![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
Sondan başlıyayım ![]() ![]() Bu aybalanın marifeti, görünce çok şaşırdık, bir de dalgamızı geçtik (aybala dahil) "ayı fethettik, bayrağımızı diktik gibi oldu" diye.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
agaclar.net
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle bir gündü işte... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi sizin her yeriniz ağrır. Alışkın olmayanların tabii ki. İlk görüntülerle sonrakiler arasındaki farka bakarsak epey çalıştığınız ortada. İnşallah Laylaylom için de gidersiniz. Ha bu arada hasat ne zamanmış? ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kaybettik...
|
Bugün benim de sırtım kollarım ağrıyor. hamlıktanmış demek. eh yıllar oldu toprak bellemedim. ben aslında çok kısa kalmak zorunda kaldım. ancak bir "etoburcu" olarak... bu sıfat şahsıma takılıp kalırsa zaten başta malina sonrada ben kendim suçluyum... Todor'u malina'yı Ömer beyi aybala'yı tanıdığım için çok mutluyum. saygılarımla |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
mine pakkaner : biz de hobi bahçesi mi bulsak kendimize? - hayır mine, sizin fuarınız var .İzmirlilerin daha iyisini yapmalarına dayanamam da balıkçı: Kimseyi kandıramadık galiba. - Kolay değil... sevelim: Ha bu arada hasat ne zamanmış? - Ne zaman gelirsen o zaman ![]() preacox: Bugün benim de sırtım kollarım ağrıyor. - İlk hafta 2 gün yürüyememiştim. Sonra geçiyor ama. Bu sefer tanışabildiğimize ben de memnun oldum anılözer112:Ben orada olsam. Sizlere iş bırakmazdım emin olun. - Gözlerimizle görmezsek inanmayız. Ektiğimiz domateslerin bir iki tanesinde minik domatesler vardı. Yani haftaya hasata bekleriz. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
agaclar.net
|
3 Haziran Pazar Çardak yapımına gelmek isteyenleri bekiyoruz. Gidenler: malina ömer |
|
|
|
|
|
#15 |
|
agaclar.net
|
malina ömer nurany ekremy morgen zenfree zenfree'nin eşi |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün hobi bahçesini eşimle ziyaret ettik. Önce yolumuzu kaybettik. Saat 13:30 gibi bahçedeydik. Malina o kadar yorulmuştu ki çardağın altında gölgede çay molası vermiş dinleniyordu. Çay ikramı için kendisine teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşların isimlerini hatırlamıyorum. İsim özürlü olduğumdan dolayı. Siteden arkadaşlar değillerdi.Malina bilgi verecektir. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Araç temin edilirse ben 5-10 ton kadar mermer kırığı verebilirim.Önemli olan nakliye. Geçen yıl da önermiştim. Mermer parçaları işinize yararsa istediğiniz kadar verebilirim. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Zemin için 4 adet 150cm x 300 ölçüsünde 4 adet palet bahçeye gitti. 3 tanesinin eşit ölçülerde olması gerekir. Üç palet ile 300 x 450 = 13,50 m2 alan yapılır. Dördüncü ise, kullanılmazsa kışa yakacak olur ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-06-2007
|
merhaba
selam dostlar bahçeyi ziyarete gelmek istiyorum kabul eder misiniz beni de ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
agaclar.net
|
Geçen hafta sonu sıcak yüzünden gidememiştik. Bu pazar gelmek isteyenlere, orada olacağımızı haber vereyim... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
eskiden...
Yazılanları okuyunca çok zor şartlarda yaşadığımız geldi aklıma. Hatırlıyorum da ben küçükken, sadece ekim zamanı geldimi evimizin önünü tırmıkla beller ve istediklerimizi ekerdik. Sonra da toplar, yerdik. Şimdi öyle mi ya.? Yaklaşık 7 aylık bir serüven yazılmış okuduklarımda. Toplam harcanan çaba ile sadece işin özü için harcanan çabayı oranlasak aslında yorgunluklarımızın obez şehir hayatından kaynaklandığı açıkca görünüyor. Eskiden elimiz ayağımız her zaman toprağa dokunurdu. Şimdi birçok insan -yalın ayak olmayı geçtim- ayakkabısıyla bile basamıyor. Heryer beton veya asfalt. Neyse...Yaptıklarınız yapamadıklarımı çağrıştırdı, biraz hislendim.. Asıl konu şu; bu yaptıklarınızı en baştan sona kadar bir kılavuz haline getirseniz.? Şöyle resimli neli.. Bir mesajında aybala buna benzer birşey yapmıştı. Bunu neden istiyorum.? Ankara'ya döndüğüm zaman kendime Yenimahalle hobi bahçelerinde bir mekan yapmak istiyorum. O zaman sizin denenmiş kılavuzunuz işime çok yarayacak. Şaka bir yana önemli olan tüm kullanıcılar için işe yarar bir döküman olması.. eliniz ayağınız topraktan uzak olmasın. hoş kalın... |
|
|
|
![]() |
|
|