![]() |
|
![]() |
#10591 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/afrika-...a/15271-14.htm başlığında mücadele yönetemleri ile ilgili bilgi bulabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10593 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar nihayet resimleri yükleyebildim. Bunlar arkadaşımdan gelenler,Fotoğraflar için çok özür dilerim cep telefonuyla bu kadar oluyor, kendime yeni bir fotograf makinası almalıyım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl, iyi bakmışmıyım arkadaşım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10594 |
Ağaç Dostu
|
Bakalım bunları tanıyabilecekmisiniz Sevgili Menekşecibaba, yaklaşık 6 ay önce sizden gelen yapraklar; Lousina Lullyably (inşallah adını yanlış yazmamışımdır) ilk çiçeğimiz, beni çok mutlu etti, bu kadar büyük çiçek açacağını hiç tahmin etmiyordum ![]() ![]() eflatun göbeği beyaz ![]() Tekrardan teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10598 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Merhaba arkadaşlar marketten aldığım menekşeler ikinci defa çiçeklendiler ikiside aynı çiçeklerini çekmek için iki defa resim çekmek zorunda kaldım aynı kareye girmediği için böyle oldu ... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10599 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Jan minuet (yavru menekşem)
ilk yavrum çiçek açtı.İlk çiçeği 2 haftadır güzelliğini koruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10600 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-01-2012
|
Günden güne büyüyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10602 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Menekşe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10604 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Elinize sağlık Sevgili menekşegül, çok güzel olmuşlar. Son fotoğraftaki dondurma kabının yanında bulunan siyah saksıdaki ile çaprazında turuncu tabaktaki menekşe Natalya'dan gelmişti. Biri düz biri katmerli pembe açıyor, çiçekleri gayet büyük.(belki üzerinde yazılı değildir diye hatırlatayım istedim) İnşallah çiçeklerini de görürsünüz. Ayrıca rococonuz sürekli çiçek açarak size teşekkürlerini sunuyor... Özlemciğim özellikle picassolar muhteşem, güle güle büyüt tatlım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10606 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10607 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2012
|
Özlem Hanım picassolarınız çok güzel maşallah.. resimlere birde nazar boncuğu takın bence ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10608 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Evet canım, her gün suyunu kontrol ediyorum. Aynı büyüklükte bardağa tabanına toprak ekleyip aktarsam mı dedim. Ama bu ara havalar çok sıcak, yavru kendini toparlayamazsa diye dokunmayacağım. 1-2 ay böyle kalsın...(tabi ben kaşınmaz da aniden karar verip toprak değişimi yapmazsam) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10609 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2007
|
Uzun bir aradan sonra kızlarım ![]() Kimisi açmada zorlanıyor,kimisi 3 çiçek yapıyor,biri soluyor,diğeri açıyor ama sürekli çiçekli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10611 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-12-2010
|
Özlem Hanım menekşeleriniz muhteşem , özellikle çilli olan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10613 |
Ağaç Dostu
|
iris cream sanırım herkeste ayrı renk açıyor. çili menekşem rus güzellerden... Formunu en beğendiğim tür... Bakalım ilerleyen günlerde ne renklerle karşılaşacağız.. BU arada dikkat etmeniz gerek şeylerden birisi bu ara tam gün dönümü olduğu için cam kenarı ve cama çok yakın yerde içeri güneşin süzüldüğü yerdeki menekşelerinize dikkat etmeniz gerekli. Işık dik geldiğini için direk güneş yanığı oluşturuyor **** haşlıyor menekşeyi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10614 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2012
|
menekşe yetiştirmeye geçen sene başladım ve ilk kez bir menekşem çiçek açtı. çok mutluyum diğerleride tomurcuklanmış. çok üzülüyordum menekşelerim açmıyor diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10615 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2010
|
İşyerinde yetiştirdiğim menekşem sonunda açtı. Rengi harika., |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10616 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-01-2012
|
sevgili Maki ögrenmek istedigim bir şey var. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10617 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili asliayhan, En dış sıradaki yaprakların ömrü, yetiştirildiği ortama, yapılan bakıma ve özellikle türe göre farklılıklar gösterebiliyor. Menekşeleriniz en dış sıradaki yaprakları, canlılığını yitirmiyorsa yaşlandığından söz etmek doğru olmaz. Haklsınız hala genç diyebiliriz. Yaşlı yaprak , diriliğini kaybederek yaşlandığını belli eder zaten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10618 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Hayatımıza biraz güzellikler gelsin. Sırayla 1-Reining Beauty sport 2-Anzhela Devis 3-Beyaz İnci 4-Jan Minuet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10619 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
İlknur Hanim, Menekşeleriniz harika görünüyor. Özellikle 1. resim çok göz alıcı. Balikesir şartlarında zor olmuyor mu? Ben maalesef beceremedim, sıcaklarda hepsini öldürdüm. Ozel yaptınız bişey var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10620 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Çok teşekkür ederim size ve beğenen arkadaşlara. Evim şehir dışında, şehre göre biraz daha serin oluyor ve ısı yalıtımı var, şu anda şehirde hava sıcaklığı gündüz 38lere ulaşırken benim evim 26 dereceyi geçmedi, camlarım konfor cam ve güneş ışınları bitkiler cam önünde olsa dahi zarar vermiyor, bu yüzden şanslıyım. Başkaca diğer yetiştiricilerden farklı yaptığım bir şey yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|