View Single Post
Eski 02-07-2007, 12:26   #322
Chewbacca
Ağaç Dostu

Chewbacca's Avatar

Giriş Tarihi: 17-10-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Tunç Bey; ben ne diyebilirim O'nun için, gerçekten bilemiyorum. Sanırım böyle sorumluluk taşıyan insanla çok az karşılaşabilirsiniz. Oğlundan söz ederkenki yüzünün ifadesini herkesin görmesini isterdim. Ve dahi kızından!. Tunç Bey herkesi mutlu etmeyi kendine amaç edinmişti. Kendisiyle dalga geçmeyi başarabilen ender insanlardan biri. "Hep böyle kal" şarkısını O'na gönderiyorum.
İncelik göstermişsiniz. Hepimiz hayatın üstümüze giydirdiği rolleri oynuyoruz. Bu rol dağıtımını değiştirmek mümkün olmadığına göre elimizden gelen en iyi şekilde oynamaya çalışıyorum.

Şarkıyı öptüm başıma koydum... "Hisseli harikalar kumpanyası" versiyonunu tercih ederim fakat...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Darkyes, sana bir teklifim var, onun için seni sona sakladım. Küçük oğlum olmayı kabul eder misin (annen izin verirse)? Ben sana ne börekler, ne ekmekler pişiririm. Sana kilo aldırırım. Tunç bey'in dilinden de kurtulursun!! Seninle konuşma ve gülme yarışı yaparız. Acele etme, yanıtını düşünerek ver.

Sarıkoz şenliği ile ilgili yazılacaklar bitmez, ama bitirmezsem uyarı yiyeceğim (Ne dersin Darkyes?).
Efendim Dark'ı elimden kurtarmak için daha iyi yöntemler geliştirmeniz lazım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S Mesajı Göster

Tunç 'un bir tosbaanın sayamıyacağım pozda resimlerini çekmesini zevkle izledim.
Efendim sizi mutlu edebildiysek ne güzel...

toplamda 415 kare çekmişim, ki bu benim için az bir kare demek...

tosbaa'nın fotoğrafları (17 kare) ise Malina için çektim... Biz toosbaa severiz aynı zaman da...

Chewbacca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön