![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Var, yaklaşık olarak 60 biber ve 60 patlican diktik. Domateslere başladığımızda yağmur bastırdı. Ömer Bey hafta içi onların dikimini de tamamlayacak. ( benim ağzımda da bakla ıslanmıyor ) Bakla da mı diksek? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım biraz geç bakla ve bezelye için... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Allah kolaylık versin.Çok güzel bir proje.Keşke yakın olsada bende gelsem.İnanın çok isterim.Malum mesafe uzun.Ama gönlümüz sizlerle. ) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
agaclar.net
|
27 Mayıs Pazar gelmeye niyetli olanlar programlarını yapsınlar... praecox da gelecek bir aksilik olmazsa, haber vereyim dedim ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
agaclar.net
|
praecox, şansını zorlama istersen ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
agaclar.net
|
Mısırlar da hangilerine destek olacaklarını şaşıracaklar ![]() Bir kısım mısırlar, aybala'nın süs kabaklarına destek olacaklar... Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
agaclar.net
|
aybala malina Morgen (belki bir konuğu) Ömer todor |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Günaydın! Bahçe oluşturmak mı harika ben de varım. selamlar. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Kaybettik...
|
Malina çalışmayı çok seviyor çalışan insanların saatlerce resmini çekiyor. ![]() ortadaki toprağı belliyen kişi "etoburcu" sol üst köşedeki elinden fotoğraf makineli kişiyide sanırım tanıyoruz. arkadaşın cep telefonundan çekilen resimler bu kadar oldu akşama malin'nın makinesinden grup resimler görmeyi umuyoruz. ![]() bu hafta bendemi izmire gideydim bare... düşünmeden de edemedim... ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Keşke İzmirdede böyle bir yer olsa. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
agaclar.net
|
Eve ancak geldim ![]() Biraz kendime geleyim, fotoğrafları ekleyeceğim. Etoburcunun erken yazması, işten kaytarıp, erken gitmesi nedeniyledir, biline ![]() Şaka, şaka; arkadaşı yüzünden istemeye istemeye gittiğini biliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de daha yeni geldim, Todor hala yoldadır... Çok çalıştık. Giderken "ben bugün kaytaracağım" dedim ama imkan var mı? Yalova'ya 18:30 de geçmeyi planlayan Todor da 21:30 daki deniz otobüsüne kıl payı ile yetişti. Düşünün artık ![]() Ama iyi iş çıkadık...bundan sonrası ( eğer kandırılmamışsam) laylaylommuş artık. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çevredeki yabancı otların bana göz kırpışından anladım ki bundan sonra suladıkça çimlenen yabancı otları çapalamaya dayanan hobicinin üstadım diyerekten ellerinden öperim. ![]() Bundan sonra yabancı otları tanıyacaksınız arkadaşlar ![]() Şimdiden rüyalarınızda yer ayırtın sirken, domuz ayrığı, kanyaş, yabani yulaf, tilki kuyruğu, venüs otuna ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Çalışırken konsantreniz bozuluyor, fotoğraf falan çekemiyorsunuz. Yemek molasında etraftan bir kaç fotoğraf çektim... ![]() ![]() Bu ağaca sarılmış bir çiçekti. Adını bilmiyorum. ![]() Karşı tarlada inekleri otlatan bir çoban. Özgür kız. 9 tane ineği otlatıyordu. ![]() Bunlar inekleriden ikisi...Kuyruğa dikkat ![]() ![]() Bu da Todor, dev balkabağı ekiyor. (Kuyu açtığını sandık ama yöntemi buymuş )Benden bu kadar... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|