![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili malina bu durumda ne yapacaksın biliyor musun: Bahçeye koyun, keçi, dana, ziraatçi girerse daha fazla zarar görmemek için ziraatçiyi çıkaracaksın diğerlerinden zarar gelmez ![]() Birde iyi yanından düşün artık onlarca pepino olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Bahçe çok güzel görünüyor.Bende biber hastalığı var, hiç dayanamıyorum resmen saldırıyorum hemen 20 gün sonra İstanbul'la bir yolculuk var bende uğramak isterim tam yerini öğreneyim ziyaretçi kabul ediliyor değil mi? Söz biberlere dokunmam ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
heDera adresi vereyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Çok güzel bir bahçe. Sevgile saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-08-2007
|
Domateslere üzüldüm biraz ilgilenilse toparlanacak görünüyor birde dallarini güzelce iple sararak saga sola asilsalar tam olacak Türkiyeden döndügümde benim domateslerde hastalanmisti iki kez ilac verdim kurtardim gibi isterseniz pfotograflarini gösterebilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
|
Agartha ben de iş yerimdeki bilgisayardan göremiyorum. asp ayarlarıyla ilgili olabilir. İletişim bilgileri için şu adrese de bakabilirsin: http://www.yemyessil.com/UserFiles/Image/ilt.gif |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-11-2007
|
Hobi Bahçesi Ariyorum
öğümce Köyünün Fotograflarini Gördüm. çok Beğendim. Orada Bir Hobi Bahçesi Kiralamak Istiyorum. Bilgi Verebilecek Varsa Sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
agaclar.net
|
Domatesleri çoktan köklemiştik. Patlıcan ve biberler ve mısırları da geçen hafta hallettik. Ispanak, roka, turp, taze soğan, kara lahana büyümekte... Son durum : ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
agaclar.net
|
Ben uyanıklık edip lastik çizmelerimi evde giymiştim. Ekrem, oradaki bahçıvanın yedek çizmelerini kullandı. Nuran'a da ayağına poşet giyme fikrini verdim. İdare ettik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|