![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Derya Hanım, teşekkür ederim. Mahmut Bey'i bilmem ama ben geliyorum. Aşağıdaki sayfalara da bakarsanız görürsünüz. Başka misafirlerimiz de olacak sanıyorum. http://www.agaclar.net/forum/showthr...1170#post61170 http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=242 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Derya Hanım'a köye saat kaç gibi varırsak uygun olur? diye soracaktım. Siz lütfen iletir misiniz ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar bugün biraz geç kaldım. Pazar günü biz sabahtan ağaç dikimine baslayacagız anladığım kadarı ile Yücel bey ve Müjgan hanım geliyorlar Kendilerine çok teşekkür ederiz Siz kaçta orda olursunuz bilmiyorum ama ben cumartesi akşamdan gitmeyi düşünüyorum. Size burdan köyümüze ulaşım yolunu bir defa daha anlatayım isterseniz. - Çubuk' a giriyorsunuz - Karagöl caddesinden baraj ve karagöl yoluna çıkıyorsunuz - önünüze ilk gelen köy Aşağıçavundur köyü bu köyü geçtikten sonra çubuk barajı kavşağı var kavşaktan soldaki yola devam ediyorsunuz - soldan yaklaşık 1. km kadar ilerlediğinizde sağ tarafta türe yumurta fabrikası - var onu geçer geçmez sağdaki yol bizim köyümüze döner. Sarıkoz. Mahmutoğlan. Yazlıca. ve Karaman köyleri tabelası var. - O yola girdikten 50 mt sonra yol tekrar ikiye ayrılır siz yine soldaki yolu kullanıyorsunuz o yol sizi Sarıkoz köyüne getirir. Biz sabahtan orda hazır olacagız herkese şimdiden teşekkür erimi sunuyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Duyduk efenim duydukkkk.... Bu gitme şevkimizi artıracak kesinlikle, ama yemek işini duymadan da biz gönüllüydük zaten biliyorsunuz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sevgili Mjgn, Sizlerde olmasanız kimsenin birşeycikler yapacağı yok galiba. Yücel bey de katılıyormıuş sanırım. Müjgan hanım sizde stcker varmı acaba fazla ? Eğer varsa köyün kahvesine yapıştırmalı bir tane. Birde dikilen ağaçlardan birisine Ağaçlar.Net yazısı(Naylona sarılmış ve ağacı boğmayacak şekilde )asabilme ihtimali olabilirmi acaba? Yeni stckerler basılıyormuş Malina söyledi ![]() Sizlere Sarıkoz da kolaylıklar dilerim. Derya Özen yol tarifi yapmış yukarıda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Stickerlarımız var elimizde. Onlardan götürürüz. Ama ağaçlara logo asacağımızı sanmıyorum. Ankara'da ağaçlara asılmış iplerden, reklamlardan yeterince bunalmış durumdayken, oradaki ağaçlara bunu yapabileceğimizi düşünemiyorum bile... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sarıkoz ziyaretinden söz ediyorum dostlar. Ben umarım ki işleri karıştırmamışımdır.Haberlerinizi bekliyorum. Düzenleyen Yücel Özlem : 21-12-2006 saat 20:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Çok keyifli bir etkinlik olacağa benziyor Yücel bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Ben de öyle düşünüyorum. Eşim de bana katılıror. Zaten ağaç konusundaki bağlılığı benden çok ilerdedir. Hava tahminlerinde yağış da gözükmüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah yağmazda rahat edersiniz.Aferin Derya kıza.2000 civarında fidan temin etmiş.Newadam ortalıkta gözükmüyor.Ya alındı **** küstü sanırım. Okadar da meşe palamutu toplamıştı. e-mail atmama rağmen yanıt vermedi. Sanırım Beynam Ormanı etkinliği nedeni ile ortalıkta yok. Herneyse siz varsınız bizim Ankaralı Vos vos klübü üyesi arkadaşlarada önerdim bakalım katılabileceklermi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Leventoğlu ne zaman gidilecek? Tarih verilmemiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2543 http://www.agaclar.net/forum/showthr...0567#post6056 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Son duruma göre, 24 Aralık Pazar günü, mjgn ve eşi, chewbacca, yücel bey ve eşi, toplam 5 kişi olarak Sarıkoz köyüne gidiyoruz. Pazar sabahı aynı semtte oturan chew ve yücel beyler buluşuyor, şehir merkezine, yani bize geliyorlar, hep beraber yola çıkıyoruz. Sarıkoz köyüne kadar adres bilgilerimiz tamam ama sadece Derya 'nın telefonu yok bizde. Eğer özelden telefonunu yazarsa daha iyi olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar aklım yüreğim sizinle.Aranızda olmayı çok isterdim. Neyse vekaletimi kabul ederse Sevgili Yücel beye veriyorum. Benim için bir fidanın dibine can suyunu döküverirse çok mutlu olurum. Bu hareketi başlatan Derya kıza ve onu yetiştiren babasına ayrıca bütün Sarıkoz lulara İstanbuldan yürek dolusu selam ve sevgilerimizi iletin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Sarıkoz köyünü ben de çok önemsiyorum. Başlangıçta yazmıştım bir ağaçlandırma çalışmasının başarıya ulaşmasında yöre halkının desteği çok önemli. Hemen hemen başarının ön şartı. Sarıkozda bu şartın yerine geldiği anlaşılıyor. Bir başlangıcı da köylümüz kendi imkanları ile yapmış. Biz de devamını getirmek, geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sn Şükranayalp Sevgili Yücel bey benden önce sorunuzu yanıtlamış detaylı birşekilde.Kendisine teşekkür eder Sarıkoz köyü Fidan dikim etkinliğinde başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Sarıkoz köyü ağaçlandırma çalışmasına katılmayı istediğim halde olmadı planlarımı yetiştiremedim özür dilerim umarım diktiğiniz bütün fidanlar tutar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi anlatın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
İyiki de gitmişiz dedirten bir gündü. Çok hoş bir yolculuktan sonra Sarıkoz'daydık. Ağaç dikilmeye başlanmıştı biz gittiğimizde ve hemencecik kaynaşıp onlara katıldık ![]() Çook soğuk bir gündü aslında, açıklık alanda ayaz da vardı, alışana kadar üşüdük. Ama ağaç dikimi işine kendimizi kaptırınca soğuğu hissetmedik. İnsanların sıcaklığı, anlamlı işler yapan insanların sıcaklığının olduğu yerde üşünmüyordu... Yaklaşık 250 ağaç dikildi. Fotoğrafların çoğunu da chew çekti, görüntüler onda . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Chewbacca çektiği fotoğraflarda çıkamadığı için bendekilerden ekliyorum. İkinci fotoğrafta yanlış taktığı eldivenini düzeltmekle meşguldü. Baş parmağını, eldivenin serçe parmağına taktığı için eldivenin hatalı olduğunu düşünüyordu heheee ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kısacası biraz süreye ihtiyacım var... Cidden iyiki gitmişiz dediğimiz bir gündü... Yücel bey ve eşi Ayşe hanım ile sabah buluşup Mjgn abla ve Veli abiyi alıp yola koyulduk... Sonrası ağaçlar... sevgili dostlar ile geçen keyifli bir macera idi... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Salaklık işte... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |