![]() |
|
![]() |
#722 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Merhabalar Sayın Nuri Murvet ve kıymetli ziyaretçileri; Efendim, arapça veya remiz bilenler kaçıncı orta' dan olduğunu bile söyleyebilirler, o kadar net yani. Ya şehittir ya da gazi, bu nedenle gülmek haddimiz değil ![]() Sağlık dileklerimle cümleten. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Ayşe Yıldız hoş geldiniz. Uzun bir süre uzaktınız.... Dönüşünüz muhteşem olmuş, ellerine sağlık... Merhaba sayın Tura Sizin yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Merhaba sayın mrduran Sizin yorumlarınızıda dikkatle takip ediyorum.... Öğrenecek çok şey var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Ağaç Dostu
|
Mayıs ayında Istanbulda idim. Gez gez iki günlük şehir değil Istanbul ama olsun iki gün de olsa görmüş oldum. Belki bir çoğunuzun da gördüğü ve benim de gözüme ilişenleri paylaşmak istiyorum. Yüksek müsadenizle efendim ![]() ![]() Yuşa A.S.' ın türbesine gittik görüntü net olmasa da bu ağaç çok hoşuma gitti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Ağaç Dostu
|
Bu da başka bir yerden, ağacın kıvrımları gözüme ilişince ne kadar da yüce bir gövdesi var dedirtmişti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Ağaç Dostu
|
Seri bir şekilde önünden geçerken bana Sayın Mürvet' i hatırlatan ağaç. Neden mi? Hani bir ağaç paylaşmıştı, başka bir ağacın gövdesine tutunmuş bir tohumun serüvenlerini anlatan bir ağaçtı bu. Aynısını görünce aklıma geldi işte. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Ağaç Dostu
|
Etraftaki ağaç dallarının çıkardığı hışırtıyı ve dibinden hoyratça akan suyun sesini delercesine haykırıyordu bu kendini bilmez ayı. Sesini duyan da pek yoktu üstelik. Kime ve ne nedenle bu kadar coşkuluydu bu sessiz haykırışı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, mrduran, Ayşe Yıldız. Mesaj 731 Dilini eşek arısı sokmasın emi... Ayşe Yıldız, İstanbul gezisi oldukça verimli geçmiş. Güzel şeyler yakalamışsın. Hepsi de Hasrettin Hocalık. Düzenleyen Tura : 19-06-2012 saat 07:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlgili mesaj için çok geç kalınmış bir uyarı... Bu eşek arısının saldırısına uğramış hali efendim ![]() Sayın Nuri Murvet hocamız ve Sayın Tura' nın karşısında boynumuz kıldan ince.. Sayın Ayşe Hanım öyle güzel kareler yakalamış ki, dil sürçmelerine neden oldular... hepimiz tarafından, en azından ben ve ..... ![]() Teşekkürler kendilerine efendim. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar efendim, Yunus başı, timsah gözü, yeşilbaş ördek gagası. Ama Pablo amca' nın tuvâlinde. Uçmamış, soyut takılmamış bu sefer, doğru bir çiziktirme ve boyama ile... Sayın; Nuri Murvet Hocam, Tura, Kelebek Çalısı ve diğer dostlara sağlık dileklerimle inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, mrduran, kelebek çalısı Kışın yolun kenarında donmak üzereyken denk gelmiştim. Onu, oradan sıcak kaloriferin yanına taşımıştık Orada 2 gün yatmıştı . Şu bizim camgöz tekirden bahsediyorum. Aynı bunun gibi bu ağaç. Gözümü az kısıp bakınca aynene camgöz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhabalar Sayın Nuri Murvet ve değerli dostları, Haklısınız efendim, tekir bu. Ama yolu Siyam' dan geçmiş sanki. Çok çok minik bir şerh idi, özürler ![]() Sağlık dileklerim hepinize olsun inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, mrduran Ağaç gövde ve kökleri Bu fotoğraftaki benzer oluşumu daha evvel sizlerle paylaşmıştım... Farklı ağaçlar, fakat bu oluşum biraz daha büyük ... ![]() Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet Sayın Tura, haklısınız, tam bir hamut. Ve gerçekten de çok büyük. O kadar ki, içine yapılan Metro tunelinin diğer ucundaki ışığını Demirel bile göremiyor, değil biz.))). Bir de...'' hiç aklımdan çıkmıyor ki''.... Sağlıkla kalın inşallah cümleten. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, mrduran hoşgeldiniz. Ağaç gövde ve kökleri Paylaştığım bu fotoğraf Kırklareli- Demirköy'de bir dostumun arazisinde, gezi esnasında çok ilgimi çektiği için fotoğrafladım ve sizinle paylaşmak istiyorum... ![]() Ağaçların, gövde ve kök yapılarındaki ayrıntılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sayın Hocam ve değerli dostları, Gerçekten ilginç bir oluşum. Sanki belgesellerde gördüğümüz karınca veya samur yuvalarının içinden fışkırmış gibi... Kök mü, yoksa oraya taşınmış yuva malzemeleri mi..? Beğendiği bir antik yükseltiyi mi yakalamış...? Ölüsünün üstünde yeniden doğan bir hayat mı...? Sağlıkla kalın cümleten, bizlere bu güzellikleri göstermek üzere inşallah. Bencillik işte hocam... ![]() Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ağaçlar erozyona karşı nasıl da direnerek ayakta kalmaya çabalıyor, bunun güzel bir örneğini resmeden bu fotoğraf karşısında içim cız etti aslında. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|