View Single Post
Eski 03-01-2013, 17:34   #137
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lunlun Mesajı Göster
Fikirler bir araya gelirse güzel şeyler yapabiliriz. Üstüme düşen görevi yapmak isterim. Yazı işi ile başlayım diyorum ama konu bile belirleyemedim. Bir de şöyle bir durum var. Daha önce dergi belli bir içerikle çıkarılmış. Çok da güzel konular işlenmiş ama sonra birşey olmuş ve insanlar kopmuş sanki dergiden. Dergi konusunda geçmiş tercübeler neler söylüyor , .
Eski sayılara bakarsanız bir kaç kişinin yazmış olduğunu görürsünüz. Her ay bir makale yazmak o kadar da kolay bir konu değil.

Bu ay yeterli yazı gelecek mi diye dergi çıktığı günden başlayıp gerilmek de ayrı. Üyelerden istenen destek de yeterli olmadı sizin dediğiniz gibi görev kabul edip yazanlarda malesef dergiyi çıkaracak kadar yazı olmasına yetmedi.

Daha önce belirttim ben bir kere daha denedim birkaç ay yetecek yazı biriktirebilsek tekrar çıkaracaktık dergiyi. Bu kapasiteye ulaşamadık. Zamanını ayırıp yazı yollayan arkadaşlar oldu onlara mahcup olmam dışında bir gelişme sağlayamadık.

Birkaç kere forumda dergi konusunu açtım bir tepki gelmedi. Şimdi de iyiniyet belirtenlerden hiç kimse hangi konuda ne yazıya başladığını belirtmedi.

Forumdaki konular zaten forumda var. Bir de degiye aktarmak ne kadar ilginç, benim fikrim de o konuda böyle.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön