![]() |
|
![]() |
#9841 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben bu siteden perlit,vermikülit ve hydroton almıştım.Burada Koçtaş ve Tekzen dahil çiçekçilerde bulamamıştım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9846 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2012
|
Yukarda bana cevap yazan arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sanırım bundan sonra malzeme sıkıntım olmaz. Ayrıca yukarıdaki son üç dört adet fotografı ekleyen arkadaşlarada teşekkür ederim çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9851 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Özlem hanım, sizden değerli görüşlerinizi almak isterim. Geçen hafta menekşelerim ve hoyalarım için saksılardan numune aldırdım ve yapılan analiz doğrultusunda calsium takviye yapmam önerildi. Hoyalar için bunu uygulayacağım, menekşelrimede uygulayabilirmiyim acaba? Menekşelerde tecrübem yok çünki... Birkaç tanede resim eklemek içimden geçti çiçekli olan Menekşelerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9852 |
Ağaç Dostu
|
Resimlerin devamı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9853 |
Ağaç Dostu
|
Çok hoşuma giden bir Menekşe türü daha ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9854 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Menekşelerim.
Bunlarda benden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9855 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() ![]() Biraz Standart tür... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9867 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Aman Yarabbi tek kelimeyle büyülendim muhtesemler ben 6 saksiya nasil hizmet edip memnun edecegimi sasiriyorum siz nasil bukadar güzel bakiyorsunuz tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9868 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili zencefil cicegi, benimki işin koleksiyon boyutuna ulaştı. Çeşitli ülkelerden yeni türler getirtiyor ve onları üretip yetiştiriyorum. Sayı arttıkça bakımı da zorlaşıyor tabii ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|