View Single Post
Eski 02-07-2007, 09:10   #315
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Sarıkoz'daki güzellikleri duyacağınızı biliyorum, bu yüzden ben izin verin kişilerden söz edeyim.

Yaptığım, yapacağım en iyi işlerden biri, bu siteye üye olup, dünyalar güzeli insanları tanımak olmuş. Yazışmalardan herkesin ne kadar düzgün, seviyeli, kaliteli olduğu belliydi ama yüzyüze gelmek, inanın anlatılamayacak denli güzeldi.

Evsahibimiz Derya ile bir kaç gün önce tanışmış, kızım gibi içim ısınmıştı. Köyü için verdiği uğraş zaten kalbimi çalmasına yetmişti. Hele dün herkesi mutlu etmek için çırpınışlarını görseydiniz, ne demek istediğimi anlardınız. Kendisine ve o güzel ailesine ne kadar teşekkür etsem azdır. Köyde herkes bizi sanki kendi tanışlarıymış gibi karşıladı. Benim gibi yabani kent kültürlüler için anlamı çok büyüktü. Kendimi çocukluğumdaki o saf, çıkarsız komşulukta hissettim. Tüm Sarıkoz'luları unuttuğumuz değerleri hala yaşattıkları için sevgiyle kucaklıyorum.
Sevgili Yücel Bey için ne diyeyim bilmiyorum. Yaşlarımız çok yakın olmasına karşın, bilgi, donanımı ve sakinliğiyle öyle babacandı ki, yanında gençleşiverdim. Eşi Ayşe Hanım'la sanki ortaokuldan arkadaşmışız gibi kaynaştık, ne iyi etmişler de Ankara'da imişler, tanışmışız.

Cemal S, insana hemen kucak açan, yardımcı olmaya çalışan tavrıyla dostluk temellerini attı bile. Çoğu cümlesinde yer alan sevgili eşiyle de tanışmaya sabırsızlanıyorum.

Tunç Bey; ben ne diyebilirim O'nun için, gerçekten bilemiyorum. Sanırım böyle sorumluluk taşıyan insanla çok az karşılaşabilirsiniz. Oğlundan söz ederkenki yüzünün ifadesini herkesin görmesini isterdim. Ve dahi kızından!. Tunç Bey herkesi mutlu etmeyi kendine amaç edinmişti. Kendisiyle dalga geçmeyi başarabilen ender insanlardan biri. "Hep böyle kal" şarkısını O'na gönderiyorum.

Darkyes, sana bir teklifim var, onun için seni sona sakladım. Küçük oğlum olmayı kabul eder misin (annen izin verirse)? Ben sana ne börekler, ne ekmekler pişiririm. Sana kilo aldırırım. Tunç bey'in dilinden de kurtulursun!! Seninle konuşma ve gülme yarışı yaparız. Acele etme, yanıtını düşünerek ver.

Sarıkoz şenliği ile ilgili yazılacaklar bitmez, ama bitirmezsem uyarı yiyeceğim (Ne dersin Darkyes?).

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön