agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-02-2012, 11:43   #18
Ağaçsever
 
beryun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-04-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 65
Sayin sakdag bruselloz riskine karsi peynir uretilirken ,sutun kaynatilip veya pastorize edilip ,sonrasinda uygun sicakliga sogutulmasini kastediyoruz.bir hekim olarak cig sutle evde uretim ben de onermiyorum.ancak evde uretilen pekcok gidanin daha saglikli ve dogal olacagini biliyorsunuz..bu konuda pek cok deneysel calisma yapmis bir hekim olarak endustriyel urun yemeyelim derken krema ile yapmak pratik degil.cunku isin puf noktasi kutu sut vb urunleri kullanmamak..o recetelere ben de rastladim ancak krema yuzunden tarifi denemedim.alternatif oneriniz var mi ?sour cream,double cream gibi dogal alternatif kullanilir mi?

beryun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025