![]() |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Tura, Hozat, mrduran, ayazkentli, Eser ilhan, fatma sunay, Ayşe Yıldız, aygün, zenfree ve tüm dostlar...
Ağaç gövde ve kökleri'ni takip eden ve paylaşımda bulunan dostlarımın katkıları ile bu sıra dışı, ilginç, inanılmaz güzel görüntülerin, bakış açısı zenginliğini ve farklı açılardan bakılmasının güzelliklerini ortaya çıkardığına inanarak devam etmek istiyorum... Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 266845 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Ben demiri böylede kavalarım dercesine gösteri yapıyor.
|
Merhaba Nuri Mürvet, fatma sunay, Eser İlhan, aygün, mrduran, ayazkentli, hozat ve Ayşe Yıldız.
Ağaç esareti kabul etmiyor. Parmaklıları O hapsetmiş. Ve sonunda da zafer işaretini yapmış. |
Afrodisias
2 Eklenti(ler)
Tarihi (belkide bir köşkün duvar parçası)bir taşın üzerine yaşlı yorgunluğu ile yaslanmış bir ağaç. Ben de muhteşem AFRODİSİAS turu esnasında yorularak ve ondan güç almak istercesine ulu ağaca yaslanmıştım. Üç yorgun ve yaşlı ama hala çok şükür sağlam:) (Soldan sağa yaş sırasını görebilirsiniz.)
|
Merhaba Nuri Mürvet, OSMAN 45
Üç dinç, olğun ve sağlam. |
Çok güzel bir konu ve özellikle bazı fotoğraflar harika çekilmiş. Düşünce ve uygulama için tebrik ederim.
|
Merhaba sayın Tura, Hozat, mrduran, ayazkentli, Eser ilhan, fatma sunay, Ayşe Yıldız, aygün, zenfree, OSMAN45, xenkebikec ve tüm dostlar...
Sayın OSMAN45 Paylaşım harika, sıralama bence şöyle olmalı, dinç ve sağlam, taş gibi, yorgun ve yaşlı.... Sayın xenkebikec hoş geldiniz. Sizlerdende bakış açısı zenginliğimizi arttırmak için paylaşımlar beklemekteyiz. |
Bundan sonra daha dikkatli olacağım gezilerde, insan bazen görüyor ama algılayamıyor. İnşallah karşımıza böyle güzellikler çıkar.
|
1 Eklenti(ler)
Çeşme-Reisdere, ardıç ağacı
|
Alıntı:
Paylaştığınız fotoğraf harika... Ardıç ağaçlarının karakteristik gövde yapısı bu şekilde oluyor, bonsai örneği gibi yakın çekim, birde ayrıntılarda gezinti olsaymış bakmaya doyamazdık, gören gözlerinize ellerinize sağlık... |
Alıntı:
Hayret ağaç adeta yerde sürünmüş, beli eğilmiş, eli kolu bükülmüş. Güzel fotoğraf. |
Sayın Osman45
Üç silahşör misali.. Sevgili mandalinci ağaç yerde sürünüyor da acaba biri gelir beni kaldırırmı diye tedirgin. |
2 Eklenti(ler)
|
Merhaba sayın Tura, fatma sunay
Ağaç gövdesinde yaşam bitmiş veya bitmek üzere fakat hemen yeni bir yaşam vücut bulmuş ne kadar güzel fotoğraflar elinize, gören gözlerinize sağlık.... |
Alıntı:
|
Merhaba Nuri Mürvet, manadalinci, fatma sunay Eser İlhan
Jean D'arc pelerine iyice sarılmış. Nasıl farkettiniz öyle. Kalkanlı kadın bir kaideye mi oturtulmuş öyle. Ve fatma sunay'ın mantarları; İspanyol kadın dansçılar. AKM de sahne almışlar. |
1 Eklenti(ler)
|
İnanın, ağaç devrilmesin diye taşları koyan ben değilim.
Selam ve saygı olsun, Nuri Mürvet ve sayın misafirlerine. |
Alıntı:
Ağaç dağa selam verir gibi...dağa saygıyla. |
Alıntı:
Ben gibi bir acemiyi çok motive ettiniz, uyarılarınızı bir sonraki resimlerde uygulayacağım. Ya da aynı yere 2. gidişte aynı ağaç üzerinde çalışabilirim. Teşekkür ederim. |
S. fatma sunay, sn, Tura, Sn. Eser İlhan,
Sizlerin yorumlarını okudukça ben de farklı bakmaya başladım resimlere. Olay bakmak ve görmek meselesi değil mi? Saygılarımla. |
Merhaba sevgili dostlar.
Gerçekten de inanılmaz fotoğraflar. Özellikle 634-639-643 ve 647 no.lu fotoğraflar ile Doğa'nın en iyi ressam ve en iyi heykeltraş olduğunu, bir kez daha tanık olduk. Yapmaya kalksak, böyle yapamayız. Yapsak bile "YAPAY" oluyor. |
4 Eklenti(ler)
Zeytin ağaçlarında görebildiğim değişik oluşumlar.
Eklenti 269327 Eklenti 269328 Eklenti 269329 Eklenti 269330 |
Merhaba sayın Nuri Mürvet ve değerli katılımcıları;
653-1 ; Apaçık yorumsuz, lâkin niyeti iyi değil gibi. 653-2; Dışarıyı anteni ile yoklayıp çıkma aşamasındaki tek gözü görülen karınca. 653-3 ; Oyuğun üst 1 cm aşağısında solda, örtüsünü ensesine salmış genç kız ve sağ yukarıda taş üstündeki delikanlıya serenat yapıyor(Hayâl dünyasında bu da olabilir diyelim veya Köroğlu mu acaba?). 653-4 ; Ayasofyadan örnek almaya kalkmış beceriksiz ya da işin cılkını çıkarmış bir ağaç(Bize çekmiş demekki) Hoş geldiniz sayın Ayazkentli. Sağlıcakla kalın cümleten inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Merhaba Nuri Mürvet, ayazkentli, mrduran, fatma sunay. mandalinci.
Sayın ayazkenti az gelip pir geliyorsunuz. Güzel resimler. 1 resim bir köpek başı. 2 nolu resim yorum yok. 3 nolu resimde genç kız başını gördüm. Sayın mrduran'a katılacağım. Bura da muhalafetlik yok efendim. 4 nolu resim 3 köşe teşkili Saygılar. |
Merhaba sevgili dostlar.
1. resim başı büyük kuyruğu küçük balık gibi 2.Yuvasından dışarı fırlamış tek göz 3.bunun için sizin yorumlarınıza katılıyorum 4. lapraskopi ameliyatıyla safra kesesi alınıyor. Saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Tutmayın atlayacağım.
Bolu - Sünnet Gölü |
Aman aman efendim. Az sola atlayın, kilonuzu bilmiyorum, tehlikeli olabilir üstüme düşerseniz:))).
Başta Nuri Mürvet hocam tüm ziyaretçilere saygılarımla lütfen. |
Merhaba sayın Eser İlhan, Tura,
Sayın fatma sunay Rüzgarın hakim kuvvetine boyun eğmiş bir ardıç ağacı, paylaşım harika ellerinize sağlık... Merhaba sayın mrduran, mandalinci, Sayın ayazkentli Zeytin ağacı gövdelerindeki oluşumlar derya gibi... Güzel ayrıntılar, dostlarımız yorumlarını yapmışlar eksik kalmamış, gören gözlerine, ellerine sağlık... Sayın sakagun Sağ taraf müsait galiba, kendimi tutamayıp bende atlıyorum... Harika bir paylaşım ellerinize sağlık... |
Merhabalar! ( çok şey kaçırıyorum doğrusu ) Çok ta güzel resimler görüyorum. Demir parmaklıkları sakız edasıyla çiğneyen ağaç, dik durmaktan yorulmuş şööyle bir uzanmış ardıç, saçlarını rüzgarla dans ettiren ağaç, daha neler neler.... :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025