![]() |
Alıntı:
Ben bu siteden perlit,vermikülit ve hydroton almıştım.Burada Koçtaş ve Tekzen dahil çiçekçilerde bulamamıştım. |
Amaç dekoratifte olması gerekmekte. Doğalbahçenin, bauhaus ve zengardende yok. ikeada bulduğum raflar var. Araştırma için link vererek yardım ederseniz sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Alıntılar
2 Eklenti(ler)
İnternetten resimler
|
2 Eklenti(ler)
İnşallah emekli olursam bunun gibi alacağım.(Hobi Sera Green House)
|
Yukarda bana cevap yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sanırım bundan sonra malzeme sıkıntım olmaz. Ayrıca yukarıdaki son üç dört adet fotografı ekleyen arkadaşlarada teşekkür ederim çok güzeller.
|
1 Eklenti(ler)
Net te bulduğum bir güzellik...
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Arzu o güzelliklerin çoğundan artık bizlerde de var.O resimdeki Fozen inTime Katmer'de de , bende de var , biraz bizden güzellikler ekleyelim :)
|
5 Eklenti(ler)
örneğin ,
Cute Aza Bug’ Funny Bunny Painted Touch |
5 Eklenti(ler)
menekşecibaba dan resimler :)
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Özlem hanım,
sizden değerli görüşlerinizi almak isterim. Geçen hafta menekşelerim ve hoyalarım için saksılardan numune aldırdım ve yapılan analiz doğrultusunda calsium takviye yapmam önerildi. Hoyalar için bunu uygulayacağım, menekşelrimede uygulayabilirmiyim acaba? Menekşelerde tecrübem yok çünki... Birkaç tanede resim eklemek içimden geçti çiçekli olan Menekşelerim... |
5 Eklenti(ler)
Resimlerin devamı...
|
3 Eklenti(ler)
Çok hoşuma giden bir Menekşe türü daha;) Çiçekleri küçük olmasına rağmen genel görüntüsü ve yapraklarındaki zarafet büyüleyici...
|
Menekşelerim.
5 Eklenti(ler)
Bunlarda benden.
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Biraz Standart tür... |
5 Eklenti(ler)
Biraz daha..
|
5 Eklenti(ler)
Birazcık daha:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu kadar standart yeter ;)
|
5 Eklenti(ler)
Bari biraz da minyatür ekleyeyim:)
|
5 Eklenti(ler)
Biraz daha:)
|
5 Eklenti(ler)
Birazcık daha:)
|
Hani fly? profilden olsun belli değil özelliği!! Öyle belleğe girdi ki hemen tanıdım.
|
5 Eklenti(ler)
Umarım sıkılmamışsınızdır:) Bu kadar yeter.. Hepsini birden göstermeyeyim:)
|
1 Eklenti(ler)
İşte burada sevgili yeşillim:)) Blue Fly Tail'in profil resmi:)
|
Kutluyorum sevgili katmer, hepsi çok güzel ama :) alacalı türlere olan ilgim nedeniyle onlar ayrı bir güzel.
Bu fotoğraftaki pembe çiçekli de alacalı yapraklı ( pico) mı? |
Evet maki'cim alacalı yaprakları var.
|
Aman Yarabbi tek kelimeyle büyülendim muhtesemler
ben 6 saksiya nasil hizmet edip memnun edecegimi sasiriyorum siz nasil bukadar güzel bakiyorsunuz tebrikler. |
Sevgili zencefil cicegi, benimki işin koleksiyon boyutuna ulaştı. Çeşitli ülkelerden yeni türler getirtiyor ve onları üretip yetiştiriyorum. Sayı arttıkça bakımı da zorlaşıyor tabii:) Ama kısa bir süre önce internetten hayranlıkla takip ettiğim türlerin bende olduğunu bilmek bu zorluğu zevkli hale getiriyor;)
|
1 Eklenti(ler)
şimdi fly dan bende var gördükçe nasıl seviniyorum. Burada da belgelemem gerekmekte:)
|
Sevgili Yeşillim, benim de gözde türlerimden biri. Dilerim en kısa zamanda çiçeğini görürsünüz. Benim 2 Fly'ım çiçekli şu an:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025