agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni12Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-11-2006, 10:34   #1
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Galeri: 137
-Değerli arkadaşlar, Sarıkoz köyünde 4-5 bin dönüm arazinin ağaçlandırılması sözkonusu. Ancak arazinin hukuki ve fiziki durumunu tam bilmiyoruz.
-Ben geçmişte birkaç ağaçlandıma projesine tanık oldum. Bir iki projede de çok küçük desteğim oldu.
-Çok keyfli bir iş. Ancak bazan çok nahoş sürprizlerle de kaşılaşabiliniyor. Sitemizdeki ziraatci ve hukukcu arkadaşlar bilir. Meralar, sit alanları gibi yerlere ağaç dikmek bile sıkıntı yaratabilir.
-Çubuk, Kalecik civarında -50 / 60 sene önce yapılan kadastro sırasında- hatalı bir uygulama nedeni ile özel mülkiyet konusu olanlar dışındaki tüm arazinin mera olarak tespit edildiğini hatırlıyorum.
-Arazinin hukuki durumu hakkında bir araştırma yapıyorum. kısa zamanda bazı bilgilere ulaşacağımı sanıyorum.
-Aldığım sonuçları elbette paylaşacağım.
-Alınacak sonuca göre arazinin ağaçlandırılması konusunu irdeleyip gerekirse fiziki durumu da yerinde görüp değerlendirmekte yarar görüyorum. Saygı ile arzederim.

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2006, 08:49   #2
Ağaç Dostu

newadam's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2006
Sevgili Yücel anladığım kadarıyla bir süre için beklememiz mi gerekiyor?

newadam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-11-2006, 00:50   #3
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi newadam
Sevgili Yücel anladığım kadarıyla bir süre için beklememiz mi gerekiyor?
Sevgili newadam -Beklemek?
Palamutlar toplandı. Bilen arkadaşlar kısa bir süremiz olduğunu söylüyor. Derya Özen'den aldığım bilgiler şöyle:

''köyümüzün Ankaraya uzaklığı 52 km. Çubuka uzaklığı 12 km.''
''bahsettiğimiz alan hazine arazisi çok eskilerde ise ormanmış.''
''şu an kimse kullanmıyor boş arazi''

-Bu duruma göre bir olumsuzluk gözükmüyor gibi!...
-''Mükemmel iyinin düşmanıdır'' buna benzer bir söz vardı. düşünüp taşınıp beklerken ekim zamanını kaçırmanızı da istemem.
-Pazartesi günü ilk sonuçları albileceğimi umuyorum. Buradan size iletirim. -Geçmişte SİT alanına çam fidanları diken bir vatandaş hakkında soruşturma açıldığına tanık olmuştum. Yine geçmişte İmar affı denilen uygulama ile kent merkezleri başta olmak üzere pek çok kamu arazi ve arsası şahıslar adına tapuya bağlanırken Bu kanundan yararlanmak isteyan Çubuk ve Kalecik köylülerinden birçoğunun -hatalı kadastro uygulaması nedeni ile- ceza davalarına muhatap olduklarını hatırlıyorum. Ağaç muhabbetimizin hiçbirimizi böyle bir sıkıntıya sokmasını istemediğim için bu bilgilerimi paylaşmakta fayda gördüm.
-Sevgiler.

Düzenleyen Yücel Özlem : 25-12-2006 saat 23:42 Neden: Yazım hatası
Eski 26-11-2006, 11:47   #4
Ağaç Dostu

newadam's Avatar

Arrow

Çok teşekkür ederim yücel... Kastettiğim beklemek bu anlamda değildi. Sadece senden haber beklemek anlamında kullanmıştım... Bu orman arazileri hakkında pek bir bilgim olmamakla beraber eski bir kanuna göre orman arazilerini temizleyip diğer bir anlamla yok edip tarlaya dönüştürmek konusunda bir kanun varmış? Babamlar miras paylaşımında böyle tapusu olmayan bir iki araziyle karşılaşmışlardı. Tapusu yok ama aileye tahsisli gibi bir şey... Burası da öyle olmasın

Eski 29-11-2006, 00:03   #5
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Orman Arazileri

Orman arazileri

-Sevgili newadam Yurdumuzda toprak hukuku oldukça karışıktır. Tolumdaki hızlı değişim nedeniyle, zaman içinde yapılan yeni düzenlemeler de konuyu daha bir karmaşıklaştırıyor.
-bildiğim kadarı ile orman arazilerinin temizlenip -yani ormanın yok edilip-tarla haline getirilmesi suçtur!..
-Ancak kadastro denilen, arazinin geometrik şeklini ve hukuki durumunu belirleme işlemi yurdumuzda tamamlanmamış olduğundan bahsettiğiniz faaliyetler sürmekte ve bu fiili duruma zamanla hukuki kılflar bulunmaktadır.
-Sarıkoz köyündeki arazi hakkındaki bilgimiz; arazinin ötedenberi kullanılmadığı yönünde. Bu durumda sizin bahsettiğiniz gibi bir veya birden çok kimseye tahsisli olmadığını düşünüyorum.

Düzenleyen Yücel Özlem : 29-11-2006 saat 00:08 Neden: Yazım hatası
Eski 29-11-2006, 00:15   #6
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Çok teşekkür ederim yücel... Kastettiğim beklemek bu anlamda değildi. Sadece senden haber beklemek anlamında kullanmıştım...
-Sarıkoz köyündeki arazi ile ilgili araştırmalar sürüyor. Milli Emlak idaresindeki araştırmalar sonuçlanmak üzere. Sanırım orman idaresinde de bir araştırma yapmak gerekecek. selamlar.

Eski 29-11-2006, 21:53   #7
Ağaç Dostu

newadam's Avatar

Anlaşılan bizim bu palamutlar komşunun bahçesinde filizlendirilmeyi bekleyecekler... Bu arada ilgine çok teşekkür ederim...

Eski 30-11-2006, 20:08   #8
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Anlaşılan bizim bu palamutlar komşunun bahçesinde filizlendirilmeyi bekleyecekler... Bu arada ilgine çok teşekkür ederim...

-newadam palamutların heder olmasını ben de istemiyorum. Bu konuda karar sizin. Yapabileceğim bir şey varsa seve seve yardıma hazırım.

- Ben de Geçen yıl Kumrular Sokaktan bir avuç palamut toplamıştım. Onların hikayesini sitede anlattım. Tam bir serüven. Şimdi onlardan elde ettiğim ondört tane fidanımız var. Fidanları Bu sonbaharda araziye dikecektik. Ama eşim kıyamadı. yavrular pek küçükler bir yıl daha bakalım diye.

-Kışın saksıları nerede saklıyacağımı bilemiyorum. Terasta kalsalar dondan zarar görürler mi acaba. Bir yerde öyle bir şeye raslamıştım gibi geliyor. arzide kış şartlarına dayanan bazı bitkilerin saksıda zarar görebilecekleri konusunda.

-Sizin palamutlardan başlayıp kendi konumu anlattım. Tam bu duruma uygun düşer sanıyorum bir söz vardı. "çerçi başındakini çağırır"

Düzenleyen Yücel Özlem : 30-11-2006 saat 22:13
Eski 30-11-2006, 22:47   #9
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Sarıkoz ağaçlandırması

-Sitede Sayın Mahmut Leventoğlu'nun önerisi üzerine ben de Ankaralı bir üye olarak durumdan vazife çıkarıp Derya Hanım'a önce telefonla ulaşmaya çalıştım. Ancak verilen numaradan cevap alamayınca bir elmek gönderdim.

-Arazi ile ilgili bazı sorular sormuştum. Sağ olsun Derya Hanım, cevap aldım. Sorularıma bilebidiği kadarı ile cevap verdiğini söylüyor. Haklıdır zira soruların bir bölümü teknik nitelikte idi.

-Bu arada mesajlaşmak yerine site üzerinden haberleşme önerisi ve Derya Hanım'ın üye olduğu haberi üzerine, konu hakkında doğrudan mesajlaşmak yerine sitede bir kaç yazı yadım.

-Bunlara Derya Hanım'dan bir tepki gelmedi. Ancak Newadam ile karşılıklı yazılarımız oldu.

-Sarıkoz köyündeki arazi oldukca büyük. Bu çapta bir ağaçlandırma için Ankara sokaklarından toplanacak birkaç çuval palamutun çare olmadığını düşünüyorum.

-Arazinin bir köşesinde dikilecek palamutlar, şayet sahipsiz kalır ise köy halkındaki ağaçlandıma isteğinin yok olmasına da sebep olabilir. Bunun yerine arazinin tamamını ya da kayda değer bir mikdarını Hedefleyecek ve başarılı olacak bir proje Köyde ve çevrede yratacağı -iş,hareketlilik, pazar vb.- imkanlarla destek görebileceği gibi örnek teşkil ederek yeni projelere öncülük edebilir.

-Bu düşünceler ve çağrıdan bir proje taslağı çıkarabilmek umudu ile bazı girişimlerim oldu. Bunlardan bir nebze burada bahsettim.

-Ayrıca da; http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=91 linkinde ağaçlandırma konusundaki bir yazışma nedeni ile ben de bilgi aktardım ve de acizane görüşlerimi ifadeye çalıştım.

-Bu hafta sonu Beynam toplantısına katılıp hem tanışmak hem de Sarıkoz ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak istiyordum. Ancak bir düğüne katılmak üzere, zorunlu olarak,yarın gece İstanbul'a hareket edceğim. Bu yüzden toplantıya katılamıyorum. Yaptıklarımı kısaca özetleyip sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Eski 30-11-2006, 23:57   #10
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Sarıkoz ağaçlandırmasıyla ilgili neler yaptım.

"merhaba. sanıyorum isminiz Yücel. benim ismim Derya öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. bana sorduğunuz soruları bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalısıyım. köyümüzün Ankaraya uzaklığı 52 km. Çubuka uzaklığı 12 km. bahsettiğimiz alan hazine arazisi çok eskilerde ise ormanmış. bahsettiğimiz alanlarda bir kaç tane çeşme var. hemen alt taraftan akan birde dere var şu an kimse kullanmıyor boş arazi.ilginiz için teşekkürler"

-Yukardaki elmeki alınca önce ANKARA DEFTERDARLIĞI Milli Emlak Daire Başkanlığı'na gittim. Çubuk ilçesine bakan müdürlük ile görüştüm. Konumuz olan Arazi hakkında bilgi almak istedim. Meslektaşlarım kayıtarına baktılar ve anılan köyde Hazine adına kayıtlı böyle bir arazi bulunmadığını söylediler.

-Bu durumda arazi orman rejimine tabi olabilirdi. Orman Bölge müdürlüğü ile görüşmem gerekiyordu. Ankara Orman Bölge Müdürü Hüseyin Avni Çatal Bey'i ziyaret ettim Ağaçlandırma uygulamaları konusunda Faydalı bilgiler aldım. Sarıkozdaki arazinin koordinatlarını temin edebilir isem orman rejimi açısından durum değerlendirmesinin yapılabileceğini öğrendim. koordinat bilgilerini ben temin edip tekrar kendilerini ziyaret edeceğim.
-Yer tespit ve temininden sonra projenin onayı ve takibi konusunda yetkili birim olan Ankara Il Çevre Müdürü Haluk Özder Bey'i de ziyaret ettim. Arazi temininden sonraki safhada kendi yetki alanlarındaki konularda destek sözü verdiler.
-Her üç idareyi ziyaretimde de çok sıcak karşılandığımı ifade etmeliyim. Kendilerine candan teşekkürler.

Düzenleyen Yücel Özlem : 01-12-2006 saat 00:04 Neden: Yazım hatası
Eski 01-12-2006, 00:21   #11
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Sarıkoz ağaçlandırmasında bundan sonra?...

-Evet dostlar bundan sonra ben arazinin koordinatlarını da tesbit edttirerek yola devam ediyorum. Bu iş sanırım bir harita mühendisinden yardım almamı gerektirecek. İcabına bakacağız.
-Projenin hayata geçiriilebilmesi için bu işe sahiplenecek bir Oluşuma yani tüzel kişilğe ihtiyaç olacağını sanıyorum. Dernek, vakıf, Kooperatif, şirket gibi. ya da bir veya birlikte hareket eden birden çok gerçek kişi.
-Ve Tabii en önemlisi finansman?..

Eski 01-12-2006, 18:10   #12
Ağaç Dostu

newadam's Avatar

Sevgili yücel özlem anlattıklarından çıkardığım en büyük ders bu işe plansız programsız başladığım oldu... Dediğiniz gibi bir iki çuval palamut bir çare ya da çözüm değil... O zaman en önemli sorun bu kadar insanın sitede fidan bağışı yapabilmesinin yolu... Bunu halledebilmenin bir yolunu bulmaya ne dersiniz? O zaman bir sürü fidanımız olur ve bunu ihtiyacı olan her yöreye dikebiliriz....

Eski 01-12-2006, 22:44   #13
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Sevgili yücel özlem anlattıklarından çıkardığım en büyük ders bu işe plansız programsız başladığım oldu... Dediğiniz gibi bir iki çuval palamut bir çare ya da çözüm değil... O zaman en önemli sorun bu kadar insanın sitede fidan bağışı yapabilmesinin yolu... Bunu halledebilmenin bir yolunu bulmaya ne dersiniz? O zaman bir sürü fidanımız olur ve bunu ihtiyacı olan her yöreye dikebiliriz....
-Plan programdan önce de başarmak azmi gerek diye düşünüyorum. Sizlerin azimli, Kararlı, ve atılgan tavrı olmasaydı ben bu çalışmalara başlayabilir mi idim? itiraf etmeliyim ki emin değilim.
-Azmi elden bıramaz isek başaracağımıza inanıyorum.
-Bu Akşam MEKDER'in yemeği vardı. sitemizden ve yapmak istediklerimizden bir ara bahsetme fırsatım oldu. İlgi çekti yardım vaat ettiler.derneğin site adresi http://www.milliemlak.org/mekder/index.asp 'dir
-Selamlar.

Eski 02-12-2006, 08:50   #14
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

-Bu site bir derya oluyor. Oku oku bitmiyor. Aşağıdaki sayfada ne buldum? Özel ağaçlandıma hakkında epey bilgivar.

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=414

-Sanırım bunları bir toparlamak gerekecek. Ankaraya döndüğümde bukonuya biraz zaman ayırmalıyım.

Eski 01-12-2006, 20:56   #15
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yücel özlem
-Hemen unutmadan bir hususu ilave etmeliyim.

Bu çalışmaların önündeki ciddi engellerden biri de yatırım yapılan yöre insanlarının olumsuz tavır ve tepkileri olmaktadır.

Bu yüzden yöre halkına çalışmanın benimsetilmesi önem arzetmektedir.
Newadam, bu da en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biri. Bir sürü fidan bulmadan önce bundan emin olmak gerekiyor.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2006, 18:45   #16
Ağaç Dostu

newadam's Avatar

Sevgili Dostlar o zaman bu işi detaylandırıp ciddi bir adım atalım. Siz yol gösterin ben Deli Dumrulluk yaparım valla... Küçük bir yer bularak başlıyabiliriz ne dersiniz Ankara ekibi?

Eski 03-12-2006, 17:35   #17
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Alıntı:
Sevgili Dostlar o zaman bu işi detaylandırıp ciddi bir adım atalım. Siz yol gösterin ben Deli Dumrulluk yaparım valla... Küçük bir yer bularak başlıyabiliriz ne dersiniz Ankara ekibi?
Servis işinde yaptığın deli dumrulluğa benzemesin sakın ?

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-12-2006, 17:03   #18
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-09-2006
Sevgili Ankaralı Dostlar ,
Yücel Özlem bey inanılmaz bir derya Milli Emlak ve Arsa ofisi konularında. Ayrıca Ankara ya dönünce sizlere bir teklifi olacak ne olur göz ardı etmeyin. Sarıkoz köyü konusunda ciddi çalışmaları var haydi hayırlısı.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-12-2006, 21:52   #19
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Leventoğlu
Sevgili Ankaralı Dostlar ,
Yücel Özlem bey inanılmaz bir derya Milli Emlak ve Arsa ofisi konularında. Ayrıca Ankara ya dönünce sizlere bir teklifi olacak ne olur göz ardı etmeyin. Sarıkoz köyü konusunda ciddi çalışmaları var haydi hayırlısı.
-Mahmut Bey, iltifatınız için teşekkür ederim. Beni gerçekten utandırdınız. Sitemizde ben de denizde damla kabilinden yararlı olmaya çalışıyorum.
-Henüz Ankaralı arkadaşlarla yüzyüze tanışmayı bile beceremedim. Gerçi site içinde tanıştğım arkadaşlar oldu. Selamlaşma, karşılıklı yazışmalar gibi.
-Sarıkoz köyü konusuyla ilgili yaptıklarımın özetini sitede anlatmaya çalışmıştım. Ankara'ya dönüşte Kaldığım yerden devam edeceğim. Konu ile yakından ilgisi ile beni devamlı teşvik eden newadam bir iki gündür gözükmüyor. Doğrusu merak ettim.

Eski 18-12-2006, 16:47   #20
Ağaç Dostu

Sarıkoz köyünde derya özen tarafından yakılan ateş tutuştu arkadaşlar.Önümüzdeki hafta Çubuk ilçesi Sarıkoz köyünde fidan dikim etkinlikleri var. Aferin Sevgili Derya Özen kardeşimiz

Eski 18-12-2006, 19:54   #21
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Leventoğlu Mesajı Göster
Sarıkoz köyünde derya özen tarafından yakılan ateş tutuştu arkadaşlar.Önümüzdeki hafta Çubuk ilçesi Sarıkoz köyünde fidan dikim etkinlikleri var. Aferin Sevgili Derya Özen kardeşimiz
-Evet Derya Özen'i ve Sarıkoz'luları şimdiden kutluyorum. Ben de Forumun aşağıdaki sayfalarında olayı duyurup etkinliğe katılma önerisinde bulundum. katımak isteyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2543

http://www.agaclar.net/forum/showthr...0567#post60567

Eski 20-12-2006, 18:29   #22
Ağaç Dostu

Ankara daki Üyelerimizin dikkatine:
Pazar günü Çubuk İlçesi Sarıkoz Köyünde Fidan dikim etkinliği var. Sarıkoz köylüleri yemekler yapıyorlar. Bütün doğaseverleri,ağaçseverleri yürekleri YEŞİ YEŞİL çarpanları Sarıkoz a davet ediyorlar. Etkinliğe katılmak isteyenler Derya Özen **** Yücel beye ulaşabilirler.Detaylı bilgi alabilirler. Sarıkoz Ankaraya 50 Km. Civarında. Derya Özen katılmak isteyenlereyol bilgisi verecektir bilgilerinize ve katılımınıza sunulur.

Eski 20-12-2006, 08:24   #23
Ağaç Dostu

Derya Özen's Avatar

Giriş Tarihi: 18-11-2006
Galeri: 158
*** Ankaradan herkese günaydın. İyi bir iş günü olması dileği ile merhabalar. Bu hafta sonu ağaç dikme işimiz kesinleşti. Hafta sonu gelmek isteyen herkesi köyümüze bekliyorum Ankaraya çok uzak değil 2.000 adet fidan köye gitti dikilmek için bekliyor Cumartesi ve Pazar günü tamamını dikmeyi düşünüyoruz olmazsa kalanınıda köylüler dikecekler hafta içi. şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca benim köyümün insanları çok sıcaktır orada kendinizi o köyün bir parçası gibi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-12-2006, 08:45   #24
Ağaç Dostu

Sevgili Derya köyde şimdi gözleme falanda yaparlar değilmi? Üff İstanbuldan kalkıp gelsekmi acaba? Neyse vekilimiz Yücel bey ve Mjgn hanım var nasılsa onlar sana emanet. Kolay gelsin. Ha bu arada ağacın bir tanesine ;Ağaçlar net yazıp naylonlayıp ağacı boğmadan bağlayabilirmisiniz? ) Sarıkoz da Ağaçlar Net in dikili bir ağacı olsun artık )

Eski 20-12-2006, 12:14   #25
Ağaç Dostu

Derya Özen's Avatar

Giriş Tarihi: 18-11-2006
Galeri: 158
Evet köyümüzde çok güzel gözleme yapılır. Fakat biz bu hafta gözleme ikram etmiyeceğiz çünkü pazar günü köyümüzde bir yemek veriliyor en az 6 çeşit yemek ve tatlı olur. Gözlemeyide inşallah yazın bahar şenliğime gelirsiniz orda ikram ederiz. Ama herkesi beklerim kimsedednde mazeret kabul etmem ona göre. özellikle Mahmut bey ve Yücel bey mutlaka gelecekler.

Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-12-2006, 16:13   #26
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi deryaözen Mesajı Göster
Evet köyümüzde çok güzel gözleme yapılır. Fakat biz bu hafta gözleme ikram etmiyeceğiz çünkü pazar günü köyümüzde bir yemek veriliyor en az 6 çeşit yemek ve tatlı olur. Gözlemeyide inşallah yazın bahar şenliğime gelirsiniz orda ikram ederiz. Ama herkesi beklerim kimsedednde mazeret kabul etmem ona göre. özellikle Mahmut bey ve Yücel bey mutlaka gelecekler.
Sevgili Ankaralılar duydunuzmu Derya kız ve babası ile Sarıkoz köylüleri Fidan dikim etkinlikleri sırasında yemek te hazırlıyorlar aferin onlara .Sanada aferin Derya kız bunlar senin sayende oluyor. Yücel bey Mjgn hanım duydunuzmu ?

Şimdi keyfim yerine geldi nasıl etsem te bu etkinliğe katılabilsem diye kara kara düşünmeye başladım. Ha bu arada akşiiyaaamm çayyyyları bunnar haden gariii,içiverin gariii )))

Eski 20-12-2006, 21:46   #27
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Sevgili Ankaralılar duydunuzmu Derya kız ve babası ile Sarıkoz köylüleri Fidan dikim etkinlikleri sırasında yemek te hazırlıyorlar aferin onlara .Sanada aferin Derya kız bunlar senin sayende oluyor. Yücel bey Mjgn hanım duydunuzmu ? )))
-Duyduk efendim sağolun.

-Derya Hanım'a köye saat kaç gibi varırsak uygun olur? diye soracaktım. Siz lütfen iletir misiniz ?

Eski 21-12-2006, 15:55   #28
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Alıntı:
Sevgili Ankaralılar duydunuzmu Derya kız ve babası ile Sarıkoz köylüleri Fidan dikim etkinlikleri sırasında yemek te hazırlıyorlar aferin onlara .Sanada aferin Derya kız bunlar senin sayende oluyor. Yücel bey Mjgn hanım duydunuzmu ?

Şimdi keyfim yerine geldi nasıl etsem te bu etkinliğe katılabilsem diye kara kara düşünmeye başladım. Ha bu arada akşiiyaaamm çayyyyları bunnar haden gariii,içiverin gariii )))

Duyduk efenim duydukkkk.... Bu gitme şevkimizi artıracak kesinlikle, ama yemek işini duymadan da biz gönüllüydük zaten biliyorsunuz

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-12-2006, 16:04   #29
Ağaç Dostu

Sevgili Mjgn,
Sizlerde olmasanız kimsenin birşeycikler yapacağı yok galiba. Yücel bey de katılıyormıuş sanırım. Müjgan hanım sizde stcker varmı acaba fazla ? Eğer varsa köyün kahvesine yapıştırmalı bir tane. Birde dikilen ağaçlardan birisine Ağaçlar.Net yazısı(Naylona sarılmış ve ağacı boğmayacak şekilde )asabilme ihtimali olabilirmi acaba? Yeni stckerler basılıyormuş Malina söyledi )

Sizlere Sarıkoz da kolaylıklar dilerim. Derya Özen yol tarifi yapmış yukarıda.

Eski 20-12-2006, 21:29   #30
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi deryaözen Mesajı Göster

-Derya Hanım, teşekkür ederim. Mahmut Bey'i bilmem ama ben geliyorum. Aşağıdaki sayfalara da bakarsanız görürsünüz. Başka misafirlerimiz de olacak sanıyorum.

http://www.agaclar.net/forum/showthr...1170#post61170
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=242

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025