![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: E(e)kmediğimiz tarlalarımızı ağaçlandırma konusunda ne düşünüyorsunuz? | |||
Boş ver uğraşma. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Bana faydası olacaksa uğraşırım, yoksa değmez. |
0 | 0% |
Tek başına olmaz. Birileri yardım ederse yapmak lazım. |
7 | 10.45% |
Kıyamet koparken bile fidan dikmek gerekiyorsa, mutlaka ağaçlandırmaya gayret etmeliyiz. |
62 | 92.54% |
Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 67. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bir dostumuzun güzel bir uygulaması var, yeter ki toprak olsun. Bir arsaya (arsa da kendine ait değil), oğlunun her doğum gününde, yaşı kadar ağaç dikiyor. Oğlu şimdi 12 yaşında ve ufak bir korusu var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-06-2007
|
çok iyi bir uygulama, çok da güzel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Turhanhoca kolay gelsin. Siz niyetinizi belirttiniz. Biz de kolaylıklar diledik. Buından sonra siz, köyünüzü, tarlalarınızı bize iyice tanıtmalısınız. Kayseri Akkışla'yı birçoğumuz duymamıştır. Hele Girinicik'i hiç sanmıyorum. Tarlalarınızı da bilmediğimiz kesin. Bize ne kadar çok bilgi aktarabilirseniz, size o kadar çok yardım edebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-07-2008
|
Girinci Köyü'nün rakımı 1350 yaylalarının 1500 m civarında. İklimi karasal. Karlar eridikten sonra Ekim'e kadar hemen hemen hiç yağış olmaz. Tarlalarda genelde buğday ve arpa ekilir. Bizim tarlalarda 3-4 yıl birşey ekilmez. Köylülerden bu tarla iyi dinlendi, bu yıl ekeyim diyen olursa eker, biçer, yer. Bizden kimse köyde durmadığından ilgilenemeyiz. En az ilgi ve bakım ile olacak ağaçları aradığım için bu forumdayım. Yardım edenlere teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|