![]() |
1 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Merhaba arkadaslar bana yardim edin lutfen. Meneksemin gobek kismi boyle bir tuhaf oldu. Miteden subheleniyorum okudugum kadariyla . Siz ne dersiniz ola bilirmi acabahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1d00b17bd2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2f1dceb9c0.jpg
Отправлено с моего SM-J320H через Tapatalk |
Merhabalar. Sormak istediğim bir şey var. Katmerli cinsten menekşe istiyorum ama daha önce hiç satan bir yer görmedim. Elinde mevcut olanlar nereden satın aldılar **** aramızda satanlar var mıdır? Teşekkürler.
|
Sayın Ulduz
Soğuk bir ortamda kaldığını tahmin ediyorum Hastalanan bir menekşeyi kurtarmak biraz zor fakat toprağını kabartıp daha sıçak bır yere alıp 20-25 arası ve suyunu kısın toprak kuruyunca su verin kolay gelsin |
Sayın Samet 123
Bu aylarda menekşe almak tehlikeli zaten pek satışı yok mayıs aylarında pıyasaya çıkar ve her yerde bulunur bütün bahçe marketlerde Ağaç aş ait bulunur
|
Alıntı:
Отправлено с моего SM-J320H через Tapatalk |
1 Eklenti(ler)
,,,,,
|
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Menekşem'de böyle bir kese oluştu tohum mu acaba :confused:
|
1 Eklenti(ler)
son afrikalı transferimiz alışma evresinde henüz..
|
Merhabalar. Afrika menekşesi tohumu istiyorum. Türkiye' de satışını yapan bir yer var ya da üyemiz var mı? Yurtdışı sitelerine pek güvenemedim doğrusu. Teşekkürler.
|
Alıntı:
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Hasta olanları malesef çöpe atmak zorunda kalıyorum kalanlar da başka hastalığa yakalanıyorlar:( |
2 Eklenti(ler)
Sağlıklı olan menekşelerimde sararmaya başladı çok üzülüyorum:((
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da benim Afrika asıllı menekşelerim. Adana'da büyümüşler ama :)
|
Menekselerimden 2 tanesinin alt yaprakları bu şekilde oluyor onları nasıl kurtarabilirim yeni çiçek dalları çıkıyor alttan böyle olan dalları kırdım ama yeni yapraklardada oluyor ne yapmalıyım çok üzülüyorum :(
http://i.hizliresim.com/dPG5LV.jpg |
1 Eklenti(ler)
Toprağı fazla ıslak ,o şekilde olan bütün yaprakları atın uzun müddet su vermeyin toprak kuru hale gelsin
|
Alıntı:
|
Hayır bitki hastayken değiştirmeyin düzelsin ondan sonra
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Menekşelerim pencere önlerinin en güzel süsleri bence :p
|
1 Eklenti(ler)
Bu sayfayı canlı tutmak istiyorum .eskiden öyleydı
Sayın Sardunya menekşeleriniz süper Benim kavanoz bahçemden |
4 yıllık menekşem saksıda çoğalıp gürleşmişti çiçekleri vardı ama son bir aydır yapraklar yumuşadı ve söndü elimi bile degdirsem kopuyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
|
1 Eklenti(ler)
sadece tek sefer yağmurun altında kaldı diye bu kadar zarar görmen gerekirmiydi :(
üst yapraklar gitti ben de alttaki göreceli sağlam kalmış yapraklar için budama yaptım.ancak onlarda da gidişat pek iyi değil.Bundan sonra düzelirmi... Eklenti 647548 |
Menekşe bir daha düzelmez yenisini almak için en bol ve ucuz zamanı
Marketlerde 5 lira benim tavsiyem |
Alıntı:
|
benim menekşemde bir sorun var hiç çiçek açmıyor çay kullanıyorum saksısı büyük galiba
|
menekşem hiç çiçek açmıyor üzülüyorum çay kullanıyorum ama açmıyor
|
1 Eklenti(ler)
bunlarda benim menekşelerim
haşladığımız yumurtanın suyunu biriktirip azar azar tüm çiçeklerime döküyorum. şimdiye kadar çok mutlu mesutlar;) Daha net ve yakından fotoğraf yüklemek istedim ama 2,5 mb olduğu için yükleyemedim |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025