![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Sadece deneyimsizlik diyebilirim, çünkü bir konuya birkaç cümle yazmanın, o konuda aktif olarak çalışmak istiyor anlamına gelmediğini bilmiyorsunuz ![]() Bu nedenle, sadece buraya yazmış olanlar arasında görev dağılımı yapmak doğru olmaz. Bu yazışmaların daha çok kişiye ulaşmasını sağlamalıyız öncelikle... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Alıntı:
Ben yazı yazan arkadaşlardan unuttuklarımı da özür dileyerek potansiyel guruplara davet edeyim de gerisine bakarız. İstanbul a ilave Bonsaisever ve Keremturçek Ankara Uzaytek İzmir Mine Pakkaner Sevgiyle kalın |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Malumunuz ben Uzunköprüde yaşıyorum. Hep aklımda. Belediye Başkanımız avukat. Genç birisi. Keza kaymamakmımız aynı şekilde. Halkla el ele. Yerel gazateler var. Sivil toplum kuruluşları var. Çeltikçiler birliği, Süt birliği, Çiftçi koruma malları başkanlığı. Ticaret ve sanayii odası Başkanlığı. Uzunköprü aslında Ergenenin Kirliliğinden en çok müzdarip olan bölge. Ve şu an bir örnek olarak veriyorum. Nehre yakın yapılan bir sitede 40-50 daire satılamadı, boş duruyor. Onlarında e.mail adreslerine burada yapılan çalışmalar, düşünceler, fikirler aktarılabilir. Katılımları istenilebilir. Acele edipte işi bulundırmamak babında şu an beklemedeyiz. Üzerimize düşecek tüm işleri seve seve yapacağımızı biliniz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Sn Agaçlarnet Üyeleri ve Sevgili Dostlar, Bu konuda bu aşamada herhangi bir gruplaşmanın pek de doğru olmayacağını düşünüyorum. O yüzden, konuya ilgi duyan ağaçlarnet üyesi ve bu işte ben de varım diyen herkesi EM Türkiye'nin Ankara'daki ofisinde bir başlangıç toplantısı yapmaya çağırıyorum. Bu toplantıya ben de fiziksel olarak olamasa da sanal olarak bağlanacağım ve katılacağım. Ayrıca, bu toplantıda, EM'yi ve çevre konularında neler yapabildiğini de yakından tanımış olacaksınız. Bir de arkadaşlarımız uygulamalı olarak Bukaşi Toplarının yapımını da gösterebilirler. Yani bir çeşit atölye çalışması şeklinde düşünebilirsiniz. Ancak bu toplantıda bazı görev taksimleri yapabiliriz. Bu görev taksimlerinden sonra hızla çalışmalara başlanabilir. Bu projenin en önemli yanı tanıtım olacağından herkesin bu konudaki görüşleri önem arzedecektir. Bu aşamada daha fazla şeyler yazarak kimseyi etki altında bırakmak istemiyorum. Herkesin fikrini öğrendikten sonra, neler yapabileceğimizi bu toplantıda belirleyelim. Herkese saygılar. Lütfen Naturem ile bağlantı kurarak gün ayarlayınız. |
|
|
|
![]() |
|
|