ne yazık ki her zaman haklı çıkmıyor , en azından ben Bartın'da yaşadım bunu. Paraya çevrilmesin olay, yeterlidir. "Bu organizasyonda birşeyler yapmak istiyorsam para kazanmak için değil, bitki deliliğimi başkalarına da bulaştırmak istediğim için yapıyorum. Kendi içimde güzel bir dergiye açım ve bu boşluğu yaşayan başkaları da varsa, onların da problemine çözüm olacak bir yapının parçası olmak istiyorum." Bu cümleyi bir sürü kişiden duyabilmeyi çok isterim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
agaclar.net
|
Ama dergileri parayla satıyorduk, şimdi ne olacak? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
iki önerim var; birincisi delilik öylüleri toparlanabilir. 'bizden hikayeler' bölümü gibi bir arajman yapılabilir. ikincisi üyelerin kaleminden çıkmış hikayeler toparlanabilir, izin alıp yayınlanabilir. |
|
|
|
![]() |
|
|