![]() |
1 Eklenti(ler)
|
İyi akşamlar Nuri Hocam,
Annesini bekleyen yavru aslan gibi duruyor. Yalnız ve mahsun, ama yine de aslan gibi vakur ve azametli. |
Merhaba. Nuri Mürvet, hozat, mrduran, Ayşe Yıldız, Aygün, fatma sunay, mandalinci.
Sayın Hozat'ın harika yorumuna ilave olarak Eti Güneş Tanrıçasının Yan profilinden görünüşü gibi demek istiyorum. |
Sn Nuri Murvet, Tura, Ayşe Yıldız, mrduran, fatma sunay, mandalinci, hozat,
Hepinize güzel hafta sonları diliyorum. Bana da Tura Abi' nin dediği gibi yandan profili gibi geldi ama bir farkla; kıvırcık yaşlı bir koyunun. Sevgi ve selamlar... |
Zavallı aslan ekşi bir şey yemiş suratını buruşturmuş.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın hozat, Tura, aygün, fatma sunay
Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 261209 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Fok balığı ailesi, anne ve sırtında taşıdığı yavrusu.
Nuri Hocam, sizdeki bu arşiv, bir hazine gibi çok güzel karelerle ilgimizi canlı tutuyorsunuz .Teşekkürler.. |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba sayın Nuri Murvet ve kıymetli konukları;
Bu ne acaba? Kendini leopar sanan bir kedi mi? Bu kadar rahat yattığına göre, kediye benzer leopar yavrusu:))) Saygılarımla lütfen. |
Ev kirası vermeyince, böyle keyif çatabiliyor ağaç üzerinde.
|
Merhaba sayın mrduran
Merhaba sayın hozat Harika bir paylaşım, kedimiz Mırnak'ın iki sandelye arasındaki yatış pozuna ne kadar benziyor. Ne kadar güzel yakalamışsınız. Ellerinize sağlık... |
Alıntı:
|
Merhaba Nuri Mürvet, Hozat, Eser İlhan, Ayşe Yıldız ( Biliyorum Okuyor ) Aygün, mrduran
Sayın Nuri Mürvet ve Sayın Hozat. Çok güzel paylaşımlar, ellerinize sağlık. Mesaj 576 Kobra Yılanının başı Mesaj 578 Bu uyku öyle bir rahat ki, anlatamam. Keyfe bakın ... |
Merhaba sayın Tura
Merhaba sayın Eser İlhan Fotoğrafı olmaz olurmu..! Mırnak efendiye özel klasör açıldı fotoğrafları arşivleniyor. İnanılmaz zıpır, eşkiya bir kedi... Kendi başlığında fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum... |
Doğanın tadını hayvanlar çıkarıyor, köpeğimi güneşte keyif yaparken gördüğümde, fırsatım varsa hemen ben de aynısını yapmaya çalışıyorum.
Kışın güneşten azami fayda sağlama adına. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Ağaçlar net ailesinin yeni yılını kutlar. Sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini temenni ederim. Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 262137 Ağaç üzerinde yaşam |
Alıntı:
Merhaba, Sn. Nuri Murvet, Ağaç gövdesindeki oluşum kav mantarı mıdır? |
Alıntı:
Dut ağacı gövdesinde oluşan bu mantar türü, dediğiniz gibi (Fomes fomentarius) Kav mantarı dır. |
Merhaba Nuri Mürvet, Aygün, mrduran, mandalinci, Eser İlhan, Ayşe Yıldız, kelebek çalısı
kelebek çalısı hoş geldiniz. Herkese iyi ve mutlu yıllar diliyorum Son resim şems siper. |
Bizim yörede dut ağacı çok olduğundan bu tür mantarlara sık rastlarız. Nuri bey sayenizde mantarın ismini öğrenmiş oldum.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Merhaba sayın Tura
Merhaba sayın fatma sunay Ne kadar güzel fotoğraf kareleri ellerinize sağlık... Arka planda fıstık çamları ne hoş görünüyorlar, toplamaya çıkmıyormusunuz.? |
Merhaba Nuri Mürvet, Fatma Sunay.
İyi akşamlar. Evet ne kadar güzel fotoğraf kareleri bunlar, ellerinize sağlık. Fotoğraflara nasıl yorum getireceğimi şaşırdım. Sadece Hecin Develerini söylemek istiyorum. |
Emirgan ve Kilyos yolunda gördüğüm bu güzel ağaçları çekmek için epeyce mücadele ettim. Çünkü arabayı koyacak yer bulamadım ama gene de kıyısından köşesinden çekmeye çalıştım.
Çok ilginç ve çeşitli şekiller almış bir ağaç sayın Tura siz bir şekilde benzetme yorumlarınızı yaparsınız. Nuri bey kadar profesyonel değilim ama doğadaki her ilginç görüntü beni heyecanlandırır. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Tura
Merhaba sayın fatma sunay Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 262628 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Merhaba Nuri Mürvet, fatma sunay
Büyük Sahra Çölünde bir vaha... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba herkese ;)
598 no.lu resimde orman cücesinin bacaklarını görüyorum. Ama cezalı galiba, yaşlı ağacın içine hapsolmuş :p Bir sonraki resim ise profilden "üzgün pinokyo". Burnu düşmüş sanırım ;) ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025