agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)

Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-09-2009, 19:03   #1
Ağaç Dostu

Şener KÖKSAL's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2009
Galeri: 9
Sayın "menekşelerim" arkadaşınızın hiç tereddütü olmasın Kars'ta Afrika Menekşesi çok iyi yetişir. Tabii evi kaloriferli ise. Ben Ağrı da çok menekşe yetiştirdim. Hemde tayinim çıktığında Adana dan götürdüklerimle. Yazları zaten sorun yok ideal bir ortam kışında kaloriferli olunca menekşeler coşuyor . Dışarıda - 30 , -40 larda soğuk varken evde menekşeleriniz rengarenk açmışsa keyfin tadına doyum olmuyor. Yeterki isteyin , sevin ve ilgilenin kutuplarda bile yetişir

Şener KÖKSAL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-09-2009, 19:18   #2
Ağaç Dostu

Şener KÖKSAL's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2009
Galeri: 9
Merhaba Sevim Hanım. İnanın çok sevindim. Demekki yavrularım sizin evinizde mutlularki çiçek açmaya hazırlanıyorlar. Bir fire sorun değil. Bende hangi renkleri açacaklarını merak ediyorum. Yapraklar hala yaşıyorsa hiç sorun değil mutlaka yavru vereceklerdir. Yaprak olanların renkleri çok özel renklerdi genelde ebruli açanlardı. Henüz köklenmeye yeni başlamış olmalı. Buda çok sevindirici. Torunlar çoğalacak demekki. Aşılarım başarı ile sonuçlanırsa yeni yavrularıda ilk sizinle paylaşacağım. Selamlar ...

Eklenen Resimler

Şener KÖKSAL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-09-2009, 14:41   #3
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Artık bende alışkanlık haline geldi Şener Bey menekşe fotoğraflarınızı görünce ilk tepkim "aman allahım bu ne güzellik" demek oluyor. Yine iki harika fotoğraf eklemişsiniz. Birincisi bir renk cümbüşü. İkinci resimdeki yapraklar ne güzel.

Aşılılar yetişsinler diye dört gözle bekleyeceğim artık. Çok güzel bir haber bu

Sevgili Katmer sizin yapraklarınız da aynı diriliklerini koruyorlar. umudum artıyor git gide. Ben çimlendirme işini başaracağım galiba

selamlar sevgiler menekşe dostları

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025