![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Bu da başka bir yerden, ağacın kıvrımları gözüme ilişince ne kadar da yüce bir gövdesi var dedirtmişti. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Seri bir şekilde önünden geçerken bana Sayın Mürvet' i hatırlatan ağaç. Neden mi? Hani bir ağaç paylaşmıştı, başka bir ağacın gövdesine tutunmuş bir tohumun serüvenlerini anlatan bir ağaçtı bu. Aynısını görünce aklıma geldi işte. Selvi ağacına tutunmuş çınar dalı. Koyun koyuna ne kadar geçer bu ömür değil mi?![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Etraftaki ağaç dallarının çıkardığı hışırtıyı ve dibinden hoyratça akan suyun sesini delercesine haykırıyordu bu kendini bilmez ayı. Sesini duyan da pek yoktu üstelik. Kime ve ne nedenle bu kadar coşkuluydu bu sessiz haykırışı... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, mrduran, Ayşe Yıldız. Mesaj 731 Dilini eşek arısı sokmasın emi... Ayşe Yıldız, İstanbul gezisi oldukça verimli geçmiş. Güzel şeyler yakalamışsın. Hepsi de Hasrettin Hocalık. Düzenleyen Tura : 19-06-2012 saat 08:20 |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
İlgili mesaj için çok geç kalınmış bir uyarı... Bu eşek arısının saldırısına uğramış hali efendim )).Sayın Nuri Murvet hocamız ve Sayın Tura' nın karşısında boynumuz kıldan ince.. Sayın Ayşe Hanım öyle güzel kareler yakalamış ki, dil sürçmelerine neden oldular... hepimiz tarafından, en azından ben ve ..... )).Teşekkürler kendilerine efendim. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
![]() |
|
|