agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)




Beğeni Düzeni22561Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-11-2010, 11:03   #11
Ağaç Dostu
 
merlict's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-08-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 508
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fahriyee Mesajı Göster
Menekşe almak isteyenlere duyurum var! Az önce kipayı aradım öğretmenler günü için menekşeler gelmiş,bakmaya gideceğim inşallah.Çeşidi fazla olmayan arkadaşlar! Bu iki günü değerlendirin...Başka marketlerde de vardır büyük ihtimalle.
Aslında yuppi diye başlamak istiyordum ama Fahriye hanımın mesajını görünce kendimi frenledim.Evet biraz önce kipadaydık ve afrika menekşeleri tükenmek üzere, gittiğimiz mağazadaki son iki saksıyı biz aldık.

Sevincimin ana kaynağı bugün eşime 2 saksı çiçek aldırabildim.Hemde 2 afrika menekşesi.Ammada inceledi ama olsun hastalığı ona da bulaştırdığım için heyecanım yüksek.Sizden destek bekliyorum.Beni yarı yolda bırakmayın lütfen. Evimde yıllarca balkonumuzu, salonumuzu paylaştığımız çiçeklerime benden başkada ilgilenen biri daha olması için ne gerekiyorsa yapıyorum.Son atak olarak eşime menekşe yetiştirmek ve çoğaltmayı önerdim.Direnen koca çınar yumuşadı ve sevdi de.Bu hevesini kaybetmemesi için sizden ricam çoğaltma işlemini en hızlı ve sağlam nasıl yapabilir, buna destek olmanız.Önceki sayfaları ve önerileri okudum.Suya yatırmak veya direk yaprağını (dalını) toprağa yatırmak, daha hızlı olan, onu heyecanlandırıp isteğini artıracak önerilere açığım.

Mehmet

merlict Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026