![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Herkese günaydın ! Darkyes bu ne hız bende şaşırdım. İyi bir yolculuktan sonra Yalovada ve görevimin başındayım. Dün gerçekten güzel bir gün geçirdik. Sarıkoz çok güzel bir köyümüz. Arkadaşlarla birlikte o güzel insanlarla birlikte olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Derya harika bir ev sahibesi haberiniz ola. Yücel abi formdaki gibi tam babacan harika bir insan. Biliyormusunuz dün patronumla tanıştım. O kendisini biliyor. Biraz zarar ziyan hesabı yaptık ve bazı çok güzel şeyleri hep beraber paylaştık. Formun fedayiliğini üslenen sevgili Tunç 'un bir tosbaanın sayamıyacağım pozda resimlerini çekmesini zevkle izledim. Nevsun hanım, annesi ve Yücel beyin eşi kırk yıllık dostlar gibi muhteşem üçlüyü hemen oluşturdular. Biraz kıskandım ama olsun. Bidahaki sefere sanırım eşim aralarına katılmaktan mutlu olur. Sevgili darkyesin ve Tunç'un resimlerini gördükten sonra bundan adım gibi eminim. Deryada mütiş bir performans kardeşleri ile birlikte bir orduyu ağırlayacak güçteler. Tabii anne baba hatta köyün bütün güzel insanları ile beraber. Mıhtar emmi bizi ilk karşılayan ve traktörün üzerindeki resimlerinden ilk tanıdığım kişi oldu Sarıkozda sağolsun. Kısacası rengarenk bir anadoluyu Derya bize yaşattı. Sizlere iyi bir haberimde yok değil hani. Doslar medeniyetler beşiği ANADOLU bütün ihtişamı ile yerinde duruyor. Bana inanmayanlar lutfen resimleri dikkatlice gözden geçirsinler. Teşekkürler ağaçlar.net. Teşekkürler Derya hanım. Saygıyla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|