![]() |
[QUOTE=Tura;878340]Merhaba, Nuri Mürvet,mrduran,Eser İlhan, Aygün Öğretmenim ( İyice merak içeriside bırakmıştınız, nihayet mesajınızı gördük, rahatladık)
Merhaba, sağolun Tura Abi. Arada uğrayamasam da yüreğim sizlerle. Merhaba Nuri Murvet, mrduran, Eser İlhan, Ayazkantli, Fatma Sunay, Osman45. |
Alıntı:
5 no. lu fotoğraf: Yüzüklerin efendisi' ndeki Gandal, büyülü ağacın köklerine fena halde kaptırmış paçayı. İşi zor. |
Sayın Tura, sayın Aygün öğretmenim, sayın mrduran,
Hayal güçlerinize hayran olmamak mümkün değil. Sizlerin müthiş yorumlarınızı beklediğim için şimdiye kadar yazmadım. Sanırım bu topiğe abone olacağım. İyiki bu başlığı açmışsınız Nuri bey. Teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun. |
Alıntı:
Fatma Hanım, 4 no: Hacer ül esvet |
Merhabalar Sayın;
Nuri Nurvet ve Aygün Hocam, Fatma Sunay, Osman45, Tura, Ayazkentli Aygün hocam gelişiniz iyi oldu, Sayın Tura mızıkçılık yaptı diyecektim nerdeyse, köpeğinin adını nerden bilem ben:)) Gandalf işi çözdü 1-2 numara ile efendim, sayenizde. Cümleten saygılarımla lütfen. |
Sümela
2 Eklenti(ler)
Sayın arkadaşlar,
Konu ağaç ve KÖKLERİ olduğuna göre bana enteresan gelen köklerin sizin de ilginizi çekeceğini düşündüm. Temmuz başında gittiğimiz Sümela manastırının çok dik olan iniş yolundaki kökler sanki insanlara yardım olsun diye merdiven şeklini almış. İnsanlar da(en azından biz) köklere değil oluşturduğu boşluklara basıyor. Sanırım bir arkadaş da benzer resmi başka bir başlıkta sunmuştu. Şimdi fotoğraflar.. |
Merhabalar Sayın Nuri Murvet ve saygın konukları;
Sayın Osman45, çok güzeller, doğanın sihirlerinden biri. Saygılarımla lütfen. |
Sayın Nuri Mürvet, mrduran, Aygün, Eser İlhan,liustrum, osman45.
Arkadaşımız ayazkentli babasını kaybetmiştir. Başsağlığı ve sabır dilerim. geride kalanlara uzun ömür dilerim. Acısını paylaşıyorum |
Sayın ayazkentli
Başsağlığı bölümüne duygularımı ifade etmeye çalıştım. İnsanoğlunun acizliği bu durumlarda öne çıkıyor, bir şey diyemiyorum, duygularımı ifade edemiyorum. Bir tek şey diyebiliyorum Allahın rahmeti merhum babanızın üzerinde olsun, size, ailenize ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Sayın Nuri Murvet ve değerli dostları;
Asya tanrıçası, British Museum' dan kaçmayı becermiş, evine ulaşmak için dost ormana sığınmış. Saygılarımla lütfen. |
Merhaba Nuri Mürvet, aygün, Eser İlhan, mrduran, OSMAN 45.
Nuri Bey. Yeniden hoşgeldiniz. Ara uzayınca bir şeyler eksik kalıyor. Meraklanıyoruz. |
2 Eklenti(ler)
Sevgili ağaç dostları hepinize merhaba.
Uzun süredir İstanbul'a gelme telaşından siteye fazla vakit ayıramamıştım . Şimdi yorumları okuyunca ağaçları ve gövdelerini daha çok incelemek gerektğini anladım. Doğanın bize sunduğu bu güzel eserlerin (ağaçların) kıymetini bilen kaç kişi var acaba ? Eklenti 258054 Eklenti 258055 |
Gelmeden önce çektiğim resimler
4 Eklenti(ler)
|
550
Ağacın alt bölümü bir gözü kör olmuş ve gene de gülmeye çalışan yılan başı. |
1 Eklenti(ler)
Urla-Zeytinalanı, zeytin ağacı - 1
|
1 Eklenti(ler)
Urla-Zeytinalanı, zeytin ağacı - 2
|
1 Eklenti(ler)
Urla-Zeytinalanı, zeytin ağacı - 3
Dalı kesilmiş, üzüldüm ama görüntü gene muhteşem. |
1 Eklenti(ler)
Bu nasıl oluşmuş ? Ben anlayamadım.
Eklenti 258081 |
Merhaba Nuri Mürvet,mrduran, aygün, OSMAN45, fatma sunay,mandalinacı,agozce.
Neyi ve nasılı doğrusu hiç kimse anlıyamıyor. Öyle oluveriyor. Bu resimlerin hepside çok güzel. |
Sn. agozce,
İnanılmaz ve çok güzel yakalamışsınız. |
1 Eklenti(ler)
Kasım 2011 Urla
|
Sayın agozce çok güzel ve düşündürücü bir resim elinize sağlık.
|
Sevgili mandalinci kesik dal ağaca bir dekor vermiş.
|
Merhaba Sayın Nuri Murvet ve kıymetli dostları;
Sayın Fatma Sunay, Mandalinci ve Agozce, hoş geldiniz efendim. Ben de hoş geldim, teşekkürler. 553- 1 Ormanda yalak, üstelik su borusu bilem var. 554-2 Ters çalışan kıyma makinesi, oksijen alıp, ağaç üretiyor. 3 Kertenkele, iki ana dalı olan ağaca çıkarken, kafasını sağa çevirmiş, dilini uzatmakta. 557-1 Bereket tanrıçası tedbil-i kıyafette. 559 Diğer ağacı düşmesin diye tutan, yavrusu mu? Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Selamlar, sevgili dostlar. Ağaçların bazılarına göz gezdirebildim, hepsi de birbirinden gösterişliler. Ben de yüklemeye çalıştım ama başarılı olamadım telefondan. Elimde bağıran bir ağaç resmi vardı.. Çok sıkılıyorum siteye her an giremediğim için. Meraklanıyorum acaba neler oluyor diye.
|
Merhaba sayın Ayşe Yıldız
Uzunca bir zamandan beri, forumdan uzaktınız..... Özlemişiz merhabanızı, hoş geldiniz... |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Nuri Mürvet,Ayşe Yıldız, mrduran,fatma sunay, mandalinacı, OSMAN 45, aygün Öğretmenim.
Mesaj 568. Komşunun yaramaz köpeği her gittiğimde aynı böyle hayretle bana bakar. |
Merhaba sayın Tura
Sizin yorumunuzdan sonra... Aaa... başını yana yatırıp bakan köpeğe benziyor gerçekten, diyebiliyorum. Bakış açısı harika, paylaşım için teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025