![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: E(e)kmediğimiz tarlalarımızı ağaçlandırma konusunda ne düşünüyorsunuz? | |||
Boş ver uğraşma. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Bana faydası olacaksa uğraşırım, yoksa değmez. |
0 | 0% |
Tek başına olmaz. Birileri yardım ederse yapmak lazım. |
7 | 10.45% |
Kıyamet koparken bile fidan dikmek gerekiyorsa, mutlaka ağaçlandırmaya gayret etmeliyiz. |
62 | 92.54% |
Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 67. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Çilek_2, Bildiğim kadarı ile fıstık çamı bir akdeniz bitkisidir. Pinus pinea (Fıstık Çamı) Başlığında bu konuda bilgiler olacak. Yine bildiğim kadarı ile şiddetli donlara dayanmaz. Bu bilgilerim çerçevesinde Kütahya'da yetişmesi zor gibi geliyor. Eğer benim bilgilerim doğru ise, TEMA yetkilisi bir yede yanlış yapıyor gibime geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-07-2008
|
İlgilenenlere teşekkürler
Alıntı:
Kayseri Çevre Orman Müdürlüğünden Sami Bey telefonla aradı. Zor bir işe kalkıştığımı ma başarmam için destek olmak istediklerini söyledi. Kayseri'de ikamet ediyor olsam işin çok daha kolay olacağını belirtti. Kendisine ve diğer ilgililere buradan ayrıca teşekkür ediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Kapari hayvanların pek itibar ettiği bir bitki değildir. Çocukluğumdan bu yana, aklımda öyle kalmış. ![]() Geçen yıl bu keçi sürüsünün, aşağıdaki yemyeşil kapariden tek yaprak koparmadan anızda otladığına da şahit oldum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Uzun bir aradan sonra internet kullanmaya başladım Tatilde köyüme gittim (çit-tel örgü vb) masraf yapmadan dikeceğim her şeyin hayvanlar tarafından yeneceğini söylediler. Ama yılmadım, arayışlarım devam ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
temas ve izlenimlerim
köyümüze yakın olan sarıoğlan ve akkışla ilçelerinin hükümet konaklarına uğradım. gönüllülük ve fedakarlık esaslarına dayalı bu konuda yardımcı olabilecek birini bulmak bir yana biz burada vatandaşa hizmet için varız yabancı biri gelmiş bir hoş geldin diyelim diyen biri bile yoktu. hatta selamımı yarım ağızla alıp belki bir şey ister diye kaçıyorlardı. (iş güç **** bekleyen vatandaş falan yok iken) gerçi ağustos ayında gittiğim için duyarlı bazı amir ve memurlar orada yoktur izindedir diye düşündüm. devamı ve güzel haberler bir dahaki sefere çıkmam lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
güzel haberler
köyü gezerken dağlarda karamık adlı bir çalı gördüm çok güzel meyvesi vardı ondan faydalanabileceğimi gördüm. ve faydalanacağım bir de bazı köylülerin tuttuğu kadar diye sağa sola armut diktiğini gördüm çok sevindim paylaşmak istedim devamı gelecek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|