![]() |
Menekşem
2 Eklenti(ler)
Menekşem senınle konuşmaya geldim biliyorsun seninle beraberliğimiz çok eski senle evde her zaman beraberiz güzelliğin moral veriyor
Bahçeye çıkmak istemiyorum resim de koymak istemiyorum Şimdi moda sebze yetiştirmek çiçek değil Menekşem sen bir tanesin |
1 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
1 Eklenti(ler)
Güzellik seviyorum sizlerinde görmesini istiyorum ne resimler koyuyorlar üyelerin bahçelerine bir müddet gelmek istemiyorum
|
2 Eklenti(ler)
Herkese merhaba bende menekşe hastasıyım hasta diyorum hastalık haline geldi çünki.22 saksı menekşem oldu hepsini yapraktan ürettim sizlerle de paylaşmak istedim.euro florada cocopeat toprağına benzer bir toprak buldum fiyatı da uygundu hepsini o toprağa diktim inanılmaz sevdiler coştular resmen..Suyu alttan akıtmayacak kadar azar azar veryorum.
Sizlerle paylaşmak istedim Sevgilerimle, |
1 Eklenti(ler)
Tebrikler yalnız bize oturacak yer kalmamış kolay gelsin iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda benim sürekli açan menekşelerim ağustos sıcağında bile çiçekliydiler
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda minik picasolarım ama bende picaso menekşe yok ve menekşelerimden hangisi picaso halla bulamadım
|
2 Eklenti(ler)
bunlarda yeni minak menekşe yavrularım
|
4 Eklenti(ler)
Menekşelerimin rsimlerini sizlerle daha evvel paylaşmıştım.Gelişimleri son hız devam ediyor
Ancak hiçbirinde henüz çiçek yok benimkilere de gübre mi fazla geldi acaba? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ayrı kök
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrı ancak diğerler bir saksılarda 5/6 kök var yavrularla birlikte.Okadar ne saksım ne de yerim var dağıtmam lazım biraz sanırım:( Yorumunuz için çok teşekkürler:) |
Alıntı:
|
Hepsini ayırmaya kalksam 60/70 saksı olur:((((
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Menekşelerim hepside pencere önü istiyor .Güneş görmezse çiçek açması gecikiyor .Bide alttan eski yapraklardan budama yapılabilir bu yöntemle menekşe gençleşecektir .
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Fotoğrafları düz çektiğim halde yamuk yüklendi düzeltmeyi de bulamadım:(
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Pencere önlerinde en güzel süs :p menekşe aşkdır ;)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda benim pembe güzellerim:)
Eklenti 630319 Eklenti 630320 Eklenti 630321 Eklenti 630322 Eklenti 630323 |
Oooo hepsinin maşallahı var, ben bu sene pek ilgilenemedim o yüzden şu an çok az çiçekleri var ama hem onları ele alacağım hem de yeni güzellerden edineceğim.
|
Maaşallah hepsi çok güzeler üçüncü resimdekinin rengine bayıldım yaprakları da değişik sanırım ,,çok güzel:)
|
Alıntı:
|
Sevgili Yasminmeriç o menekşelerim normal saksılarda dikili o delikli olan dış saksı onları uzun zaman önce pazardan almıştım:)
|
Alıntı:
Tam fotoğraf koyarmısın rica etsem tam aradığım saksı delikli beyzz çok hoş görünüyor |
5 Eklenti(ler)
Menekşelerimden günceller.:)
Eklenti 630728 Eklenti 630729 Eklenti 630730 Eklenti 630731 Eklenti 630732 |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025