![]() |
|
![]() |
#691 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın OSMAN45 hoşgeldiniz. Ağaç gövde ve kökleri ![]() Paylaştığım bu fotoğrafın aynı açıdan biraz daha yakın çekimini paylaşmıştım, arşivimde gezinirken beni yeniden etkiledi biraz daha uzaktan çekimi yapılmış olarak tekrardan paylaşıyorum... Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Ah! birde protezlerini bulabilse... daha da etkileyici olacaktı ![]() Cümleten sağlık dileklerim ve saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
|
Sfenks yana dönmüş. Çenesinin altına doğru inen uzun borumsu şeyi farketmişsiniz'dir. Diğer fotoğrafına da baktım (Tura'nın buzağı benzetmesi yerinde olmuş) ama bu uzak çekim, daha çok Aslana benziyor. Sn. mrduran protez konusunda haklısınız. Biraz yaşlı bir aslan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Çok haklısın Ayşeciğim ![]() Yeniden merhaba dostlar. Selam ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın OSMAN45 Ne kadar güzel bir gözlem, dikkatinizden ayrıntılar kaçmamış harika ... Merhaba sayın kelebek çalısı Ne kadar güzel dile getirmişsiniz... Millet olarak genetik herhalde, heyecanla, merakla, bir şeyler yapma gayretini gösteriyoruz, daha sonradan aman boşver deyip oluruna bırakıyoruz... Güzel bir örnek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba Sn. Nuri Murvet, fotoğraftaki ağacın sanki elleri varmış ve ağzının iki yanına koyduğu elleri ile avazı çıktığınca uzaklara doğru sesleniyor, 'sesimi duyan var mı? '. Esen kalınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2010
|
Büyükada gezimizde Aya Yorgi kilisesinin biraz önünde bu ağaç dikkatimizi çekti. Belki ada da çok fazla at gördüğümüzden olsa gerek şaha kalkmış bir ata benzettik. Daha önce verilmişse kusura bakmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu resme bakınca... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoş geldiniz xenkebikec. Bu resmi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yorumunuza katılıyorum... aynen şaha kalkmış ( Biraz atı süslüyelim )yağız bir Doru At. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne kadar güzel bir bakış açısı ve yorum... Sağlık ve afiyetle kalınız.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura Selam ve saygılarımı gönderiyorum... Merhaba sayın xenkebikec hoşgeldiniz. Şaha kalkmış ,yağız bir Doru At. Ne kadar güzel yakalamışsınız, paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu, merhabadan sonra paylaşımlarınızın devamını bekleriz. Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk kez bir ağacın güldüğünü görüyorum. Bu ağaç da manidar bir tebessüm var. Şöyle kendisini geriye doğru atmış kahkahaya hazırlanıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2010
|
Hoşbulduk, beğenileriniz için memnun oldum. Ağaçlarda çok fazla ayrıntı ve farklı görünümler mevcut. Sadece biraz daha özel bakmak gerekiyor. En sevdiğim konulardan biri ilgiyle takip ediyorum. Başlık ve katkılar için ben teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura Merhaba sayın Ayşe Yıldız Ben çizgi filim karekteri Temel Reis'e benzetmiştim... Merhaba sayın ayazkentli Farklı bir bakış acısı... Merhaba sayın xenkebikec Ağaç gövde ve kökleri ![]() Ağaç, gövdesinde yaşam.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Hayvan' a benzetildiği yorumlara katılıyorum. Sayın Tura da elbet daha ilerisini gördü ki... Efendim, o üzerinde uyuyan armadillo, poposunu bir kaldırsa, bırakın tebessümü, taa! döşünden gelen kahkahasını bile duyacağım o ağacın. Öylesine bir hazırlanmış ki ağaç...heves ile hemde. Amma velâkin uykusu da çok mu ağırdır nedir altında kaldığı.... Sağlık içinde kalın inşallah. Cümleten saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, ağaç dostları... Kızımla önünden her geçtiğimizde güldüğümüz ağacı göstermek istiyorum size. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç tane daha paylaşayım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |