![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
sn fahriye lyon's pirate's treasure olabilirmi acaba. sn klubnika nın kataloğunda 26 numara. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
İlginize teşekkür ediyorum, 26 numarayı ben de çok beğeniyorum ama siparişlerim içerisinde yoktu.Halo's aglitter da değilmiş, o zaman kameliya. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili lale607, Öncelikle güzel günlerde büyütmenizi dilerim, hayırlı olsun ![]() Fotoğraflarda fitil kalınlığı fazla gibi duruyor, camın yaratabileceği mercek etkisiyle de yanılıyor olabilirim. En üstteki toprağa parmağınızla dokunduğunuzda ıslaklık hissediyorsanız, ya toprak içerisinde kalan fitli boyunu kısaltmanızı ya da daha ince bir fitile değiştirmenizi öneririm. Topraktaki aşırı nem, kök çürümesine neden olabilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
sevgili maki01 vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. fitilli sulamayı ilk defa deniyorum, doğrusu fitil kalınlığıyla ilgili bilgim yoktu. hemen şimdi gidip fitillerin kalınlığına ve toprağın nemine bakmalıyım. tekrar teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
/
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Klubnika, asıl ben teşekkür ediyorum bu güzellikleri bizimle paylaştığın için. Çok az katmer görünümü olduğuna göre %100 kameliya. Hediye olarak 3 numaranın yaprağını göndermiştiniz o da mavi olduğundan saksıya Kameliya yazacağım, artık emin oldum. Daha önce de birkaç kez bahsetmiştim senden gelen yapraklara öyle ilgi gösterdim ki çoğunluğu beni terketti.11 numara ve kameliya iyi durumda maşallah. Ayrıca 2 ve 3 numaralı menekşeler de küçücük yavru halinde, canlanır da çiçek açarlarsa sizlerle paylaşmak büyük mutluluk benim için... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2007
|
Katmercim seni kıskandık. Bizde çiçek açmaya karar verdik. ![]() İlk resim marching band, 2. shangai gülü. Son resim ise en çok sevdiklerimden; ness orange pekoe. Düzenleyen ilknur aşık : 12-06-2011 saat 23:31 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Önce Menekşecibaba, sonra Katmer şimdi de siz şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Henüz yapraktan fideye bile dönüşmeden çiçek açıyor. Hayret! Bizim kocaman menekşeler hiç kıskanmıyor nedense. Gerçekten tebrik ederim. dilerim büyüyüp bol çiçekler açsınlar. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() Gerçekten harika görünüyorlar İlknurcum. Sanırım bizim hibritlerin genlerinde var acelecilik ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Alıntı:
,Klubnika haksızmıyım açmak için biraz daha güçlenmiş olur![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Yorumlarınız için çok teşekkürler Sayın Yeşillim ve Klubnika. Klubnika makine kullanmıyorum telefonumla çekiyorum tüm resimleri.Nokia N8 telefonumun markası.12 mp kamerası ve bir o kadarda çekim yeteneği var. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sagol teşekkür ederim , sondan ikinci fotoğraftaki menekşe Aly's Blizzard Bunny minyatür katmerli beyaz çok güzel bir tür.Onun üstündeki pembe katmerli Little Busybody.Çeşitler sürekli çoğalıyor. Chimera da yan sürgünden ilk ![]() Düzenleyen menekşecibaba : 16-06-2011 saat 16:16 Neden: ilave |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2011
|
Sevgili mnekşeseverler ltf yardım edin! 1 hafta önce aldığım menekşemin çiçekleri soldu ve tomurcukları öldü aşırı sulamadan ola bilir mi acaba? bir gün bol su verdim ve üzerinde açıp solmuş çiçeklerinden temizledim. ertesi gün sabah baktığımda çiçeklerinin çoğu solmuş duruyordu ltf arkadaşlar özellikle Menekşecibaba sizden yardım istiyorum! çiçeğimi kurtarmak istiyorum.fotoğraflar ekte.![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gella ,bitkiniz görüldüğü kadarıyla sağlıklı gözüküyor , bir hastalık söz konusu değil.Problem aşırı sulamadan olabilir . genellikle yapılan hata yeni alınan bitkiye aşırı ilgi gösterip herşeyi bol bol vermekten oluşur.Dışarıdan alınan bitkinin yetiştirme ortamı farklı olduğundan intibak sağlaması için bir süre dinlenmeye bırakılır.Mümkün olduğunca az su (toprak parmakla kontrol edilir , kuruduysa sulanır asla çamur gibi yapılmaz ,suyun akması sağlanır ) verilir.Direk güneş görmeyen aydınlık bir yerde bekletilir.Kuruyan ve bozulan bütün çiçek ve çiçek saplarını temizleyin.Toprak iyice kuruduktan sonra az miktarda sulayın düzelir.Merak etmeyin yine bol bol çiçeklenir.Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-04-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarı renkte çiçeği olan menekşe var mıdır arkadaşlar? Komşum ısrarla sarı çiçekli menekşe aradığını söylüyor. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Çok güzel,katologtaki no kaçtı ki,varmıydı bundan? |
|