![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2011
|
Yumurta suyu derken, kaynatmak için kullandığınız su değil mi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Saintpaulia
menekşe Havalar sıçak çiçek açması neredeyse durdu fakat fire vermiyorum suyuna çok dikkat ediyorum Elle kontrol edip yapraklarda yumuşama gördüğüm zaman su veriyorum Serada olanların toprakları daha nemli orkide sulanırken onlarda ister istemez sulanıyorlar teker teker su verme imkanı yok ançak hava fanları bu sıçaklarda devamlı çalışdığından o ıslaklık onları rahatsız etmiyor Sonbaharda bol çiçek bekliyoruz Düzenleyen ahmeter : 14-07-2012 saat 21:40 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşe Bu çiçek resimleri sene başında çekildi şimdi bunlarla gönül gezdiriyoruz fakat yosunda bayağı üretim yaptık eylül başında saksılara alaçağız Düzenleyen ahmeter : 14-07-2012 saat 21:50 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşe Yeşillim ayrılmıyor son bir resim koyuyorum iyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
[QUOTE=Cizmeli Kedi;998341]Yumurta suyu derken, kaynatmak için kullandığınız su değil mi?[/QUOTE Evet, yumurta kaynatılan su ile birkaç kez sulamıştım. Eskiden menekşe yetiştirenler besin almadıkları için olsa gerek hep kullandıklarını söyler. Ayrıca yumurta kabuklarını kurutup toprağa ufalarmış. Ben de aklıma estikçe eski teknikleri uyguluyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|