View Single Post
Eski 03-01-2013, 12:34   #134
Lunlun
Ağaç Dostu

Lunlun's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2011
O zaman şöyle diyelim, para ile satılsa bile ben sizden birşey istemem, kendi adıma konuşuyorum. Öyle bir durumda bir vakfa bağış yapılması veya Doğa İçin Çal projesinde kulanılmasını tercih ederim.

Forumdaki herkes her başlığa uğruyor diiye düşünülüyor sanırım. Oysa herkesin buna zamanı olmayabilr, ilgisi de olmayabilir. Bitki Delilerinin Delilik Öyküleri başlığı benim favorim ama ona rağmen onlarca sayfada ne yazdığını baştan sona okumadım hiç. hatta geçenlerde incir fidanı satın alınması konusu vardı, nokta atışlı adres verilmese bulamazdım bile konuyu. Diyeceğim o ki, agaclar.net'in zengin coşkusunu yansıtmak lazım diye düşünüyorum.

Fikirler bir araya gelirse güzel şeyler yapabiliriz. Üstüme düşen görevi yapmak isterim. Yazı işi ile başlayım diyorum ama konu bile belirleyemedim. Bir de şöyle bir durum var. Daha önce dergi belli bir içerikle çıkarılmış. Çok da güzel konular işlenmiş ama sonra birşey olmuş ve insanlar kopmuş sanki dergiden.

Dergi konusunda geçmiş tercübeler neler söylüyor , herşeyden önce onları dinlemek isterim. Gaza gelip birşeyler yapmak değil de akıllıca ve planlı davranılarak yola çıkmaya çalışılıyor bunu anlıyorum ve hak veriyorum.

Lunlun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön