View Single Post
Eski 10-02-2012, 11:43   #29
beryun
Ağaçsever
 
beryun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 65
Sayin sakdag bruselloz riskine karsi peynir uretilirken ,sutun kaynatilip veya pastorize edilip ,sonrasinda uygun sicakliga sogutulmasini kastediyoruz.bir hekim olarak cig sutle evde uretim ben de onermiyorum.ancak evde uretilen pekcok gidanin daha saglikli ve dogal olacagini biliyorsunuz..bu konuda pek cok deneysel calisma yapmis bir hekim olarak endustriyel urun yemeyelim derken krema ile yapmak pratik degil.cunku isin puf noktasi kutu sut vb urunleri kullanmamak..o recetelere ben de rastladim ancak krema yuzunden tarifi denemedim.alternatif oneriniz var mi ?sour cream,double cream gibi dogal alternatif kullanilir mi?

beryun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön